Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monikanavaisen asiakaspalvelun asiantuntijana tarjoamme vastauskeskuspalvelut sekä contact center - ja vaihdesovellukset

post_image

TarjontaLine Carrierin Customer Service Platform -palvelukokonaisuus sisältää Mobiilivaihde- ja Desk Contact Center -sovellukset sekä asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon palveluratkaisut.

Mobiilivaihde-sovellus toimii puhelunvälittäjänä, johon yhdistyvät henkilöstön läsnäolotiedot, soittorinki, jonot sekä soittopyynnöt.

Desk Contact Center -sovellus toimii vaihdepalvelun tavoin. Se yhdistää puhelut oikeisiin toimintoihin, kuten myyntiin, asiakaspalveluun tai laskutuspalveluihin. Contact Center mahdollistaa ulossoittokampanjat, mobiilikäyttäjien GPS-paikannuksen ja se on integroitavissa on premise -tyyppiseen Ms Lync / Skype for business -ohjelmistoon.

Asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon voi ulkoistaa kokonaisuudessaan tai osittain Line Carrierille. Osittainen vaihde- tai asiakaspalvelu voi olla käytössä esimerkiksi yrityksesi omien aukioloaikojen ulkopuolella.

Tarjoamme joustavien palvelukokonaisuuksien lisäksi tarkan raportoinnin ja selkeän hinnoittelun käytettyihin resursseihin perustuen.

Lue lisää asiakaspalvelun ratkaisuista verkkosivuiltamme

Pinterest
Line Carrier Oy logo

Line Carrier Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Line Carrier Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Line Carrier Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Line Carrier Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiAutokeskuksen vaativaan puheluliikenteeseen löytyi ratkaisu ketterästä mobiilivaihteesta

Line Carrierin skaalautuva ja integraatiovalmis Mobiilivaihde ratkaisi Autokeskuksen rankan puheluliikenteen. Autokeskuksen call Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Viestintä, +15 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Kauppa, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, linecarrier, mobiilivaihde, mobiilivaihdepalvelu, Telecom, mobiilisovellus, vaihteenhoitopalvelu

Premium

VideoPätkiikö yhteys? Eikö kuulu? Nyt kuuluu!

Pätkiikö yhteys? Eikö kuulu? Nyt kuuluu! Line Carrierin Business Mobile mahdollistaa ratkaisun, jossa yhdessä puhelimessa on Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +14 muutaViestintä, Mobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Microsoft, Telekommunikaatio, Valmisohjelmisto, teleoperaattorit, Mobiiliverkko, SIM-kortti, yhteydenpitoratkaisut, etäyhteydet, Hybridityö, kuuluvuus

Premium

VideoKaikki yritysten yhteydenpitoratkaisut yhdeltä palveluntarjoajalta

Line Carrier tarjoaa monipuoliset kommunikaatioratkaisut yrityksille. Liittymät, puhepalvelut ja -ratkaisut sekä Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, +19 muutaViestintä, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Android, iOS, Linux, Windows, Telekommunikaatio, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, linecarrier, mobiiliapplikaatio, liikkuva myynti, Puhelinvaihde, Puheratkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Line Carrier kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia