Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupan UX-suunnittelu

post_image

TarjontaUX-tiimillämme on laaja kokemus digitaalisen suunnittelun kaikilta osa-alueilta ja intohimona luoda vaikuttavia ja loppukäyttäjää palvelevia käyttökokemuksia, joilla liiketoimintasi saadaan menestymään. He elävät ja hengittävät verkkokauppaa sekä heillä on laaja ymmärrys Magentosta. Tiimimme suunnittelee uniikkeja ja tehokkaita käyttöliittymiä yhdistämällä visuaalisen suunnittelun, käyttökokemuksen ja teknisen toteutuksen.

TIE MENESTYKSEEN KULKEE ASIAKASYMMÄRRYKSEN KAUTTA

 

YMMÄRRYS, MÄÄRITTELY JA SUUNNITTELU

Ensimmäisessä vaiheessa keräämme tietoa, jotta ymmärrämme liiketoimintasi ja sen haasteet sekä haluamme ymmärtää asiakkaittesi haasteet. Löydösten pohjalta määrittelemme mm. asiakassegmentit, persoonat ja heidän asiakaspolkunsa.

Näiden ja olemassa olevan graafisen ilmeen pohjalta luomme yhteistyössä ilmeen ja toiminnallisuudet, jotka tukevat tavoitteiden saavuttamista.

Tämän jälkeen suunnittelemme ja piirrämme sovittujen sivujen ulkoasut ja teemme niistä prototyypin testausta ja hyväksyntää varten. Tällä varmistetaan muutoksen hyödyllisyys liiketoiminnallesi. Kun prototyyppi on hyväksytty, teemme tyylioppaan sivustosta.

ASIAKASKOKEMUSANALYYSI

Kuinka luot ylivoimaisen asiakaskokemuksen, joka sitouttaa asiakkaasi ja kasvattaa konversiota? Ammattilaisillamme on kokemusta verkkokaupankäynnin psykologiasta ja parhaista käytännöistä. Käytämme tätä tietoa apuna, kun suunnittelemme ja toteutamme personoituja ja saumattomia asiakaskokemuksia.

Vaimon Asiakaskokemusanalyysi mittaa verkkokauppasi asiakaskokemusta. Lue lisää analyysistä ja hanki ilmainen näyteraportti tästä:

MITTAA ASIAKASKOKEMUKSESI

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Vaimo Finland Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Vaimo Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vaimo Finland Oy:n tarjontaa

Vaimo Finland Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiRapala

Rapala on suomalainen kalastustarvikkeita valmistava yritys, joka perustettiin 1930-luvulla. Tänä päivänä Rapala lukeutuu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Projektinhallinta, +32 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Open source, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, Magento, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, headless, composable commerce, Voyado, CDP, marketing automation, pwa, Adobe Commerce Cloud

BloggausMONIKANAVAINEN VAI OMNIKANAVAINEN – VALITSE OIKEA STRATEGIA

Vuonna 2021 yritysten täytyy olla digitaalisia. 35% amerikkalaisista kuluttajista  on kertonut olevansa iloinen, jos heidän Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotanto, +15 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, verkkokauppa

BloggausVAIMON JA ADOBEN WEBINAARI: KETTERÄ B2B-LIIKETOIMINTA

Tämän päivän muuttuvassa maailmassa digitaalinen asiakaskokemus  ja datavetoiset liiketoimintaprosessit ovat tulleet koko Lue lisää..

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, +16 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, B2B-verkkokauppa, verkkokauppa, verkkokauppa-alusta, verkkokaupparatkaisu, Adobe, asiakaskokemus, Digistrategia, verkkokauppastrategia

BloggausValjasta loistava asiakaskokemus – Tutustu verkkokaupan UX-trendeihin

Koronapandemian vuoksi B2B-ostajat ja -myyjät ovat olleet yhteydessä täysin digitaalisella tavalla. Ja nyt kun pandemia alkaa Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotanto, +18 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, B2B-verkkokauppa, verkkokauppa, verkkokauppa-alusta, verkkokaupparatkaisu, asiakaskokemus, Digitaalinen asiakaskokemus, UX-suunnittelu

BloggausSMART COMMERCE 2021 KOKOAA VERKKOKAUPAN ALAN AMMATTILAISET YHTEEN 28.1.2021

Vuosittain järjestettävä Smart Commerce  on verkkokaupan alan tärkeimpiä tapahtumia Suomessa kooten yhteen satoja alan Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotanto, +17 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, verkkokauppa, verkkokauppa-alusta, verkkokaupparatkaisu, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, asiantuntijatapahtumat, smartcommerce

BloggausVAIMON TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISET: VERKKOKAUPAN TRENDIT 2021

COVID-19 -pandemia on jättänyt unohtumattoman jäljen elämäämme sekä maailmantalouteen. Vaikka monet toimialat Lue lisää..

Tagit: Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Tietoturva, +13 muutaVerkkokaupparatkaisut, Magento, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo Finland, Vaimo, Digitalisaatio, verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, verkkouhka, kyberturvallisuus, asiakastietojärjestelmä

BloggausPDM, ERP, DAM & PIM – MITÄ EROJA NÄILLÄ ON?

Olipa sinulla jo verkkokauppasivusto tai olet vasta aloittamassa verkkoliiketoimintaa, tuotetietojen roolin ymmärtäminen on Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +22 muutaAineistonhallinta, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, verkkokauppa, Vaimo, Vaimo Finland, tuotetiedonhallinta, tuotetiedonhallinnan järjestelmä, PIM, inriver, Akeneo, DAM, pdm, ERP, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, Tuotetiedon hallinta

BloggausAMAZON VAI OMA VERKKOKAUPPA: HYÖDYT JA HAITAT

Jokaisesta uudesta myyjästä Amazonissa tulee globaali kauppias. Tässä artikkelissa käsittelemme muutamaa trendiä Amazonissa Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotanto, +16 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, amazon, Vaimo, Vaimo Finland, amazon konsultointi, B2C-verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, verkkokauppa

BloggausAMAZON JA POHJOISMAAT OSA 4: AMAZON VAI EI?

Amazon on lanseerattu Ruotsissa. Pitäisikö aloittaa myynti Amazonissa? Kuten olemme oppineet tässä 4-osaisessa blogisarjassa, Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +15 muutaIntegraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo Finland, Vaimo, amazon, amazon konsultointi, B2C-verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, verkkokauppa

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Vaimo Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia