Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Melan uusi tapaturmakorvausjärjestelmä nopeuttaa käsittelyaikoja

Referenssi"Olemme saaneet uuden tapaturmakorvausjärjestelmän heti hyötykäyttöön.Vaikka olemme vielä uuden järjestelmän opetteluvaiheessa, nyt on jo nähtävissä, että käsittelyajat tulevat lyhentymään. Asiakkaillemme tämä tulee näkymään konkreettisesti nopeampina päätöksiä ja korvauksina”, sanoo Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan tietohallintopäällikkö Arja Raatikainen.

Tapaturmakorvausjärjestelmä on Melan liiketoiminnan perusjärjestelmä, jonka kautta käsitellään tapaturmien korvaushakemuksia. Tieto uudisti järjestelmän nykyaikaiseksi java-teknologiaksi, sillä vanha järjestelmä oli tullut elinkaarensa päähän. Tapaturmakorvausjärjestelmän modernisointi on osa isompaa, vanhan keskuskonejärjestelmän uudistuskokonaisuutta.

Projekti toteutettiin tietohallinnon ja liiketoiminnan tiiviinä yhteistyönä. Uusi tapaturmakorvausjärjestelmä helpottaa korvauskäsittelijöiden päivittäistä työtä. Aikaisemmin järjestelmä ohjasi korvausprosessia hyvin vahvasti, eikä sallinut käsittelyyn joustoa. Uudessa järjestelmässä prosessi on soviteltavissa joustavasti käsittelijän tarpeisiin. Järjestelmä sisältää myös aiemmin pelkästään manuaalisesti tehtyjä vaiheita.

“Uusi järjestelmä on ollut erittäin pidetty. Ohimennen hississä on kiitelty sen ihanuutta ja helppokäyttöisyyttä”, Raatikainen kertoo.Yhteistyöllä projekti onnistuu

Hyvä lopputulos ei kuitenkaan syntynyt helposti, ja matkan varrella kohdattiin erinäisiä haasteita. Haasteista huolimatta projekti päätettiin viedä yhdessä loppuun, sillä se oli paras ratkaisu molemmille osapuolille.

“Luotettavana yhteistyökumppanina Tieto halusi kantaa vastuun sitoumuksista. Olemme ylpeitä yhteistyön lopputuloksesta. Modernisoitu korvausjärjestelmä tehostaa Melan toimintaa, tukee paremmin asiakaspalvelua sekä helposti ylläpidettävänä tuo säästöjä järjestelmän elinkaarikustannuksissa”, sanoo asiakkuusjohtaja Ari Pylkkö Tiedolta.

“Lopussa kiitos seisoo. Vaativan projektin jälkeen on helpottunut olo lopputuloksesta. Käyttöönotto on ollut mutkatonta, sillä yksiköissä koulutettiin käyttö etukäteen hyvin. Järjestelmä on tuottanut heti hyviä tuloksia”, Raatikainen tiivistää.

Tapaturmakorvausjärjestelmän osalta seuraavat kehitysvaiheet liittyvät sähköisten palveluiden lisäämiseen. Sitä ennen kuitenkin vuonna 2016 muuttuva tapaturmalaki teettää muutostöitä Melan perusjärjestelmään.

Suosittelija:

“Lopussa kiitos seisoo. Vaativan projektin jälkeen on helpottunut olo lopputuloksesta. Käyttöönotto on ollut mutkatonta, sillä yksiköissä koulutettiin käyttö etukäteen hyvin. Järjestelmä on tuottanut heti hyviä tuloksia."

Arja Raatikainen, tietohallintopäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ari Pylkkö

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia