Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä sinun on tiedettävä ennen ERP-järjestelmän valitsemista

BloggausToiminnanohjausjärjestelmien onnistunut käyttöönotto on herättänyt yhä enemmän kiinnostusta ja keskustelua viime vuosina. Olemme saaneet kuulla lukemattomia menestystarinoita toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotoista, silti vaiettu totuus on, että monet yritykset ovat polttaneet jopa miljoonia euroja ERP-järjestelmien käyttöönottoihin, ilman taloudellista hyötyä.

Koska toiminnanohjausjärjestelmän ostajalla on iso vastuu minimoida riskit, on kokonaisvaltaisella käyttöönoton suunnitelulla tärkeä osuus onnistumisessa. Mitä sitten tulisi huomioida, jotta toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottaminen onnistuisi mahdollisimman hyvin? Päätimme esittää muutaman kysymyksen Monitorin asiantuntijalle, myyntijohtaja Johan Holmstenille.

Mitkä ovat viisi tärkeintä kriteeriä mitä ostajan tulisi huomioida kartoittaessaan sopivinta toiminnanohjausjärjestelmää?

1. Tärkeintä on tunnistaa oikeat ongelmat, ne mitkä vähentävät tehokkuutta sekä varmistaa, että uudella toiminnanohjausjärjestelmällä on niihin hyvät ratkaisut. On myös tärkeää tunnistaa yrityksesi vahvuudet ja kilpailuedut sekä varmistaa, että uusi toiminnanohjausjärjestelmä pystyy ylläpitämään tai vahvistamaan kilpailukykyänne.

2. Järjestelmän käyttöönotolle on tärkeää asettaa alusta asti tehokkaat tavoitteet. Mitkä ovat ne liiketoimintatavoitteet, jotka haluat yrityksessäsi saavuttaa uudella toiminnanohjausjärjestelmällä?

3. Varmista, että toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan juuri sinun toimialasi erityistarpeita. Toisin sanoen, toiminnanohjausjärjestelmän tulisi kattaa yrityksesi tarpeet standarditoiminnoilla ilman huomattavaa räätälöintiä. Se varmistaa, että järjestelmä on ajan myötä kustannustehokas sekä helppo ylläpitää ja päivittää.

4. Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton projektiryhmä on yhtä tärkeä kuin itse järjestelmä. Järjestelmätoimittajalta on löydyttävä asiantuntijat, joilla on kokemusta vastaavilta toimialoilta. Heidän on kyettävä ymmärtämään liiketoimintaasi, tarpeitasi sekä tavoitteitasi voidakseen tarjota sinulle toimivimman kokonaisratkaisun. Tarkista aina ERP-toimittajan suosittelijat!

5. Kun lähdet valitsemaan ERP-toimittajaa, suunnittele se hyvin. Toiminnanohjausjärjestelmää ei vaihdeta usein, joten on tärkeää valita oikea ERP-toimittaja. Sellainen, joka pystyy kehittämään tuotteita ja palveluita samaan suuntaan kuin yrityksesi.

"Keskitymme 100% valmistavaan teollisuuteen ja olemme tehneet niin jo vuodesta 1974 lähtien."

Mitkä ovat tärkeimmät kysymykset, joihin asiakkaat haluavat vastauksia, kun he valitsevat Monitor toiminnanohjausjärjestelmän?

Asiakkaat haluavat nähdä, että Monitor ERP tukee hyvin heidän yrityksensä kaikkia prosesseja ja erityisesti ydinliiketoimintaa. Asiakkaille on tärkeää nähdä, että Monitor ERP:n avulla he pystyvät saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa, jotta investointi uuteen toiminnanohjausjärjestelmään on kannattava. Lisäksi asiakkaat haluavat tuntea olonsa varmaksi siitä, että asiantuntijoilla on vankka kokemus ja osaaminen heidän liiketoiminnastaan, jotta käyttöönotto sujuu mahdollisimman saumattomasti heidän tarpeiden ja odotusten mukaisesti.

Mikä erottaa Monitor ERP -järjestelmän kilpailijoista?

Keskitymme 100% valmistavaan teollisuuteen ja olemme tehneet niin jo vuodesta 1974. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistomme toiminnallisuudet vastaa valmistavan teollisuuden yritysten tarpeita. Se tarkoittaa myös sitä, että asiantuntevilla konsulteillamme on vahva kokemus ja osaaminen valmistavan teollisuuden parista. Puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä. Jotta voimme palvella parhaiten asiakkaitamme, huolehdimme siitä, että asiantuntijoillamme on vankka osaaminen ohjelmistostamme sekä valmistavan teollisuuden prosesseista. Meillä on lähes 5000 asiakasta, jotka kaikki ovat valmistavasta teollisuudesta. Kaikki asiakkaamme käyttävät samaa standardijärjestelmää. Sen ansiosta Monitor ERP on nopea ja helppo ottaa käyttöön, sekä vaivatonta ylläpitää ja päivittää.

Mitä asiakasyrityksellä on oltava valmiina toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton toteuttamiseksi?

Asiakasyrityksellä on oltava oikeanlainen sisäinen projektitiimi. Projektiryhmän tulisi koostua päämäärätietoisista projektipäälliköistä ja projektin jäsenistä, jotka ovat prosessinomistajia. Projektiryhmällä ja projektipäälliköllä on myös oltava tarvittava aika käyttöönoton toteutukseen.

Meiltä saat kaiken muun!

Tutustu valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmään:

https://www.monitorerp.com/fi/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia