Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ERP- ja BI-ratkaisuilla?

BloggausTehokkaissa yrityksissä kehitytään ja tehdään voittoa, kun taas tehottomissa yrityksissä jäädään polkemaan paikoilleen, mikä etenkin pitkään jatkuessaan nostaa liiketoiminnan loppumisen riskiä. Täten herää kysymys, voiko yritys parantaa liiketoiminnan tehokkuutta? Tähän kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta, sillä liiketoiminnan tehokkuutta voidaan lisätä monin tavoin, kuten paremmalla viestinnällä, paremmin organisoiduilla prosesseilla ja yrityskulttuuriin panostamisella.

Yksi asia, joka vaikuttaa valtavasti yrityksen tehokkuuteen, on käytössä olevat järjestelmät. Jos järjestelmät eivät pysty vastaamaan yrityksen tarpeisiin, ne aiheuttavat tehottomuutta, joka paitsi hidastaa päivittäistä toimintaa, myös tukahduttaa kasvun. Miten yritys voi parantaa tehokkuuttaan ERP (Enterprise Resource Planning) -järjestelmän ja/tai BI (Business Intelligence) -ratkaisun avulla?

Mitä liiketoiminnan tehokkuus oikein on?

Liiketoiminnan tehokkuus on termi, joka nimensä mukaisesti kuvaa sitä, kuinka tehokkaasti yritys tuottaa tuotteita tai palveluita suhteessa käytettyihin resursseihin, kuten aikaan ja rahaan. Tehokas yritys osaa käyttää resurssejaan kannattavasti niin, että yritys tuottaa voittoa. Tehottomissa yrityksissä taas voi esiintyä ongelmia, jotka hidastavat toimintaa ja/tai hukkaavat resursseja, mikä vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen.

Miten ERP-järjestelmä parantaa yrityksesi tehokkuutta?

Tehokkuusparannusten tunnistaminen, toteuttaminen ja manuaalinen seuranta vie aikaa ja on ikävä tehtävä työntekijöille, sillä he voisivat sen sijaan käyttää aikaansa sellaisiin tehtäviin, joita ei voida automatisoida ja joissa ihmisen panosta todella tarvitaan. ERP-järjestelmä auttaa yrityksiä yhdistämään dataa ja analysoimaan liiketoimintaa ja prosesseja. Järjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen käsityksen yrityksen toiminnallisesta ja taloudellisesta suorituskyvystä sekä koko organisaation tiedoista, mukaan lukien ulkomaiset tytäryhtiöt, jotka ovat kaikki nähtävissä yhdessä ja samassa paikassa. Asiat, kuten kirjanpito, tilausten käsittely, varaston- ja toimitusketjun hallinta sekä varastotoiminnot, voidaan kaikki integroida samaan järjestelmään, jossa niitä voidaan hallita keskitetysti. Tämä parantaa tehokkuutta roimasti, sillä useilla eri järjestelmillä työskentely lisää manuaalisen työn määrää ja virheiden riskiä, ​​mikä puolestaan ​​vaatii lisäresursseja virheiden tunnistamiseen ja korjaamiseen.

NetSuite on maailman käytetyin ERP-järjestelmä, sitä käyttää yli 33 000 yritystä 200 eri maassa. NetSuitessa data ja raportit esitetään muokattavina, visuaalisina dashboardeina, joiden avulla tehottomuudet, poikkeamat ja trendit on helppo havaita. Näin yritys voi puuttua niihin ennen kuin niistä muodostuu laajempia ongelmia tai pullonkauloja. Järjestelmä myös skaalautuu yrityksen kasvaessa ja sen tarpeiden muuttuessa monimutkaisemmiksi, mikä tekee siitä järkevän sijoituksen etenkin silloin, kun nykyisen toiminnan tehostamisen lisäksi yrityksessä halutaan varmistaa myös tehokas ja kannattava tulevaisuus.

LUE LISÄÄ NETSUITESTA >>>

Miten BI-järjestelmä parantaa yrityksesi tehokkuutta?

Tieto, jota yritykset tarvitsevat päätöksentekoon, on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Excel-taulukoissa, mikä vaikeuttaa kokonaisvaltaisen tilannekuvan muodostamista. Datan jäljittäminen eri paikoista vie päätöksentekijöiltä aikaa, ja kattavan yleiskuvan puute vaikeuttaa yrityksen tehottomuuksien tunnistamista ja korjaamista. BI-ratkaisuja käytetään keräämään dataa useista tietolähteistä ja esittämään historia- ja nykytietoihin perustuvia ajankohtaisia trendejä. Ratkaisut auttavat päättäjiä myös muodostamaan käsityksiä liiketoiminnasta. Data, analyysit ja raportit näkyvät reaaliajassa visuaalisina dashboardeina, joiden avulla yritykset voivat havaita trendit ja liiketoimintamahdollisuudet nopeasti. Kun päätöksentekijöillä on nämä tiedot valmiina, he voivat tehdä tehokkaita dataan perustuvia ​​päätöksiä, joista on hyötyä koko yritykselle.

Staria BI & Planning on innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa sekä ennustamisen että suunnittelun toiminnot yhdessä ratkaisussa. Perinteisesti BI-ratkaisussa suunnittelu ei ole mahdollista, mutta Staria BI & Planningista tekeekin poikkeuksellisen ratkaisun se, että siinä on BI:n lisäksi sisäänrakennettu tietovarasto datan tallentamista varten, ja se tarjoaa laajat suunnittelumahdollisuudet. Dataa voidaan hyödyntää eri puolilta yritystä, kuten esimerkiksi talous-, myynti- ja HR-osastoilta ja sitä voidaan kerätä eri ohjelmistoista ja käyttöliittymistä, kuten vaikkapa asiakastyytyväisyys-, markkinointi- ja ERP-järjestelmästä.

LUE LISÄÄ BI & PLANNING -RATKAISUSTA >>>

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

ERP
toiminnanohjausjärjestelmä
Business Intelligence
BI-ratkaisu
bi-järjestelmä
kokonaistehokkuus
kustannustehokkuus
Tehokkuus
kannattavuuden lisääminen
liiketoiminnan tehokkuus

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia