Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monikanavaisen asiakaspalvelun asiantuntijana tarjoamme vastauskeskuspalvelut sekä contact center - ja vaihdesovellukset

post_image

TarjontaLine Carrierin Customer Service Platform -palvelukokonaisuus sisältää Mobiilivaihde- ja Desk Contact Center -sovellukset sekä asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon palveluratkaisut.

Mobiilivaihde-sovellus toimii puhelunvälittäjänä, johon yhdistyvät henkilöstön läsnäolotiedot, soittorinki, jonot sekä soittopyynnöt.

Desk Contact Center -sovellus toimii vaihdepalvelun tavoin. Se yhdistää puhelut oikeisiin toimintoihin, kuten myyntiin, asiakaspalveluun tai laskutuspalveluihin. Contact Center mahdollistaa ulossoittokampanjat, mobiilikäyttäjien GPS-paikannuksen ja se on integroitavissa on premise -tyyppiseen Ms Lync / Skype for business -ohjelmistoon.

Asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon voi ulkoistaa kokonaisuudessaan tai osittain Line Carrierille. Osittainen vaihde- tai asiakaspalvelu voi olla käytössä esimerkiksi yrityksesi omien aukioloaikojen ulkopuolella.

Tarjoamme joustavien palvelukokonaisuuksien lisäksi tarkan raportoinnin ja selkeän hinnoittelun käytettyihin resursseihin perustuen.

Lue lisää asiakaspalvelun ratkaisuista verkkosivuiltamme

Palveluitamme voi täydentää myös ulkoistetun asiakaspalvelun avulla, mikäli yritykselläsi ei ole resursseja hoitaa asiakaspalvelua kokonaan itse. Monikanavainen ulkoistettu asiakaspalvelu parantaa tehokkuutta ja asiakaskokemusta.

Pinterest
Line Carrier Oy logo

Line Carrier Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Line Carrier Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Line Carrier Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Line Carrier Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiCRM -integraatio service deskiin

Rakensimme Vitec FuturSoftille integraation SuperOfficen ja Contact Centerin välille. Integraatio helpottaa asiakastukitiimin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +15 muutaMyynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä, Analytiikka, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, SuperOffice CRM, Contact Center, CRM-integraatiot

ReferenssiContact Center asiakastukitiimin käytössä - Case Vitec FuturSoft

Vitec FuturSoft Oy:n asiakastuessa palvellaan päivittäin yli sataa asiakasta. Tukitiimin tärkeitä työkaluja ovat Line Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, +13 muutaProjektinhallinta, Viestintä, Analytiikka, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmisohjelmisto, line carrier, Contact Center, asiakaspalvelujärjestelmä

ReferenssiLiittymien huono kuuluvuus korjattiin kahden verkon ratkaisulla - Case Urheiluhallit Oy

Urheiluhallit Oy ylläpitää kahdeksaa uimahallia Helsingissä. Line Carrierin mobiililiittymät ja mobiilivaihde helpottavat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, HR, Markkinointi, +12 muutaMyynti, Tietohallinto, Mobiilikehitys, Tietoliikennepalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, yritysliittymät, line carrier, business mobile, mobiilivaihde, urheiluhallit, vaihdesovellus

ReferenssiMobiilivaihde ja palvelunumero yrittäjälle

Nopea ja helppo tavoitettavuus on yrittäjälle ensiarvoisen tärkeää. Palvelunumero ja Mobiilivaihde helpottavat Pennanen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Viestintä, +10 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Urheilu, viihde ja virkistys, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, mobiilivaihde, yritysliittymät, palvelunumerot

ReferenssiCase Fingrid Datahub Oy - asiakaspalvelujärjestelmän hankinta

Sähkömarkkinoiden tiedonvaihtojärjestelmäoperaattori Fingrid Datahub Oy:n asiakaspalvelun käyttöön tarvittiin tehokas ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, +13 muutaViestintä, Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Julkishallinto, Raaka-aineet ja energia, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Contact Center, asiakaspalvelujärjestelmä, call center

ReferenssiLinna Golf Oy: parempaa asiakaspalvelua Line Carrierin mobiilivaihteella ja palvelunumerolla

Linna Golf Oy pyörittää Euroopan Tourin ketjuun kuuluvaa golfkeskusta, joka tarjoaa huipputason olosuhteet sekä yksityisille Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +9 muutaViestintä, Mobiilikehitys, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Telekommunikaatio, Valmisohjelmisto, yhteydenpitoratkaisut, linecarrier, mobiilivaihde, vaihdepalvelut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Line Carrier kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia