Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kestävä ohjelmistokehitys alkaa yhdellä sanalla: ei

BloggausKuinka usein myyjä on kertonut sinulle, että sinun ei kannata ostaa sitä, mitä pyydät? Kuinka usein IT-palveluntarjoajasi on sanonut, että sinun ei pitäisi kehittää haluamaasi? Ei varmastikaan niin usein kuin heidän olisi pitänyt. 

Mitä kestävyys tarkoittaa?

Kestävä kehitys on yksi suurimmista globaaleista trendeistä ja tarve sille onkin hälyttävä, sillä kulutuksemme on noin 1,75 kertainen maapallon kantokykyyn nähden. Sen vuoksi ihmiset keskittyvät yhä enemmän hiilijalanjälkensä pienentämiseen, tuotteiden käyttöiän pidentämiseen ja tekevät enemmän kestäviä valintoja kaikilla elämän alueilla. Kun yhteiskuntakin edistää aktiivisesti kestävän& kehityksen toimintaa, siitä on tulossa myös taloudellisesti houkuttelevaa. Varovainen arvio kiertotalouden taloudellinen arvosta on 4 500 000 000 000 USD vuoteen 2030 mennessä. Se on melkoinen porkkana. 

Kestävää kehitystä on helppoa edistää nykyaikaisten digitaalisten, fyysisten ja biologisten teknologioiden avulla. Siksi onkin hieman yllättävää, että digitaalinen maturiteetti tällä alueella on vielä suhteellisen alhainen. Kestävyyteen fokusoituvat yritykset ovat panostaneet suurimmaksi osaksi tehokkuuteen ja raportoinnin parantamiseen. 

Uusien digitaalisten ja kestävien palvelujen rakentamiseen on keskitytty vähemmän lukuunottamatta jakamistalouteen liittyviä alustoja, ylijäämäruokapalveluita ja ynnä muita sellaisia. Nämä innovaatiot ovat jo hieno alku sekä luovat perustaa uudenlaisille tavoille toimia. Nyt onkin korkea ;aika luoda uusia digitaalisia ratkaisuita, jotka perustuvat dataan, vastaavat asiakkaiden tarpeisiin uusilla tavoin ja luovat syvällisempään käsitystä palveluiden pitkäaikaisista vaikutuksista. 

Kolikon kääntöpuolena on, että digitaalisten palvelujen osuus maailman hiilidioksidipäästöistä on n. 3,8 prosenttia, mikä on enemmän päästöjä kuin Japanissa ja neljä kertaa enemmän kuin Ranskassa. Joten ei ole yhdentekevää mitä digitalisoit ja miten. Anders Innovations on sitoutunut välttämään digitaalista hukkaa.

Anders tekee kestäviä ohjelmistoja yhdistämällä liiketoimintakonseptin ymmärtämisen, digitaalisen näkemyksen, ketterän kehityksen ja DevOps toimintamallin. Käytämme tekniikkaa, joka sopii asiakkaidemme tarpeisiin, pitää kehityskulut kohtuullisina ja ratkaisut pitkäikäisinä. Meille digitaalinen kestävyys on paljon enemmän kuin koodin uudelleenkäytettävyyttä. Tätä me elämme. 

Kestävä ohjelmistokehitys perusoletuksena

Anders tekee kestäviä ohjelmistoja yhdistämällä liiketoimintakonseptin ymmärtämisen, digitaalisen näkemyksen, ketterän kehityksen ja DevOps toimintamallin. Käytämme tekniikkaa, joka sopii asiakkaidemme tarpeisiin, pitää kehityskulut kohtuullisina ja ratkaisut pitkäikäisinä. Meille digitaalinen kestävyys on paljon enemmän kuin koodin uudelleenkäytettävyyttä.  

Digitaalisen hukan vähentämisessä on kuitenkin vielä radikaalimpi näkökulma. Se alkaa kieltäytymisellä ja kyseenalaistamalla. Jokaista koodirivejä ei pitäisi kirjoittaa; kaikkia sovelluksia ei pitäisi kehittää, eikä kaikkia ratkaisuja pitäisi luoda. Kestävä kehitys alkaa siitä, että myynnillä on rohkeutta kieltäytyä potentiaalisen asiakkaan pyynnöstä ja aloittaa vuoropuhelu sen sijaan. 

Jos et tiedä, minne olet menossa, mikä tahansa polku kyllä vie sinut perille. Mutta jos jaat missiomme kestävästä kehityksestä, etkä kavahda haastamista – aloitetaan keskustelu ja mietitään yhdessä polku, jota pitkin voimme yhdessä kulkea.

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

digital sustainability

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia