Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koulutukset ja puheenvuorot

post_image
Tarjonta

Koulutukset ja puheenvuorot

Tarvitsetko tilaisuuteesi asiantuntijapuheenvuoron modernista markkinoinnista tai myynnistä? Etsitkö inspiroivaa keynotea tai käytännönläheistä koulutusta?

Verkkoaseman asiantuntijat ovat myös kokeneita kouluttajia. Meiltä saat puheenvuoron tai koulutuksen omiin tarpeisiisi sopien. Olemme kouluttaneet yrityksiä ja organisaatioita jo kymmenen vuoden ajan ja saaneet runsaasti hyvää palautetta puheenvuoroistamme.

”Kiitos valmennuksesta! Olet selvästi alasi huippuammattilainen.” Markkinointi-instituutti
”Kiitos sinulle, koulutus oli todella hyvä. Olet todellakin asiantunteva ja mahdottoman mukava persoona.” Kajaanin Ammattikorkeakoulu
”Koulutuksen paras anti oli sen monipuolisuus ja konkreettiset neuvot jatkoon! Erittäin asiantunteva ja selkeä kouluttaja. Hyvät materiaalit, jotka jäävät itselle avuksi.” Rastor
”Koko setti kouluttajaa myöten oli erinomainen! Mielenkiintoinen päivä, kiitos siitä.” Rastor

 

Huomaa, että koulutuksiamme voit sisällyttää myös Marketing IT-palveluumme.

Iloisia asiakkaitamme 

Verkkoaseman koulutuksia ovat tilanneet mm. Rastor, Kauppakamari, Markkinointi-instituutti, Ammattikorkeakoulut, Oulun Yliopisto, Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, BusinessOulu, ProAgria, YTA, OSAO, Johtamistaidon Opisto, MaRa Ry sekä MMA.

Kouluttajat

Riikka Pohjanen

Johtaja, digitaalinen markkinointi

Osaamisalueita: Digitaalinen markkinointi: hakukoneoptimointi, analytiikkatyökalujen hyödyntäminen ja käyttö, verkkosivujen rakentaminen ja tehostaminen, verkkokaupat, sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio (kielet: suomi ja englanti). Tutustu Riikkaan LinkedInissä.

Tiina Räisänen

Toimitusjohtaja

Osaamisalueita: Yrittäjyys, markkinointiviestintä, inbound-markkinointi & markkinoinnin automaatio, sisällöntuotanto sekä kirjoittaminen, social selling ja moderni myynti, asiantuntijabrändin rakentaminen sosiaalisessa mediassa. Katso kooste Tiinan valmennuksista! Tutustu Tiinaan LinkedInissä.

Tuomas Timonen

Asiantuntija, digitaalinen markkinointi

Osaamisalueita: Hakumainonta, displaymainonta, videomainonta, uudelleenmarkkinointi, Google Analytics -raportointi ja käyttökoulutus. Tutustu Tuomakseen LinkedInissä.

Elina Kylmäluoma

Asiantuntija, digitaalinen markkinointi

Osaamisalueita: Sosiaalinen media, sosiaalisen median strategiat ja sisällöntuotanto, kuvien toteuttaminen someen. Tutustu Elinaan LinkedInissä.

Milla Sitomaniemi

Tuotantopäällikko, Web-ohjelmistosuunnittelija ja Tuotetuki

Osaamisalueita: WordPress ja Woocommerce sekä VJ6-julkaisujärjestelmät. Tutustu Millaan LinkedInissä.

Hinnoittelu

Räätälöity koulutuspäivä 1 400 eur (+ alv). Tiedustele myös lyhyempiä puheenvuoroja tilaisuuksiisi tai pidempiä koulutussopimuksia, jolloin hinnat ovat edullisempia.

Pinterest
Verkkoasema Oy logo

Verkkoasema Oy:n tarjonta

Koulutusala

Lisätietoja

Verkkoasema Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Verkkoasema Oy:n tarjontaa

Verkkoasema Oy:n Koulutusala -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Verkkoasema kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia