Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Juha Kalliola - toiminnanohjausjärjestelmien myyntisensei

Bloggaus

Kuka on Juha?

Asumme perheeni kanssa Kokkolassa, jonne muutimme viime kesänä Vaasasta. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta, yksi lapsista on kotona ja toinen asustelee jo omillaan. Vapaa-aika kuluu perheen ja harrastusten parissa. Jääkiekko on ihan ykkönen, mutta muutkin pallopelit ovat lähellä sydäntä ja hyvää vastapainoa työlle.

Onko vallitseva tilanne vaikuttanut siihen, miten teet myyntiä?

Korona-aika kyllä muutti varmasti pysyvästi tapaa tehdä työtäni, koska asiakastapaamiset fyysisesti voi laskea yhden käden sormilla. Mutta tämä ei ole pelkästään huono asia, koska työtä on voinut tehdä toisaalta paljon tehokkaammin. Matkustaminen vie melkoisesti aikaa, joten monesti tapaamisten järjestäminen verkossa on järkevämpää. Tietysti inhimillinen vuorovaikutus jää osittain puuttumaan, yhteyttä ja luottamusta asiakkaan kanssa pitää pystyä luomaan ja ylläpitämän uusilla menetelmillä. Tämän muutoksen vuoksi on pitänyt kokeilla erilaisia tapoja lähestyä, valmistella sekä jatkaa yhteydenpitoa asiakkaisiin. Ratkaisukeskeistä myyntiä tehdään kuitenkin edelleen omalla asiantuntijuudella ja vuorovaikutuksella, luottamusta rakentamalla.

Millaista työnteko on ollut Monitorilla?

Voin rehellisesti sanoa, että paras työpaikka tähän mennessä. Ja tässä iässä toivottavasti myös viimeinen. Voin suunnitella omat työni hyvin vapaasti ja pääsen toteuttamaan omaa tapaani tehdä työtä. Pitkä konsulttitausta tuo myyntityöhön lisäarvoa ja erilaista näkökulmaa, myyntityötä pitää tällä alalla pystyä tekemään ratkaisukeskeisesti, parhaan ratkaisun löytämiseksi asiakkaalle. Yksin ei tässä tietenkään voi menestyä, työni vaatii myös paljon tiimityötä ja meillä onkin erinomainen tiimi tekemässä töitä yhdessä.

Tässä reilun vuoden aikana on käynyt selväksi, että Monitor on työnantajana todella joustava ja reilu työntekijöitään kohtaan. Pidän siitä, että Monitorilla voi toimia itseohjautuvasti ja työntekijään luotetaan. Työkavereille pystyy soittamaan koska vaan ja kysyä neuvoja tai vain kuulumisten vaihtamiseksi.

Miten kuvailisit MONITOR ERP-järjestelmää

Monitor on jo vuosikymmeniä tehnyt yhteistyötä valmistavien teollisuusyritysten kanssa ja se kyllä näkyy järjestelmässä. Toimialakohtaiset vaatimukset on pitkälle huomioitu käyttäjäystävällisyys huomioiden. Monitorilla on todella paljon syvää osaamista valmistavasta teollisuudesta, mikä edesauttaa huomattavasti omaa työskentelyäni asiakkaiden kanssa.

Lue lisää Monitorista: https://www.monitorerp.com/fi/about-us/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

MONITOR ERP System
Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia