Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lempi Kodinhoito – irtautumisen siirtymävaihe vietiin onnistuneesti läpi ilman unettomia öitä

ReferenssiKotisiivouksia valtakunnallisesti tekevä Lempi Kodinhoito haluaa helpottaa asiakkaidensa arkea – siivouspäivästä tuleekin usein asiakkaiden lempipäivä, kun he saavat tulla puhtaaseen kotiin. Staria on ollut tiiviisti mukana Lempi Kodinhoidon tarinan rakentumisessa aina siitä asti, kun yritys aloitti uutena yhtiönä toimintansa Stella Kotipalveluista irtautumisen myötä.

Valtaosa Lempi Kodinhoidon asiakkaista on kuluttaja-asiakkaita, joiden arkea kotisiivouspalvelu auttaa. Asiakkaista löytyy niin kiireisiä yksineläjiä, lapsiperheitä kuin ikäihmisiä.

– Lempi Kodinhoito on Suomen paras paikka ostaa mielenrauhaa kotiin. Ydintuotteemme on kotisiivouspalvelu. Kotisiivousten lisäksi palveluihin kuuluvat kausiluontoisesti myös esimerkiksi ikkunanpesut, muutto- ja joulusiivoukset, kertoo toimitusjohtaja Leena Meri.

Uuden yhtiön hallinnon rakentaminen kumppanin kanssa

Lempi Kodinhoidon tarina sai alkunsa tammikuussa 2021, kun palvelualan pääomasijoittaja Saari Partners osti Stella Kotipalveluiden kotisiivousliiketoiminnan.

– Meillä oli puoli vuotta aikaa irrottautua Stella Kotipalveluista ja järjestää palvelut uudelle yhtiölle. Palkkahallinnon hoitaminen oli tietenkin yksi tärkeimmistä, Meri kertoo.

Sopivan kumppanin löytämiseksi järjestettiin kilpailutus ja palvelukumppanin etsintä. Yhteistyö Starian kanssa aloitettiin heti alkuvuodesta.

– Lähdimme yrityskaupan jälkeen tietyllä tavalla ihan nollista. Staria oli alusta saakka mukana meidän kumppaninamme miettimässä, että miten näitä asioita sitten tehdään, kun irrottaudumme Stellasta, Meri sanoo.

Valmistautuminen Stellasta irrottautumiseen jatkui tiiviisti koko kevättalven ja alkukesän. Yksi tärkeimmistä asioista oli varmistaa, että palkkojen maksu jatkuisi saumattomasti heti irrottautumisen jälkeenkin ilman turhia haasteita.

– Meillä on iso määrä siivoajia, noin 250-300 henkilöä, jotka saavat kaksi kertaa kuussa palkan. Se on aika iso ruljanssi, joten minä toivoin kumppania, joka osaisi ottaa huomioon meidän volyymimme ja myös kaikki sellaisetkin asiat, joita emme itse osaisi arvioida tai miettiä. Toivoin, että voisimme nukkua yömme rauhassa tietäen, että projekti menee hyvin maaliin, Meri hymyilee.

VARAA ILMAINEN TALOUSPALVELUIDEN KONSULTOINTI >>>

“Minulla oli koko projektin ajan tosi turvallinen olo”

Toive hyvistä yöunista myös täyttyi. Pian yhteistyön alkamisen jälkeen Meri sai ilokseen todeta, että Starialta saatiin projektiin juuri oikeat osaajat. Yhteisissä palavereissa olivat aina paikalla ne ihmiset, joiden kuuluikin ja he tiesivät juuri niistä asioista, joista heidän pitikin tietää.

– Minulla oli koko projektin ajan tosi turvallinen olo. Olen ollut monissa projekteissa mukana ja annan erityistä kiitosta Starian projektijohtamiselle. Minun ei tarvinnut huolehtia siitä, että onko nyt muistettu tämä ja onko nyt muistettu tuo, vaan Starian asiantuntijat ottivat tilanteen heti haltuun ja veivät sen myös mallikkaasti loppuun, Meri kiittelee.

Irtautumiseen liittyvän prosessin aikana ja myös sen jälkeen Meri on ollut erityisen tyytyväinen siihen, että Starian palveluratkaisun myyjä on pysynyt aktiivisesti mukana vielä kauppojen tekemisen jälkeenkin.

– Usein myyjät katoavat siinä vaiheessa, kun kaupat ovat tehty, mutta Starian myyjä on tässä koko ajan mukana. Hän tietää meidän halumme ja tarpeemme ja ehkä myös ne kompastuskivet, Meri toteaa.

– En viettänyt unettomia öitä tämän prosessin takia. Uskon, että Oura-sormukseni unipisteet näyttivät paremmalle, kun ei tarvinnut miettiä, että miten meidän yhteistyömme sujuu, hän naurahtaa.

Perään ei tarvitse soitella

Nyt palvelun rakentamiseen liittyvä projekti on viety onnistuneesti läpi. Palkkahallintopalvelu pyörii luotettavasti omalla painollaan Starian ammattilaisten käsissä.

– Juttelin tuossa juuri esimiestemme kanssa, koska he ovat tällä hetkellä eniten Stariaan päin yhteyksissä. Turusta joku taisi laittaa minulle sellaisia terveisiä, että ei voi muuta kuin kehua sitä, kuinka he vastaavat aina heti ja tietävät kaiken. Perässä oli sydän. Yhteistyö Starian kanssa on helpottanut siis myös kollegoideni työtä, Meri iloitsee.

– Ajatellen koko prosessia aivan alusta aina tähän hetkeen voisi sanoa, että se turvallisuus ja luottamus siitä, että he kantavat vastuun, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia ja soitella perään, on ollut kiitettävällä tasolla. Siitä voisi moni ottaa mallia, hän kiteyttää.

Suosittelija:

Minulla oli koko projektin ajan tosi turvallinen olo. Olen ollut monissa projekteissa mukana ja annan erityistä kiitosta Starian projektijohtamiselle. Minun ei tarvinnut huolehtia siitä, että onko nyt muistettu tämä ja onko nyt muistettu tuo, vaan Starian asiantuntijat ottivat tilanteen heti haltuun ja veivät sen myös mallikkaasti loppuun.

Leena Meri, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Lempi Kodinhoito
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hemmilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

palkkapalvelu
palkkapalvelut
Palkkahallinto
palkkahallinnon ulkoistus
palkkahallinnon ratkaisu

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia