Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaleva Media vahvisti tuotejohtamisen osaamistaan koulutuksella

ReferenssiKaleva Media Oy on laajentunut koko Pohjois-Suomessa toimivaksi monimediataloksi. Perinteisen median hakiessa uusia muotoja on Kaleva Mediassa lähdetty vahvasti mukaan muutokseen. Siinä heitä on tukenut tuotehallinnan koulutuksen järjestänyt Contribyte Oy. 


 Osana kasvustrategiaa on Kaleva Media ostanut perinteisen median toimijoiden lisäksi myös uusia yrityksiä eri liiketoiminta-aloilta, jotta kokonaistarjoamaa saataisiin kasvatettua. Kaleva Median kehityspäällikkö Eino Järvelän ja teknologia- ja kehitysjohtaja Tommi Silfverhuthin mukaan Contribyten koulutuksesta on ollut apua tuotehallinnan kehittämisessä.

– Lähdimme Contribyten kanssa miettimään yhteistä mallia, jossa saataisiin heidän osaamisensa kohtaamaan meidän tarpeemme. Kiitos heille siitä, kuinka nopeasti he pystyivät vastaamaan tarpeeseemme, Järvelä kertoo.

Asioita käydään läpi keskustellen

– Päädyimme kaksipäiväiseen koulutukseen, josta oli kyllä paljon apua meille. Koulutukseen osallistui meiltä tuotepäälliköitä ja muita tuotteiden parissa työskenteleviä ihmisiä, Järvelä kertoo.

Osa koulutuksesta oli perinteistä kalvojen seuraamista, mutta asioita käytiin läpi paljon myös keskustellen. Contribyte onnistui auttamaan Kaleva Mediaa kokonaisuuden hahmottelussa. Koulutuksen vuoksi Kaleva Medialla osataan nyt aiempaa paremmin keskittyä oleellisiin asioihin, joiden avulla tehdään parempaa tulosta.

– Tuntui, että he ottivat hyvin asioista selvää etukäteen. Vaikka valmistautumisaika oli lyhyt, he olivat selvästi käyttäneet koulutuksen suunnitteluun aikaa ja ottaneet selvää mediapuolesta, Silfverhuth mainitsee.

Koulutuksen myötä kaikki puhuvat samaa kieltä

Koulutuksen myötä Kaleva Median tuotepäälliköt ovat alkaneet puhua asioista samoilla termeillä, ja heidät kaikki on saatu samalle viivalle. Koulutuksen pohjalta on helppo edetä eteenpäin.

– Mielestäni Contribytea voi kyllä suositella. Koulutus antaa hyvän pohjan tuotteiden ja tuotehallinnan ymmärtämiseen, Silfverhuth toteaa.

Katso koko referenssi ja video täältä!

Suosittelija:

Mielestäni Contribytea voi kyllä suositella. Koulutus antaa hyvän pohjan tuotteiden ja tuotehallinnan ymmärtämiseen.

Tommi Silfverhuth

Pinterest
Referenssin infoboxi
Contribyte logo

Tiedot

Tilaaja: Kaleva Media

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

tuotekehitys
tuotejohtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia