Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kahdennetusta järjestelmästä lisää toimintavarmuutta Automatialle

Referenssi”Siirryimme yhdestä konesalista kahdennettuun järjestelmään, jolloin keskuslaitteet ovat käytössä kahdella eri paikkakunnalla. Tämä parantaa muun muassa varautumistamme poikkeustilanteisiin”, Automatian tietohallintojohtaja Esa Makkonen kertoo.


Sovellukseen tehtiin lyhyessä ajassa merkittävät toiminnalliset muutokset, jotka mahdollistavat kahdennetun laiteympäristön joustavan käytön ja pitkälle automatisoidun ylläpidon ja hallinnan.

Automatialla ja Tiedolla on pitkä yhteistyökumppanuus ICT-palveluissa jo 19 vuoden ajalta. Viime vuonna seuraavalle viidelle vuodelle uudistettu palvelusopimus kattaa ICT-infrastruktuurin palvelut sisältäen tuotanto-, kehitys- ja testiympäristöt sekä asiakastukipalveluita. Sopimuksen mukainen, kahta konesalia hyödyntävä ja suurta inframuutosta edellyttänyt järjestelmäuudistus vietiin onnistuneesti ja aikataulussa läpi huhtikuussa 2014.

Automatian järjestelmät ovat toimineet kiitettävästi aina, mutta kahdennettu ympäristö parantaa toimintavarmuutta entisestään. Vuosittain tehtävä käyttöjärjestelmän vaihto aiheutti aikaisemmin parin kolmen tunnin käyttökatkon automaateilla, nyt kahden konesalin käytöllä tästä selvitään vartissa.

”Vaikka käteisen käyttö vähenee tasaisesti, meille on erittäin tärkeää, että rahaa saa aina tarvittaessa nostettua. Ihmiset jättävät nostamisen nykyään viime tippaan esimerkiksi matkalle lähtiessään, tällöin automaattien on toimittava 100-prosenttisella varmuudella”, Makkonen kuvaa.

Onnistunut valmistautuminen ja h-hetki
Uudistus edellytti suurta muutosta Automatian järjestelmiin: käyttöönotossa kahdennettiin ja päivitettiin käytössä oleva laitealusta sekä rakennettiin kokonaan uudet tietoliikenneratkaisut, joille reaaliaikainen palvelutuotanto siirrettiin.

Suosittelija:

”Tieto hoiti toimituksen loistavasti, kaikki sujui suunnitellusti ja aikataulussa. Myös testaus oli niin kattavaa kuin se voi olla, mitään ei jätetty sattuman varaan”

Esa Makkonen, Automatian tietohallintojohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Automatia Pankkiautomaatit

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia