Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laatutakuulla on ajan hermolla oleva taloushallintokumppani

ReferenssiKun siivous- ja kiinteistöhuoltoihin pääasiassa keskittyneen Laatutakuu-ketjun oli vuonna 2014 aika vaihtaa taloushallintokumppania, valikoitui Staria joukosta henkilökohtaisemman ja Laatutakuun yrittäjien liiketoimintaa tukevan toimintamallinsa ansiosta. Sekä yrittäjät että Laatutakuun johto ovat olleet Stariaan erittäin tyytyväisiä.

Laatutakuu Oy on noin 130 itsenäisen yrittäjän muodostama siivous- ja kiinteistöhuoltoalan ketju. B2B-puolelle keskittynyt ketju tarjoaa yrittäjilleen kattavia tukipalveluja, joista Staria on hoitanut taloushallintopuolen jo vuodesta 2014.

“Haimme entistä henkilökohtaisempaa, ohjaavampaa ja yrittäjien liiketoimintaa tukevampaa palvelua. Mutta ennen kaikkea Starian palveluasenne ja halu kehittää ja kehittyä vakuutti meidät”, kertoo Latuutakuu Oy:n toimitusjohtaja Henri Häyrinen.

Laatutakuun yrittäjilleen tarjoamaan peruspakettiin kuuluvien taloushallintopalveluiden lisäksi yrittäjät voivat ostaa lisäpalveluja, kuten laskutusta, hallintopöytäkirjojen laadintaa sekä HR- ja palkkapalveluja.

Netvisor on helpottanut yrittäjän arkea

Laatutakuu-ketjulla on ajan hermolla oleva taloushallintokumppani

Laatutakuu-yrittäjä Jouni Tikkanen

Tmi Jouni Tikkanen Siivouspalvelua Keski-Uudellamaalla pyörittävä Jouni Tikkanen aloitti Laatutakuu-yrittäjänä vuonna 2014. Tikkanen on tykästynyt Starian tarjoamaan Visman Netvisor-ohjelmaan.

“Netvisor toimii myös tabletilla ja on todella simppeli ja hyvä. Se on tätä päivää ja on helpottanut omaa elämistä ja olemista, kun pääsen kirjanpitoon käsiksi missä ja milloin vain, vaikkapa etelän lomamatkalla”, Tikkanen naurahtaa.

Sähköiset ohjelmat helpottavat Tikkasen mukaan yrittäjän arjen pyöritystä. “Yrittäjällä ei ole aikaa juosta ympäri ämpäri asioiden perässä, joten on hienoa, että asiat hoituvat sähköisesti ja puhelimitse juuri silloin kun yrittäjällä itsellään on aikaa”, Tikkanen summaa.

“Saan aina apua omalta kirjanpitäjältäni”

Laatutakuu-ketjulla on ajan hermolla oleva taloushallintokumppani

Laatutakuu-yrittäjä Akram Ben Fradj

Vuodesta 2014 Bizertinos Oy:ta pyörittänyt ja vuonna 2019 Vuoden Laatutakuu -yrittäjäksi valittu Akram Ben Fradj on hankkinut Starialta lisäpalveluina muun muassa palkkahallinnon ja laskutuksen. Kun taloushallinto on ulkoistettu, pystyy yrittäjä keskittymään paremmin omaan työhönsä.

“Minulla ei ole aikaa istua läppärin takana koko päivää. Minulla on neljä työntekijää enkä ehdi hoitaa esimerkiksi palkanmaksua. Starialta saa aina apua, eivätkä palkat tai maksut ole koskaan olleet myöhässä. Kaikki on sujunut todella hyvin, ei mitään ongelmia”, Ben Fradj tiivistää.

Sama kirjanpitäjä on toiminut Akram Ben Fradjin yhteyshenkilönä Starialla jo 6,5 vuoden ajan. “On hyvä, että kirjanpitäjä on ollut koko ajan sama, sillä hän tuntee parhaiten yritykseni. Tapaamme kerran kuussa ja käymme yrityksen asioita läpi. Hän on todella pätevä ja saan aina apua mieltäni askarruttavissa kysymyksissä.”

Hyötyä niin yrittäjille kuin ketjullekin

Taloushallinnon ulkoistaminen Starialle on tuonut paljon hyötyä niin yrittäjille kuin Laatutakuulle ketjuna.

“Nyt yrittäjämme voivat keskittyä laadukkaiden palveluidensa tuottamiseen, kun taloudesta huolehtii luotettava kumppani. Ketjuna meillä on kumppani, joka haluaa kehittää palvelujaan, joka on ajan hermolla ja innovatiivinen. He tuovat alan uusimmat innovaatiot ja uusimmat tuulet ketjuyrittäjiemme käyttöön. Myös heidän tarjoamat robotiikkapalvelut ovat tuoneet meille säästöjä ja hyötyä”, Henri Häyrinen summaa.

Suosittelija:

"Nyt yrittäjämme voivat keskittyä laadukkaiden palveluidensa tuottamiseen, kun taloudesta huolehtii luotettava kumppani. Ketjuna meillä on kumppani, joka haluaa kehittää palvelujaan, joka on ajan hermolla ja innovatiivinen. He tuovat alan uusimmat innovaatiot ja uusimmat tuulet ketjuyrittäjiemme käyttöön. Myös heidän tarjoamat robotiikkapalvelut ovat tuoneet meille säästöjä ja hyötyä"

Henri Häyrinen / toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Laatutakuu
Ajankohta: 2014 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hemmilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Netvisor
visma netvisor
Sähköinen taloushallinto
taloushallintoa palveluna
talouspalveluiden ulkoistaminen
Talouspalvelut
suosittelu
referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia