Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jani Jääskeläinen osakkaaksi ja Starian SuiteApp-liiketoiminnan johtajaksi

BloggausJani Jääskeläinen aloitti 30.8.2021 SuiteApp-liiketoiminnan johtajana (Director, Application Business Unit). Uuden roolin myötä SuiteApp-liiketoiminta tulee olemaan itsenäinen liiketoimintayksikkö. Jani raportoi työssään toimitusjohtajalle ja tulee osaksi johtoryhmää.

Tehtävässään Jani vastaa Starian koko SuiteApp-liiketoiminnan henkilöstöstä, toiminnasta ja ratkaisujen kehittämisestä ja on osaltaan Starian kasvussa mukana. Yhtenä tavoitteena on mm. SuiteApp-ratkaisujen kehittäminen ja kansainvälisen kasvun lisääminen.

Janilla on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistoalalta ympäri Eurooppaa ja kansainvälisesti. Hänellä on ollut useita johtotehtäviä nopean kasvun teknologiayrityksissä. Uransa aikana Jani on ollut mukana sekä aloittelevien start up -yritysten ja uusien liiketoimintojen käynnistämisessä sekä suurten, monikansallisten suuryritysten hallinnoinnissa. Hänen kokemuksensa ulottuu useille aloille, mukaan lukien vähittäiskauppa, terveydenhuolto, sijaintipalvelut, ja turvallisuus.

”Intohimoni on erityisesti uusien konseptien luominen ja suomalaisen teknologian vienti maailmalle. Kokemukseni kasvuyritysten johtamisesta on vahvistanut ymmärrystäni taloushallinnon tärkeydestä erityisesti kansainvälisen, nopeasti kasvavan liiketoiminnan johtamisessa. Taloushallinnon prosessien automatisoinnissa on iso potentiaali, jolla voidaan poistaa yrityksiltä kasvun esteitä. Starian SuiteApp-ratkaisut ja niistä erityisesti INFlow SuiteApp tulee mullistamaan ostolaskujen käsittelyn ja tehostamaan NetSuite-käyttäjien arkea”, Jani kertoo.

Esihenkilönä Jani näkee tulevaisuuden asiantuntijaorganisaatioissa korostuvan sekä itseohjautuvuuden että tekemisen autonomian. Tämä tarjoaa ihmisille mahdollisuuden jatkuvaan uuden oppimiseen ja monipuolisten, itseään kiinnostavien, kehityspolkujen löytämiseen.

”Ensimmäiset viikot Starialla ovat osoittaneet, että täällä puhalletaan yhteen hiileen ja huolehditaan jatkuvan kehittämisen tuomista mahdollisuuksista. Haluan tarjota tiimiläisilleni aidon vaikutusmahdollisuuden omaan kehitykseen, mielenkiintoiset työtehtävät ja jatkuvan oppimisen. Starian innovatiinen, ketterä ja kasvumyönteinen kulttuuri vakuuttivat minut ensihetkistä lähtien”, toteaa Jani.

Yhteystiedot:

Juha Tommila

Toimitusjohtaja

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

Jani Jääskeläinen

Director, Application Business Unit

jani.jaaskelainen@staria.com

+358 40 502 8790

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kiinteistöala
Koulutusala
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Staria
SuiteApp
NetSuite INFlow
NetSuite lokalisoinnit
NetSuite
NetSuite ERP
NetSuite lokalisointi
NetSuite 5-Star Partner
INFlow

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia