Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä lukisin seuraavaksi? – Contribyten kirja-arvostelut

Bloggaus Tätä kirjoitettaessa on tänä vuonna julkaistu jo 1 872 352 kirjaa. Vuoden jokaisena päivänä on siis ilmestynyt keskimäärin yli seitsemän tuhatta kirjaa! Mukaan mahtuu kaikenlaista: osa kirjoista on hyviä, mutta ymmärrettävästi suuri osa ei ole. Kaikki me tiedämme, että omien kykyjemme ylläpito ja jatkuva oppiminen vaatisi sitä, että opiskelu jatkuu näin työelämässäkin – mutta mistä löytää se aika? Entä mitkä olisivat niitä hyviä kirjoja, joihin todella kannattaa paneutua?


Ota Contribyten kirjasuositukset avuksesi
Me Contribytellä halusimme auttaa kaikkia asiakkaitamme valitsemaan kirjansa viisaasti. Työmme luonteen takia jatkuva oppiminen on meille elintärkeää. Opimme päivittäin asiakkailtamme, toisiltamme sekä ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Luemme siis paljon, sekä klassikoita että uutuuskirjoja. Osa meistä kuuntelee mielellään myös audiokirjoja. Päätimmekin tehdä tärkeimmistä kirjoista Contribyte-kirjaston, jossa arvostelemme lyhyesti ja ytimekkäästi mielestämme parhaat ja arvokkaimmat kirjat, sekä suosittelemme niitä eri rooleissa ja toiminnoissa oleville henkilöille. Keskitymme kirjastossa nimenomaan niihin niteisiin, jotka ovat meidän mielestämme jalokiviä tuossa suuressa tietomassassa, ja tarjoavat näin lukijoille parhaan mahdollisen lisäarvon!

Tiivistämme arvostelun olennaiseen – miksi tämä kirja juuri sinulle?
Contribyte-kirjastoon valittujen eeposten arvosteluista löytyy kirjan perustietojen lisäksi myös sen arvostelleen henkilön henkilökohtainen tiivistelmä, kommentti ja suositus. Perustelemme lyhyesti, miksi meidän mielestämme juuri tämä kirja on sinun aikasi arvoinen, ja kenelle kirja on nimenomaan tähdätty. Kerromme myös lukemisen helppoudesta ja siitä, toimiiko kirja myös audiokirjana, vai kannattaako pitäytyä perinteisemmässä paperiversiossa. Kirjastosta pääsee myös kätevästi suoraan Amazoniin tai Book Depositoryyn suorilla linkeillä.

Dekkareita emme arvostele!
Kirjastoomme keräämme kirjoja tuote- ja palveluorganisaatioiden kehittämiselle tärkeistä kirjoista. Vaikka suurin osa kirjoista kuuluu niin sanottu non-fiction kategoriaan, emme anna sen rajoittaa tiedonjanoamme, vaan joukkoon saattaa eksyä myös elämäkertoja tai fiktiivisiä kertomuksiakin. Yhdistävänä tekijänä on kuitenkin aina se, että koemme, että nämä kirjat auttavat viemään organisaatioita ja niiden toimintaa eteenpäin. Voitte luottaa siihen, että näissä kirjoissa on ajatusta!

Antoisia lukuhetkiä!

Pinterest
Contribyte logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

tuotekehitys
tuotejohtaminen
kirja-arvostelu

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia