Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laskutuksen validointipalvelu viritti käyttöönoton sujuvaksi Raisiossa

ReferenssiRaision terveyskeskuksessa varmistettiin Tiedon tarjoaman laskutuksen validointipalvelun tuella, että organisaation toimintamallit ja laskutuksen uudet ominaisuudet toimivat optimaalisesti yhteen.

Raision terveyskeskuksessa varmistettiin Tiedon tarjoaman laskutuksen validointipalvelun tuella, että organisaation toimintamallit ja laskutuksen uudet ominaisuudet toimivat optimaalisesti yhteen. Pääkäyttäjä Marianne Hellgrenin mukaan validointi auttoi näkemään millainen prosessi laskutus on paitsi yksittäisen työvaiheen näkökulmasta, myös miten se kokonaisuudessaan etenee.

“Validointisuunnitelman avulla pystyin varmistamaan, että kaikki laskutuksen kannalta olennaiset asiat huomioitiin testauksessa ja käyttöönotossa”, Hellgren kuvailee.

Suunnitelmallinen testaus ja Raision tarpeisiin räätälöidyt testit syvensivät laskuttajien tuntemusta sovelluksen uusista ominaisuuksista.

“Testitapauksissa huomioitiin erityisesti ne hoitoprosessit, joista terveyskeskuksessa tulee eniten laskutustapahtumia”, Hellgren kertoo.

Vaiheittain aikataulutettu ja työnkulkujen mukaan avattu validointisuunnitelma toimi myös sitouttavana työkaluna.

“Pystyin Tiedon asiantuntijoiden tuella hyvin osoittamaan jokaiselle projektiin osallistuneelle, miksi eri vaiheet ovat käyttöönoton aikana tärkeitä toteuttaa ja mitä hyötyä ne lopulta tuovat kunkin omaan työhön”, Hellgren pohtii.

Ohjatusta testauksesta sujuvaan tuotantokäyttöön

Kun perustelut eri työvaiheiden merkityksistä olivat kunnossa, varsinainen testaus sujui saumattomasti. Testaus vietiin läpi suunniteltua vähemmissä kalenteripäivissä. Suunnitelmallinen prosessi varmisti, että järjestelmän kaikki uudet ominaisuudet testattiin ja myös taustamäärittelyt olivat oikein.

“Validointi on ehdottomasti helpottanut varsinaista tuotantokäyttöä. On hyvä huomata, että laskutusprosessi etenee nyt arjessa lähes samoin askelein kuin testausvaiheessa, vaikka tuotannon alkuvaiheessa tuli ilmi asioita, joita ei oltu tarpeeksi otettu huomioon testauksessa”, Hellgren toteaa.

Testauksen aikana nousseita ongelmakohtia kirjattiin yhteiseen dokumenttiin, jota seurattiin aktiivisesti Tiedon päässä ja ongelmakohtiin saatiin ratkaisuvinkit.

Laskutuksen käyttöönotto oli Marianne Hellgrenille ensimmäinen iso projekti päätoimisena Effica-pääkäyttäjänä.

“Olin aika lailla itsekseni projektin kanssa, joten selkeä, meille räätälöity testausprosessi sekä asiantuntijoiden tuki olivat ensiarvoisen tärkeitä käyttöönoton onnistumisessa”, Hellgren arvioi.

Suosittelija:

“Pääkäyttäjänä ja projektin vastuullisen näkökulmasta parasta validointipalvelussa oli, ettei minun missään vaiheessa tarvinnut jäädä yksikseen pohtimaan mieltä askarruttaneita kysymyksiä, vaan apua oli nopeasti tarjolla.”

Marianne Hellgren, Pääkäyttäjä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Raision kaupunki
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Kortsalo

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Laadunvarmistus
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Effica

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia