logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kokoussovelluksen käyttö omilla laitteilla ilahduttaa valtuutettuja

Referenssi“Kokoussovellus on toiminut Mac-kannettavallani ja iPadilla todella hyvin. Käyttökokemus on reippaasti parempi, kun sovellusta voi käyttää omilla tutuilla laitteilla”, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Hannu Oskala iloitsee.


Helsingin kaupunginvaltuuston ja hallituksen jäsenet ovat päässeet käyttämään asianhallintajärjestelmä Ahjon kokoussovellusta omilla laitteillaan keväästä 2014 lähtien. Aikaisemmin kokoussovelluksen käyttö onnistui vain kaupungin omilla kannettavilla, nyt jo nelisenkymmentä valtuuston jäsentä on kokeillut uutta laiteriippumatonta versiota mobiilivarmenteen kautta.

Oskala alkoi käyttämään uutta sovellusta omalla Mac-kannettavallaan heti kun se oli mahdollista, lisäksi hän on katsellut tiedostoja lennossa myös iPadilla.

“Olen ollut Mac-käyttäjä yli 10 vuotta ja tuon päivittäin oman kannettavani ja iPadin töihin mukaan. Kokouksia on 2–3 kertaa viikossa, joten tuntui aivan hassulta, että kuljettaisin kaupungin konetta mukana vain kokouksia varten. Ensimmäisen kauden edustajana olen ottanut kaiken innolla vastaan ja olen valmis muutoksiin”, Oskala sanoo.

Oskala on tyytyväinen, että kokoussovelluksen käyttöön on nyt saatu nykyaikainen ratkaisu.

“Sovellus toimii molemmilla laitteillani loistavasti. Läppärini mahtuu pieneen laukkuun ja iPad menee takin povitaskuun. Hyppy painavammasta kannettavasta tähän on ollut valtaisa.”

Omien laitteiden käytöllä merkittävät säästöt

Laura Rissanen
istuu Oskalan tavoin sekä kaupunginvaltuustossa että kaupunginhallituksessa. Hän on käyttänyt kokoussovellusta Macbook Airilla ja iPadilla myös heti siitä asti kun se oli mahdollista. “Miksei kokousasiakirjoja voisi lukea myös matkapuhelimesta, tällä hetkellä kuitenkin tablet riittää hyvin”, Rissanen sanoo.

Parasta uudessa versiossa on Rissasen mielestä se, että montaa konetta ei tarvitse tuoda työpaikalle. “En ole käyttänyt kaupungin kannettavaa uuden version ilmestymisen jälkeen.”

Laiteriippumattoman sovelluksen käytön yleistyessä kaupungille onkin odotettavissa selkeää säästöä. Rissasen tavoin Oskala on jättänyt koneensa hyllylle uuden sovelluksen tultua käyttöön.

“Uskon, että itseni lisäksi useat muutkin käyttävät kokouksissa mielellään omaa konettaan. Jos kaupungin ei tarvitsisi hankkia valtuutetuille omia koneita, voisimme saada satojen tuhansien eurojen säästöt vuosittain”, Oskala arvioi.

Oskala on kokeillut jo sähköistä pöytäkirjan allekirjoittamistakin omalla laitteellaan. “Sähköisen allekirjoituksen käyttö on ollut äärimmäisen näppärää ja juurikin sitä koko ketjun digitalisoimista, mitä olen peräänkuuluttanut”, Oskala sanoo. 

Suosittelija:

“Kokoussovellus on toiminut Mac-kannettavallani ja iPadilla todella hyvin. Käyttökokemus on reippaasti parempi, kun sovellusta voi käyttää omilla tutuilla laitteilla”

Hannu Oskala, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj

Tiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunki

Lisätietoja

Tieto Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tieto Oyj kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Siirry Tieto Oyj kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Suosituimmat automerkit Länsiväylällä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia