Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valtori yhtenäisti tuotepäälliköiden osaamista Contribyten valmennuksen avulla

ReferenssiTuotejohtamisen talo tutuksi

Valmennus aloitettiin tuotepäälliköiden koulutusohjelmalla, jonka tavoitteena oli yhtenäistää Valtorin tuotepäälliköiden tuotehallinnan viitekehystä. Valmennuksen perustana käytettiin Contribyten tuotejohtamisen talo -mallia, joka kuvaa tuotepäällikön työtä sekä siihen kuuluvaa osaamista ja vaatimuksia. Mallin avulla tuotepäälliköille opetettiin sitä, mitä tuotejohtaminen on käytännössä, ja annettiin vinkkejä oman työn kehittämiseen.

Sparrausta ja räätälöityä koulutusta

Valtorin tuotepäälliköt johtavat valtionhallinnon tietotekniikkapalveluita ja -tuotteita ja vastaavat valtion virastojen perustietotekniikasta. Organisaation toimintaa ohjaa yksityisiä toimijoita vahvemmin laki sekä Valtiovarainministeriö, sillä Valtorin tehtävä on huolehtia, että kaikki valtion virastot pysyvät suoriutumaan tehtävistään tarjotuilla ohjelmistoilla ja työkaluilla. Tavoitteena kuitenkin on, että tuotepäälliköt voivat jatkossa keskittyä enemmän tuotejohtamiseen, aivan kuten yksityisellä puolellakin, ja tässä on käytetty Contribyten apua.

Valtorin ja Contribyten yhteistyö alkoi koulutustapahtumista, josta se on laajentunut kokonaisvaltaiseksi ja pitkäjänteiseksi tuotejohtamisen kehittämiseksi. Kehittämistoimet sisälsivät muun muassa tuotepäälliköiden tietoiskuja, tuotestrategian ja erilaisten työkalujen fasilitointia sekä tiimien että yksittäisten tuotepäälliköiden käytännönläheistä sparrausta.

– Contribytellä on vahva osaaminen ja näkemys tuotejohtamisesta, ja se on osattu välittää hyvin Valtorin tuotepäälliköille. Pitkäjänteisen yhteistyön ansiosta Contribyten valmentajat ovat alkaneet ymmärtää hyvin Valtorin erityistä kontekstia ja pystyneet mukauttamaan viestiä meille sopivaksi. Lisäksi kouluttajat ovat toimineet hyvinä sparrailukumppaneina, joiden kanssa tuotepäälliköt ovat voineet pallotella ideoita ja tarpeita sekä kysyä neuvoja ja vinkkejä, kertoo tuotehallinnan esimies Ilkka Kontio.

Pitkäaikaista hyötyä

Valmennuksen tuloksena Valtorin tuotepäälliköillä on jaettu näkemys siitä, mitä tuotejohtaminen on ja mikä siinä on tärkeää. Valmennuksen ansiosta tekeminen voi jatkossa keskittyä entistä enemmän tuotehallinnan kannalta oleellisiin seikkoihin, kuten strategisiin valintoihin, tuotekannattavuuteen sekä roadmappien ylläpitoon ja kehittämiseen. Tämän myötä pystytään palvelemaan asiakaskuntaa entistä paremmin.

– Minulle on jäänyt varsin positiivinen fiilis kaikesta mitä on tehty. Kaikki tuotepäälliköt ovat olleet sitä mieltä, että Contribyten järjestämät koulutustilaisuudet ovat olleet kiinnostavia, ja niistä tulee olemaan meille hyötyä pitkään. Etenkin nuoremmat tuotepäälliköt ovat kokeneet yhtenäisen toimintamallin kehittämisen ja ideoimisen todella hyvänä tapana varmistua siitä, että kaikilla tuotepäälliköillä on saman suuntaiset ajatukset siitä, mitä tuotepäällikön työhön oikeasti kuuluu, summaa tuotepäällikkö Antti Närhinsalo.

 

Valtori on hankkinut Contribyten palveluja HAUS-kehittämiskeskus Oy:n kautta. HAUS on valtionhallinnon in-house -kehittäjäkumppani ja virkamiesten kouluttaja. Contribyte kuuluu HAUS kehittämiskeskus Oy:n kumppaneihin.


Suosittelija:

Contribytellä on vahva osaaminen ja näkemys tuotejohtamisesta, ja se on osattu välittää hyvin meidän tuotepäälliköille. Lisäksi kouluttajat ovat toimineet hyvinä sparrailukumppaneina, joiden kanssa tuotepäälliköt ovat voineet pallotella ideoita ja tarpeita sekä kysyä neuvoja ja vinkkejä!

Ilkka Kontio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Contribyte logo

Tiedot

Tilaaja: Valtori

Lisätietoja

Yritysprofiili Contribyte kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

tuotejohtaminen
tuotehallinta

Siirry yrityksen profiiliin Contribyte kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contribyte - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contribyte - Muita referenssejä

Contribyte - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia