Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Management Events ennustaa ja raportoi tehokkaasti Staria BI & Planning -ratkaisulla

ReferenssiManagement Events on yritys, joka toimii 10 maassa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Yrityksen aikaisempi budjetointiratkaisu ei vastannut kansainvälisen yrityksen kasvaviin tarpeisiin, joten siksi Management Eventsin talousosasto alkoi etsiä nykyaikaisempaa vaihtoehtoa. Näin löytyi Staria BI & Planning -ratkaisu.

Management Eventsin ydinliiketoiminta on luonteeltaan kansainvälistä. Yritys järjestää kutsuvierastapahtumia, jotka yhdistävät eri toimialojen globaalit johtajat toisiinsa edistyneen matchmaking-alustan kautta. Tämän kansainvälisen yrityksen talousjohtaja Ville Ojala halusi löytää tehokkaan ratkaisun talouden suunnitteluun ja raportointiin eri sidosryhmille.

Ojala ja hänen tiiminsä tekivät laajaa tutkimusta löytääkseen oikean suunnitteluratkaisun yrityksen nykyisiin sekä tuleviin tarpeisiin.

– Mietimme monia erilaisia ratkaisuja ja kumppaneita ennen kuin valitsimme yhteistyön Starian kanssa, Ojala kertoo.

Ojala vastaa taloushallinnosta, mutta on mukana myös liiketoiminnan kehittämisessä, strategian toteuttamisessa ja muissa liiketoiminnan tukitoiminnoissa. Hänellä on asiantuntemuksensa ansiosta vahva näkemys siitä, mitä hyvä taloussuunnittelu on.

– Suunnittelussa yhdistyy mielestäni yksinkertaisuus ja joustavuus. Staria BI & Planning -demon näkemisen jälkeen oli helppo päätös valita kyseinen ratkaisu yrityksemme käyttöön, Ojala kertoo.

VARAA ILMAINEN STARIA BI & PLANNING -DEMO >>>

Vaikuttava toteutus ja selkeästi näkyvät edut

Kun Management Events oli valinnut Starian kumppanikseen, aloitettiin käyttöönottoprosessi.

– Käyttöönottoprojektin alkaessa olimme todella vaikuttuneita siitä, kuinka hyvin tekniset asiantuntijat pystyivät hyödyntämään ratkaisun teknisiä ominaisuuksia ja vastaamaan tarpeisiimme, Ojala muistelee.

Yrityksessä on oltu tyytyväisiä Staria BI & Planning -ratkaisuun ja siinä nähdään jo monia etuja.

– Ratkaisu säästää hermojani talousjohtajana, kun asiat sujuvat odotetusti. Ennustaminen ja raportointi konsernitasolla on sujuvampaa kuin koskaan ennen. Ratkaisu on myös helppokäyttöinen, joten se säästää aikaamme päivittäin, Ojala iloitsee.

Ojala arvostaa ratkaisun visuaalista puolta ja sitä, mitä se mahdollistaa.

– Koska Staria BI & Planning -ratkaisun visualisointi on moderni ja selkeä, pystymme esittämään luvut ymmärrettävästi kaikille sidosryhmille. Se mahdollistaa raportoinnin uusiin ominaisuuksiin laajentamisen, hän jatkaa.

Pitkäaikainen kumppani, jota on helppo suositella

Management Events on työskennellyt Starian kanssa useiden vuosien ajan talouspalvelujen parissa, ja Ojala näki tämän luontevana jatkona yhteistyölle.

– Kansainvälinen yritys, joka toimii useissa eri maissa tarvitsee hyvän ratkaisun, joka toimii koko konsernille. Starian tavoitteena on selkeästi tarjota asiakkailleen entistä hyödyllisempiä palveluita. Sanoisin, että juuri se on Starian kanssa työskentelyn todellinen hyöty, Ojala sanoo.

Koska Management Events kokee tarpeidensa täyttyneen, Ojala ei epäröi suositella Starian ratkaisua muillekin.

– Suosittelen lämpimästi Staria BI & Planning -ratkaisua muille kaltaisillemme kansainvälisille ja kasvaville yrityksille, hän päättää.

Suosittelija:

Ratkaisu säästää hermojani talousjohtajana, kun asiat sujuvat odotetusti. Ennustaminen ja raportointi konsernitasolla on sujuvampaa kuin koskaan ennen. Ratkaisu on myös helppokäyttöinen, joten se säästää aikaamme päivittäin,

Ville Ojala, talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Management Events
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Kurki

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Business Intelligence
datalla johtaminen
datavetoinen liiketoiminta

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia