Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ihmiset Monitorin takana - Kosti Naukkarinen

Bloggaus

Ihmiset Monitorin takana - Kosti Naukkarinen


Koripallokentällä yli 33 vuotta viihtynyt Kosti Naukkarinen, liittyi vuoden alussa vahvistamaan Monitorin konsultointiorganisaatiota vietettyään 11 vuotta Saurus Oy:llä.


Kosti kertoo miten konsultin työt ovat lähteneet käyntiin. Hän avaa myös kuinka vanhentunut ERP-järjestelmä voi olla este liiketoiminnan kasvulle ja miksi tuotantoyrityksen kannattaa harkita Monitoria järjestelmätoimittajakseen.

Kertoisitko itsestäsi ja miten näet roolisi Monitorilla?

Asun Säynätsalossa, Jyväskylän kupeessa. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Perheessämme on vahva koripallotausta ja nykyään valmennan kahta junioritason koripallojoukkuetta. Toimin myös koripallojaoston puheenjohtajana Säynätsalon Riennossa.

Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin kattavan perehdytysjakson myötä. Ensimmäinen oma projektikin on alkanut. Ja olen käynyt kollegoiden kanssa kouluttamassa ja syventymässä asiakkaidemme liiketoimintaan. Vaikka meillä kaikilla on omia projekteja, niin toimimme joukkueena, kaikki auttavat ja tekevät asioita yhdessä, jotta saadaan paras ratkaisu asiakkaalle.

Olen pelannut koripalloa 33 vuotta ja urheilumaailmasta olen pystynyt ammentamaan yhtäläisyyksiä yritysmaailmaan. Urheilumaailmassa on vahva sitoutumisen kulttuuri. Yhteistyöllä ja luottamuksella rakennetaan yhtenäinen voittava joukkue. Yritysmaailmassa tuloksiin päästään myös yhteistyöllä ja vastavuoroisella luottamuksella. Näen, että tuotannon konsulttina pystyn tarjoamaan pelikirjan ja valmentamaan asiakkaittamme toimimaan tehokkaammin muuttuvassa maailmassa.  

Mitä riskejä liittyy vanhentuneen ERP-järjestelmän käyttöön?

Vanhentuneen ERP-ohjelmiston käyttöön voi liittyä lukemattomia riskejä. Kokonaisvaikutukset on helppo summata: vanhentunut ERP-järjestelmä aiheuttaa toiminnan tehottomuutta ja hukkaa läpi koko organisaation. On hyvin yleistä, että vuosien myötä vanhentuneen ERP-järjestelmän käyttö vähenee. Yleisin syy on, että työntekijät ovat tyytymättömiä nykyiseen järjestelmään eivätkä varsinaisesti enää luota tietojen paikkansapitävyyteen. Tämä johtaa huonoon kierteeseen ja yleensä siihen, että yhä enemmän työtä tehdään järjestelmän ulkopuolella, mikä loppupeleissä etäännyttää suurimman osan järjestelmän käyttäjistä kokonaan. Ja näin ollen vaikuttaen suoraan koko organisaation tehokkuuteen. Vanhentuneen järjestelmän käytön vähentyessä on mahdollista, että järjestelmästä ei enää saa paikkansapitävää liiketoimintatietoa mitä tarvitaan toimintoihin kuten / tai esimerkiksi hankintoihin ja varastonhallintaan sekä tuotannon ohjaamiseen.

Vanhentuneista yleis- ERP-järjestelmistä yleensä puuttuu toimialakohtaiset toiminnallisuudet. Ohjelmistoa on vaikea integroida muihin järjestelmiin. Ohjelmistoa on vaikea ylläpitää ja päivittää. Vuosien myötä yrityksellä voi olla jopa 5–8 erillistä ohjelmistoa. Löytyy tuotannonohjausjärjestelmä, varastohallintaan ja työajanseurantaan omat ohjelmistot, sekä taloushallintoon myös omansa. Näistä lukuisista ohjelmistoista yritykset maksavat kuukausittain ja vuosittain huomattavia summia. Ohjelmistojen päällekkäisyydet aiheuttavat ylimääräistä manuaalista työtä, kun huomataan, että ohjelmistot eivät onnistu keskustelemaan keskenään. Jos nykyinen ohjelmisto vaatii kohtuuttomasti manuaalista tekemistä, niin se on hukattua aikaa ja pois tuottavasta työstä. Lukuisat vanhat ohjelmistot ​​voivat helposti muodostaa hidasteen liiketoiminnan kasvulle. On parempi aloittaa ERP-järjestelmän vaihto, ennen kuin on liian myöhäistä.

Miksi tuotantoyrityksen kannattaa valita Monitor kumppanikseen?

Monitorilla olemme valmistavan teollisuuden asiantuntijoita, ja meillä Suomessa on yhteensä yli 150 vuoden kokemus valmistavasta teollisuudesta. Tämä tarkoittaa, että ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja puhumme samaa kieltä. Tämän takia asiakkaidemme on mutkatonta tehdä yhteistyötä kanssamme ja löytää parhaat toimintatavat ERP-järjestelmästämme heidän liiketoimintaansa.

Asiakkaat valitsevat meidät, koska he saavat meiltä kokonaisratkaisun. Monitor on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, josta löytyy kaikki toiminnot tuotantoyrityksille. Monitor auttaa tekemään oikeita ratkaisuja helpottaen tuotantoyritysten toimintaa. Monitorissa pystyy selkeästi seuraamaan, analysoimaan ja ymmärtämään mitä tuotannossa tapahtuu. Näytämme asiakkaalle, kuinka ERP-järjestelmämme avulla asiakas pystyy saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.

Yhdellä ERP-järjestelmällä liiketoiminnan hallinta on paljon tehokkaampaa. Kokonaiskattavassa ERP-ratkaisussa kuten Monitorissa, läpinäkyvyys on yksi suurimpia hyötyjä. Kaikki tieto on samassa ja yhdessä järjestelmässä, eikä niissä Exceleissä tai Gantti-kaavioissa. Monitor ERP-järjestelmässä tieto on yhdessä paikassa ja helposti kaikkien saatavilla. Yhdellä kaikenkattavalla järjestelmällä liiketoiminnan hallinta on paljon tehokkaampaa. Jää enemmän aikaa etsiä uusia toimittajia, rakentaa hankintakanavia, keskittyä tuotannonsuunnitteluun.

Se, että Monitorin käyttöönotot onnistuu budjetissa ja aikataulussa, johtuu yksinkertaisesti siitä, että meillä on erittäin sitoutunut ja osaava joukkue ja yhteistyö asiakkaan kanssa toimii.  

Monitor ERP System

Monitor ERP System on vuodesta 1974 auttanut valmistavan teollisuuden yrityksiä parantamaan tuottavuutta ja siten pienentämään tuotantokustannuksiaan. Yli 5 000 valmistavan teollisuuden yritystä hyödyntää Monitor ERP-järjestelmää liiketoimintansa johtamisessa. 

Lue lisää: https://www.monitorerp.com/fi/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia