Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Leppäkosken sähkö ulkoisti palkanlaskennan

ReferenssiLeppäkosken Sähkö -konserni on paikallinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen Pirkanmaalla toimiva energia-alan huippuosaaja. Konsernin päätuotteita ovat sähkö, kau¬kolämpö ja maakaasu. Asiakkaita konsernilla on yli 30 000 ja konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 51 miljoonaa euroa. Leppäkosken Sähkö konserniin kuuluu emoyhtiö Leppäkosken Sähkö Oy ja tytäryhtiöt Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy, Ulvilan Lämpö Oy ja Grid.vc Oy. Lisäksi konsernilla on osakkuuksia muissa energia-alan yhtiöissä. Leppäkosken Sähkön toimipisteet ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Nokialla, Helsingissä, Iissä ja Ulvilassa.

Leppäkosken sähkön kestävistä energia- ja palveluratkaisuista on saatu nauttia tänä vuonna jo tasan sadan vuoden ajan. Vuonna 1919 perustettu yritys tarjoaa kestäviä energiaratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Yritys listaa yhdeksi arvokseen luonnonläheisyyden, joka näkyy esimerkiksi juhlavuoden kunniaksi tehdyssä huomattavassa lahjoituksessa luonnonvaraisen taimenen suojeluun.

Luotettavaa palvelua yritykselle nimetyn palkanlaskijan toimesta

Yhteistyö Starian ja Leppäkosken sähkön välillä alkoi jo vuonna 2011 yrityksen ulkoistettua palkanlaskentansa Starialle. Leppäkosken sähköllä on Starialta oma nimetty palkanlaskija, joka hoitaa yhteensä yli seitsemänkymmenen työntekijän palkat. Palkanlaskennan lisäksi Staria on toimittanut Leppäkosken Sähkölle matkalaskujärjestelmän. Palkka-aineistot lähetetään Starian nimetylle yhteyshenkilölle, jonka kautta raportointi ja itse palkanmaksu hoituu.

”Ajankäytössä on selkeä ero, sillä rutiininomaisiin työtehtäviin ei mene enää niin paljon aikaa. Myös stressiä on vähemmän, sillä luotan siihen, että asiat hoituvat niin kuin pitääkin, eikä tarvitse huolehtia erilaisista raporteista. Tällä on suuri vaikutus työssä jaksamiseen”, huomauttaa Tiina Mononen, johdon assistentti ja henkilöstö- ja viestintäpäällikkö.

Yhteistyökumppania valitessaan Leppäkosken Sähkö harkitsi muitakin toimittajia, mutta Starian kokonaisuus vaikutti palvelevan yrityksen tarpeita parhaiten. Mononen mainitsee yhdeksi palvelun parhaimmista puolista yritykselle nimetyn palkanlaskijan, joka tuntee yrityksen toimintatavat ja jonka kautta kaikki kommunikointi tapahtuu. ”Luottamus on kumppanuussuhteissa todella tärkeää ja tässä yhteistyössä se on molemminpuolista. Yhteistyötapaamisia pidetään säännöllisesti, joissa käydään läpi tulevia muutoksia ja annetaan palautetta puolin ja toisin.”

Vaikutusta henkilöstötyytyväisyyteen

Palkanlaskennassa tulee aina välillä eteen erikoistilanteita. Yrityksen nimetty palkanlaskija tuntee nämä erikoistilanteet ja huolehtii siitä, että palkat saadaan ajallaan maksuun näissäkin tapauksissa. Välillä ratkaisuja selvitetään yhdessä ja vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin on saanut aina nimetyltä palkanlaskijalta. Mononen mainitsee myös yhdeksi palvelun konkreettiseksi lisäarvoksi Starian asiantuntijoiden palvelutason laadun. ”Voimme luottaa kumppaniimme ja tiedämme, että palkat maksetaan tilanteesta riippumatta oikein ja ajallaan. Tämä vaikuttaa myös henkilöstötyytyväisyyteen ja luo hyvän ja luotettavan kuvan meistä työnantajana, mikä on meille todella tärkeää."

Mononen suosittelee yhteistyötä Starian kanssa. ”Palkkapalveluiden ulkoistamisen jälkeen aikaa jää huomattavasti enemmän muuhun työhön. Palvelu on tehokasta ja luotettavaa, mikä on vähentänyt työstressiä.”

Suosittelija:

”Voimme luottaa kumppaniimme ja tiedämme, että palkat maksetaan tilanteesta riippumatta oikein ja ajallaan. Tämä vaikuttaa myös henkilöstötyytyväisyyteen ja luo hyvän ja luotettavan kuvan meistä työnantajana, mikä on meille todella tärkeää."

Tiina Mononen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Leppäkosken sähkö
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tiina Mononen

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

palkkahallinnon ulkoistus
Palkkahallinto
palkka

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia