Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä on monikanavainen asiakaspalvelu?

BloggausMitä on monikanavainen asiakaspalvelu?

Monikanavaiselle asiakaspalvelulle on paljon erilaisia määritelmiä, mutta pohjimmiltaan se tarkoittaa sitä, että yritys tarjoaa asiakaspalvelua useissa eri kanavissa. Nämä kanavat voivat vaihdella tilanteen mukaan, mutta tyypillisesti monikanavaiseen asiakaspalveluun kuuluu joitakin seuraavista asiakaspalvelukanavista:

  • Puhelin
  • Sähköposti
  • Chat
  • Sosiaalinen media

Monikanavaisen asiakaspalvelun hyödyt

Monikanavaisen asiakaspalvelun hyötyjä on paljon. Nykypäivänä asiakkaat odottavat hyvää palvelua, eikä siihen riitä pelkästään yhteydenottoihin vastaaminen puhelimessa virka-ajalla. Monikanavaisen asiakaspalvelun avulla voit kohdata asiakkaasi juuri siinä kanavassa missä he toivovat, ja näin parantaa asiakaskokemusta sekä yrityksesi positiivista imagoa.

Eri asiakaspalvelukanavilla on erilaisia käyttötarkoituksia. Puhelimessa asia halutaan yleensä hoitaa heti, kun taas sähköposti mielletään viralliseksi yhteydenottokanavaksi. Chatin kautta voidaan vastata nopeisiin kysymyksiin, joita herää esimerkiksi verkkokaupan ostotapahtuman aikana. Sosiaalisessa mediassa yritys voi luoda ja ylläpitää omaa brändiään viestimällä asiakkaiden kanssa.

Monikanavainen asiakaspalvelu tehokkaaksi

Monikanavainen asiakaspalvelu voi vaatia yritykseltä paljon resursseja, sillä asiakaskontaktien seuraaminen ja käsittely useissa eri kanavissa on aikaa vievää ja työlästä. Tähän tarkoitukseen on kehitetty Contact Center-sovelluksia, jotka helpottavat asiakaspalvelun työtä kokoamalla kontaktikanavat ja kontaktien seurannan yhteen sovellukseen.

Line Carrier Contact Center on pilvipohjainen asiakaspalvelujärjestelmä, joka toimii verkkoselaimessa ja mahdollistaa asiakaskontaktien käsittelyn kaikissa eri kanavissa yhdessä helppokäyttöisessä näkymässä. Line Carrier Contact Center tehostaa ja helpottaa monikanavaista asiakaspalvelua sekä parantaa asiakaskokemusta tekemällä asiakaspalvelun työstä sujuvampaa. Aikaa ei enää kulu eri kontaktikanavien välillä navigointiin tai asiakastietojen etsimiseen, sillä kaikki kanavat ja kontaktitieto löytyy Contact Center-sovelluksesta.

Palveluitamme voi täydentää myös ulkoistetun asiakaspalvelun avulla, mikäli yritykselläsi ei ole resursseja hoitaa asiakaspalvelua kokonaan itse. Monikanavainen ulkoistettu asiakaspalvelu parantaa tehokkuutta ja asiakaskokemusta, ja antaa sinun keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Pinterest
Line Carrier Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Line Carrier kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut
Webkehitys

Teknologia

HubSpot
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

line carrier
Contact Center

Siirry yrityksen profiiliin Line Carrier kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Line Carrier - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Line Carrier - Muita referenssejä

Line Carrier - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia