Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

JULKAISE VERKKOKAUPPA NOPEASTI MAGENTOLLA

BloggausNykyajan muuttuvassa digitaalisessa maailmassa yrityksesi täytyy sopeutua ja innovoida nopeasti. Yrityksesi on tarjottava kestäviä, personoituja asiakas​​kokemuksia kaikissa kosketuspisteissä unohtamatta suorituskykyä ja käytettävyyttä. Sinun on myös tehtävä strategisia päätöksiä ja rohkeita muutoksia, jotta voisit pärjätä kilpailussa.

Kuinka voit julkaista verkkokaupan nopeasti ottaen huomioon kaikki tarpeesi? Etsi tällöin skaalautuva ratkaisu, jolla on ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, jotka tyydyttävät välittömät tarpeesi ja jotka toimivat myös pitkällä aikavälillä. Tämä artikkeli antaa vastauksen siihen, miksi Magento on paras verkkokauppa-alusta nopeaan lanseeraukseen.

MIKÄ ON MAGENTO COMMERCE?

Magento Commerce on enterprise-tason räätälöity verkkokauppa-alusta. Magentolla pääset käsiksi laajaan työkaluvalikoimaan, jonka avulla voit myydä eri tuotemerkkejä, eri maihin ja eri valuutoilla sekä B2C- että B2B-asiakkaille yhdellä alustalla. Skaalautuvuuden ja vankan lähtöpotentiaalin vuoksi Magento Commerce -alusta antaa sinulle mahdollisuuden onnistua. Voit luoda nopeasti integraatioita taustatoiminnoillesi (kuten lisäämällä ERP- ja varastonhallintajärjestelmiä ja tilaustenhallintaa [OMS]). Vielä parempaa, voit hyödyntää monia alustan valmiita ominaisuuksia.

SISÄÄNRAKENNETUT INTEGRAATIOT

Magentossa on jo valmiina paljon erilaisia integraatioita – ne kaikki auttavat sinua siirtymään nopeasti vähittäiskaupasta tehokkaasti toimivaan verkkokauppaan. Sen sijaan, että pakotettaisiin yritykset räätälöimään kauppaan lukemattomia integraatioita, Magento 2 sisältää monet suositut Magento 1 -laajennukset sisäänrakennettuina. Tämän seurauksena Magento 2 tarjoaa yrityksellesi joustavuuden ja ketteryyden tarjota parempia asiakaskokemuksia ja parempaa myyntiä heti alusta alkaen.

Uusien verkkokauppaliiketoimintojen lisääminen mahdollistaa nopean skaalautuvuuden kaikille brändeillesi, joita voit hallita keskitetysti ilman erillisiä alustoja – olipa yrityksesi painopiste B2B, B2C tai molemmat. Laajennus onnistuu helposti mahdollistamalla täydellinen lokalisointi, monikielisyys, monet sivustot, useiden tuotemerkkien tuki sekä integrointi maksunvälittäjien ja toimittajien kanssa, joita kaikkia hallitaan kätevästi yhdessä paikassa. Matka verkkokauppaan voi alkaa nopeasti ja Vaimon avulla vain 12 viikossa.

Ohessa muutama näkökulma, jotka tekevät Magentosta parhaan verkkokauppa-alustan.

UX : MAGENTO 2 -TEEMAT

Kaikki Magento-teemat ovat responsiivisia ja tarjoavat sinulle täydellisen hallinnan sivustosi sisältöön, ulkoasuun ja käytettävyyteen. Riippumatta siitä, millä alalla toimit tai oletko B2B- tai B2C -kauppias, Magento 2 -teemat antavat sinulle kuvan erilaisista suunnitteluvaihtoehdoista – jolloin voit testata erilaisia ​​ideoita nopeasti ja optimoida käyttökokemuksen.

Lisää tietoa Magento 2 -teemoista täältä.

Jos olet jo siirtymässä Magento 2:lle tai vasta aloittamassa verkkokaupan kehittämistä, nopea sopeutuminen muuttuviin markkinaolosuhteisiin on ensiarvoisen tärkeää. Magento 2 osoittaa nopeutensa täysin responsiivisilla teemoilla, jotka ovat valmiita nopeaan käyttöönottoon.

LISÄÄ KONVERSIOTA JA UUSINTAOSTOJA

Kun haluat yksinkertaistaa liiketoimintasi kasvattamista, integroitu Magento Shipping tarjoaa helpon pääsyn globaalien jakelijoiden piiriin. Magento Shipping tarjoaa monipuoliset tilaustoimitusketjun optimointimahdollisuudet. Voit yhdistää myös älykkäät automatisointitoiminnot maailmanlaajuisiin operaattoriverkkoihin Magento Admin -integraation avulla. Globaali pilvipalvelu helpottaa ja nopeuttaa laajentumista uusille maantieteellisille alueille.

OSALLISTA EI-TEKNISET TIIMIT

Tiimisi ei-tekniset jäsenet eivät ehkä erota frontendiä backendistä. Magento 2 yksinkertaistaa sivuston kitkatonta päivittämistä esikatselun avulla. Helppokäyttöiset sisältötyökalut mahdollistavat markkinointitiimeille sivuston rakentamisen, julkaisemisen ja hallinnan ilman IT:tä. Lisäksi intuitiiviset ja räätälöitävät hallintapaneelit helpottavat tiimisi toimintaa ja voit säästää koulutuskustannuksissa.

KASVATA MYYNTIKAPASITEETTIA

Magento tarjoaa sinulle valmiit ominaisuudet lisämyyntiin nykyisille asiakkaille ja uusien liidien konversion parantamiseksi. Lähes rajattomat kolmansien osapuolien integroinnit nopeampien ja tehokkaampien sovellusliittymien kanssa mahdollistavat uusia ominaisuuksia ja työnkulkuja.

B2B-RATKAISUT

B2B-ostajat ovat digitaalisesti taitavia kuluttajia, jotka vaativat intuitiivisia ja saumattomia ostokokemuksia. Magento 2 tarjoaa kaiken, mitä kauppiaat tarvitsevat B2B-verkkokauppojensa hallintaan useille tuotemerkeille, avainasiakkaille ja kumppaneille. B2B-ominaisuuksia ovat mm. luettelot ja hinnastot, monitasoiset asiakas- ja yritystilit, tarjouspyynnöt, pikatilaukset, yrityslasku, joustavat sovellusliittymät B2B ERP-integraatioille ja edistynyt raportointi B2B:lle. Laajemman ominaisuusluettelon löydät täältä.

INTEGRAATIOMAHDOLLISUUDET

Natiivitoimintojen lisäksi Magento tarjoaa rajattoman määrän integraatioita verkkokauppasivustollesi. Laajennusten integroiminen saattaa herättää huolta, ovatko laajennukset turvallisia. Onneksi Magentolla voit huokaista helpotuksesta, sillä Magento tarkistaa kolmansien osapuolien laajennusten laadun.

TUOTETIETOJEN HALLINTA (PIM)

Magentolla nopean lanseerauksen etu on kyky integroitua PIMiin. Tuotetietojen sujuva hallinta säästää aikaa ja antaa asiakkaille paremman kokemuksen. Kun integroit PIMin, sinulla on yksi tuotetietojen tallennuspaikka, jota voit käyttää erilaisilla alustoilla: mobiilisovelluksissa, myyntikanavissa ja muissa järjestelmissä infrastruktuurisi sisällä. Jos haluat tuoda koko B2B-myymäläsi verkkoon, voit ottaa käyttöön valmiin PIM integraation.

PERSONOINTI

Avainasiakkaiden haluaman kokemuksen tarjoamiseen on verkkokaupan personointi. Asiakaskokemuksen personointi vie brändisi nykypäivän kärsimättömän ostajan sydämeen. Havainnollistavana esimerkkinä kuunnellessasi Spotifyä puhelimellasi, voit keskeyttää kuuntelun ja palata samaan kappaleeseen kannettavalle tietokoneellasi (saumaton kokemus laitteiden välillä).

Yritykselläsi on mahdollisuus laajentaa personointia Noston kaltaisten integraatioiden avulla, jotka tarjoavat joukon vaihtoehtoja entistä parempaan asiakaskokemukseen. Voit esimerkiksi lisätä tuotesuosituksia linkittääksesi tuotteen toiseen vastaavaan tarjoukseen. Tämä yksinkertainen keino, joka perustuu asiakkaasi ostoskoriin tai surffailutapoihin, lisää todennäköisyyttä sekä ristiinmyyntiin että lisämyyntiin, ja voit inspiroida asiakkaitasi trendikkäillä ja myydyimmillä tuotteillasi. Personointi on yksi integraatioista, jonka voit toteuttaa sormia napsauttamalla.

VERKKOKAUPAN INNOVAATIOT VUONNA 2020

Kun uudet asiakkaat etsivät tuotteita verkosta, verkkokauppasi täytyy houkutella, ilahduttaa ja tyydyttää ostajia jokaisella ostokerralla. Tätä varten tarvitset kattavan valikoiman verkkokaupan työkaluja digitaaliseen työkalupakkiisi ennakoidaksesi kunkin asiakkaasi kipupisteitä.

Quick Wins Guide

Lue täältä uusimmista verkkokaupan työkaluista.

 

YHTEISÖ JA TUKI

Magento-yhteisössä on 260 000 kehittäjää maailmanlaajuisesti. Vaimolla on kaikista ratkaisukumppaneista eniten Magento 2 -sertifioituja kehittäjiä. Valmiiksi rakennetun Magento 2- ja Adobe Commerce Cloud -alustan avulla voit olla yhteydessä kehittäjien yhteisöön samalla alustalla. Löydät nopeasti vastauksia ja säästät aikaa. Magento, jolla on monipuolinen käyttäjäkunta ympäri maailmaa, tarjoaa suuren kehittäjäyhteisön verrattuna esim. Shopifyhin, jolla on rajoitettu joukko kehittäjiä ja kapeampi fokus.

Adobe Commerce Cloud tarjoaa vankan tuen yrityksille, jotka käyttävät heidän työkalujaan. Magento Commerce -tiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden ja auttaa sinua ratkaisemaan kaikki ongelmat. Pienenä yrityksenä tai yrityksenä, joka on uusi verkkokaupan maailmassa, voit olla varma, että et ole yksin.

YMMÄRRÄ JA SOPEUDU MONIVAIHEISEEN LÄHESTYMISTAPAAN

Nykyisessä tilanteessa täysin räätälöityjen sivustojen kehittämisen aloittaminen saattaa muuttua painajaiseksi. Magento 2 -alusta soveltuu hyvin nopeaan lanseeraukseen useiden lanseerausvaiheiden avulla. Sen sijaan, että keskittyisit loputtomaan räätälöintiin, voit julkaista nopeasti Magento Commerce -palvelun ja nähdä, kuinka verkkokauppa toimii. Näin vähennät riskejä ja teet helposti projektissa tarvittavia muutoksia.

Mutta mitä tapahtuu verkkokaupan ensimmäisen version julkaisemisen jälkeen? Ensimmäisessä vaiheessa voit keskittyä pieniin, mutta tärkeisiin tehtäviin, kuten tuoteluettelon saamiseen verkkoon. Toisessa vaiheessa voit laajentaa. Voit esimerkiksi fokusoida enemmän teknisiin optimointeihin, joita ei ollut järkevää tehdä ensimmäisen vaiheen aikana. Tämän jälkeen voit käyttää ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana kerättyjä tietoja prosessien viimeistelemiseksi, asiakaskokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin tehostamiseksi. Kaikki vaiheet, jotka johtavat täysimittaiseen verkkokauppasivustoon, ovat kustannustehokkaita ja sallivat sinun korjata kurssia samalla kun verkkokauppa on toiminnassa.

Nopea verkkokaupparatkaisu

Tästä lisää tietoa, kuinka julkaiset nopeasti verkkokaupan Vaimon avulla.

 

KUMPPANUUDEN TÄRKEYS: VAIMO

Magento-alusta antaa sinulle mahdollisuuden menestyä, myös globaalisti, ja antaa asiakkaillesi laadukkaan digitaalisen kokemuksen alusta alkaen. Mutta työkalut eivät ole kaikki kaikessa, ja saavuttaaksesi tavoitteesi, on hyvä harkita yhteistyötä kumppanin kanssa, joka tunnistaa tarpeesi ja tuo asiantuntemusta menestyksesi takaamiseksi.

Kuten me Vaimolla sanomme: ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mene yhdessä.” Magento 2 auttaa varmasti menemään nopeasti, mutta jos haluat mennä kauas, Vaimo auttaa sinua. Vaimo on yksi maailman arvostetuimmista digitaalisen kaupan asiantuntijoista Magento- ja Adobe Commerce Cloud -alustoilla. Täyden palvelun monikanavaisuuden asiantuntijana toimitamme strategia-, suunnittelu-, kehitys- ja muita palveluita brändeille, jälleenmyyjille ja valmistajille ympäri maailmaa.

Kymmenen vuoden kokemus teknisestä huippuosaamisesta yhdistettynä todistettuihin tuloksiin auttaa asiakkaitamme menestymään liiketoiminnan kehittämisessä, digitaalisessa strategiassa ja asiakaskokemuksen suunnittelussa ja ilmenee ylpeästä asemastamme Adobe Platinum -kumppanina. Vaimolla on toimistot yli 15 maassa ympäri maailman ja meillä on yli 500 työntekijää. Olemme kansainvälisesti läsnä, joka antaa meille mahdollisuuden kehittää läheisiä ja pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaidemme kanssa.

 

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

 

Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
magento
Magento 2
verkkokauppa
verkkokauppa-alusta

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia