Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pohjantähti kehitti raportointia ja käyttäjäoikeuksien hallintaa Contribyten avulla

ReferenssiRaportointi kuntoon Jira Service Managementin avulla

Contribyten konsultit ovat auttaneet Pohjantähteä Jira Service Managementin (ent. Jira Service Desk) käyttöönotossa sekä sovelluksen käytön jatkuvassa kehittämisessä. Niin vian kuin palvelupyyntöjenkin hallinta toimii nyt Jira Service Managementin kautta, ja työn alla on myös muutoshallinnan siirtäminen samaan sovellukseen.

– Projekti on toiminut jouhevasti yhteistyönä: meiltä tulee toiveet ja tavoitteet sille, kuinka homman halutaan toimivan, kun taas Contribyten asiantuntijat hoitavat teknisen toteutuksen, kertoo Jari Rekilä, Pohjantähden IT-palvelujohtaja.

Uusi työkalu on nyt ollut käytössä vuoden. Aiemmin tiketöinti ja häiriöilmoitusten tekeminen oli huomattavasti sekavampaa, mutta Jira Service Management on Rekilän mukaan auttanut huomattavasti arjen sujuvuuden lisäämisessä. Nyt asiat saadaan raportoitua helposti ja nopeasti, mikä puolestaan lisää läpinäkyvyyttä toimintaan.

– Nyt meillä on hyvä tiketöintijärjestelmä, ja ero on kuin yöllä ja päivällä! Enää ei tarvitse johtaa mutu-tuntumalla, vaan voi johtaa tiedolla ja tilastoilla, Rekilä summaa.

Käyttöoikeuksien hallintaa sormia napsauttamalla

Jira Service Managementin lisäksi Pohjantähti on aloittanut myös Insight-lisäosan käytön, jonka avulla voidaan hallita muun muassa omaisuus-, henkilöstö- ja asiakastietoa. Tarve lisäosalle nousi, sillä suuressa organisaatiossa on paljon liikkuvuutta, joten käyttäjäoikeuksien hallinta voi olla hyvin haastavaa.

– Päätimme aloittaa käyttövaltuushallinnan kehitysprojektin, mutta meillä ei ollut tietoa siitä, millaisilla työkaluilla se toteutetaan. Päätimme esittää haasteen Contribyten asiantuntijoille, ja muutaman viikon päästä saimme ratkaisuehdotuksen. Insight-lisäosan avulla pystymme sormia napsauttamalla tarkistamaan työntekijöiden käyttöoikeudet eri järjestelmiin ja sovelluksiin, mikä on todella tärkeää tietoturvallisuuden ja sujuvan työnteon kannalta, kuvailee Jari Rekilä.

Insight oli uusi työkalu myös Contribytelle, joten työ lähti siitä, että konsultit kouluttautuivat ja pätevöityivät ensiksi itse sen käyttöön. Alku olikin rauhallinen, mutta koulutuksen jälkeen työ pääsi täysin uusille urille.

– Sen jälkeen olemme pystyneet todella hyvin viemään projektia eteenpäin.

Paljon arvoa ulkoisesta osaajasta

Pohjantähti aloitti yhteistyön alun perin pienemmällä tuntisopimuksella, mutta tarpeiden kasvaessa tuntimäärä on kolminkertaistettu. Ulkoisesta konsultista on ollut Rekilän mukaan todella paljon hyötyä ja arvoa, sillä he ovat tuoneet syvällistä osaamista teknisten kysymysten ja työkalujen suhteen.

– Contribyten asiantuntijuus ja osaaminen on mielestämme ollut todella hyvää. Insightin suhteen aluksi toki harjoiteltiin, mutta siinäkin on osaaminen parantunut huomattavasti kouluttautumisen ja kokemuksen myötä. Yhteistyö on muutenkin ollut sujuvaa ja joustavaa, ja olemme arvostaneet sitä todella paljon.

Suosittelija:

"Contribyten asiantuntijuus ja osaaminen on mielestämme ollut todella hyvää. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja joustavaa, ja olemme arvostaneet sitä todella paljon."

Jari Rekilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Contribyte logo

Tiedot

Tilaaja: Pohjantähti
Ajankohta: 2020 - 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

IT
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia