Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainväliset talouspalvelut tukevat Gubben kasvua

ReferenssiGubbe on vuonna 2018 perustettu yritys, jonka toiminnan lähtökohta on auttaa ikäihmistä elämään onnellisempi ja aktiivisempi vanhuus. Gubbe on ennaltaehkäisevä ja kuntouttava hoivapalvelu, joka tukee ikäihmisen omatoimisuutta ja aktiivisuutta. Yrityksen uudenlainen vanhuspalvelu yhdistää jokaiselle ikäihmiselle gubben, eli oma-aloitteisen, iloisen ja työhön koulutetun luottohenkilön, joka vierailee ikäihmisen luona säännöllisesti. Gubbe auttaa kodin askareista ja ohjatusta liikkumisesta hoivatehtäviin.

Gubbe on laajentanut toimintaansa nopeasti ja Suomen markkinoiden lisäksi yritys toimii myös Ruotsissa ja Britanniassa. Gubbe valitsi Starian kansainväliset talouspalvelut tukemaan yrityksensä kansainvälistä kasvua operoimiinsa maihin.

"Valitsimme Starian, koska halusimme yhteistyökumppanin, joka tukee matkaamme kansainvälisenä kasvuyhtiönä. Odotamme saumatonta yhteistyötä, jossa ratkomme yhdessä kasvun mukana tulevia haasteita," kertoo Paula Suurmaa, Gubben Head of Finance.

VARAA ILMAINEN TALOUSPALVELUIDEN KONSULTOINTI >>>

Stariasta GubbeKummi

Vanhusten yksinäisyys on valtava ongelma Suomessa. Gubben kummitoiminnassa yritykset mahdollistavat säännölliset gubbe-käynnit yksinäisille ikäihmisille vuoden ajaksi ja tarjoavat samalla merkityksellistä osa-aikatyötä nuorille. Tavoitteena on saada mukaan niin paljon kummiyrityksiä, että yksikään ikäihminen ei joutuisi olemaan yksin. Monelle gubben käynti on jokaisen viikon kohokohta ja jopa ainut kohtaaminen koko viikon aikana.

Staria ja Gubbe aloittavat myös uuden yhteistyön, jossa Staria lähtee mukaan Gubben kummitoimintaan mahdollistamalla yhdelle yksinäiselle vanhukselle Gubbe-palvelun vuoden ajaksi.

”Gubbe tekee tärkeää työtä, joten olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä sekä mahdollisuudesta päästä tukemaan Gubben matkaa maailmalle. Vastuullisuus on Starian sydämessä, ja siksi lähdimme ilomielin kummitoimintaan mukaan. Uskomme, että yhteistyöstä tulee molemmin puolin erittäin antoisaa!”, toteaa Artti Aurasmaa, Starian toimitusjohtaja.

Suosittelija:

Valitsimme Starian, koska halusimme yhteistyökumppanin, joka tukee matkaamme kansainvälisenä kasvuyhtiönä. Odotamme saumatonta yhteistyötä, jossa ratkomme yhdessä kasvun mukana tulevia haasteita.

Paula Suurmaa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Gubbe

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

Kansainväliset talouspalvelut
Talouspalvelut
taloushallintokumppani
taloushallintoa palveluna
kansainvälinen kasvu
Kasvuyritys
Gubbe

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia