Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

If valitsi pilven tehostaakseen toimintaansa

ReferenssiPilviteknologiasta on tulossa välttämättömyys niin yrityksille kuin kuluttajillekin, sillä sen avulla voidaan alentaa kustannuksia ja mukautua kysynnän vaihteluihin. Pilvipalveluita tarjoavan kumppanin on oltava ehdottoman luotettava.


Tieto ja pohjoismainen vakuutusyhtiö If ovat vuodesta 2005 lähtien tehneet yhteistyötä hankkeissa, joiden tavoitteena on parantaa Ifin kilpailukykyä jatkuvasti tiukentuvilla markkinoilla. Ifin IT-palvelujen johtaja Adam Harhoff sanoo: “Alun perin valitsimme Tiedon tuottamaan meille käyttöpalveluita. Pitkäaikaisina kumppaneina keskustelemme säännöllisesti suunnitelmistamme Tiedon kanssa.”

“Asiakkaana arvostamme erityisesti, että kumppanillamme on uusia ideoita toimintamme kehittämiseksi. Tiedon yksityisen pilviratkaisun ansiosta kapasiteetin toimittaminen on aiempaa tehokkaampaa ja joustavampaa,” hän lisää.

CAPEXista OPEXiin

If päätti siirtyä pilvipalveluihin, koska toiminnan ketteröittäminen ja nopea time-to-market ovat olennaisen tärkeitä. Ifissä ymmärrettiin, että pilvipalvelujen avulla yritys voisi tarjota uusia ja innovatiivisia IT-palveluita, menestyä paremmin ja samalla siirtyä CAPEXista OPEXiin.

“Tiedon pilviratkaisun myötä otamme askeleen eteenpäin entiseen virtuaaliratkaisuumme verrattuna ja saamme uutta kapasiteettia käyttöömme hyvin nopeasti”, Harhoff sanoo. “Time-to-market lyhenee. Tiedon pilviratkaisu hyödyntää olemassa olevia toimintamallejamme ja parantaa niitä. Näin saadaan sekä taloudellista hyötyä että lisää ketteryyttä. Molemmat ovat hyvin tärkeitä yritystemme pitkäaikaiselle yhteistyölle.”

Tiedon pilviratkaisu

Tieto tekee yhteistyötä Ifin kanssa, jotta If saisi ratkaisusta parhaan mahdollisen hyödyn. Tieto arvioi, millaiset valmiudet Ifillä oli siirtyä pilviratkaisuun, mitä palveluja pilveen tulisi siirtää, millä tavoin Ifin liiketoiminta voisi hyötyä pilviratkaisusta ja kuinka yksityisyyteen, turvallisuuteen ja tiedon sijaintiin liittyvät vaatimukset tulisi hoitaa.

Aluksi Tieto kartoitti yhdessä Ifin kanssa yrityksen senhetkiset palvelut ja prosessit toimintasuunnitelman luomiseksi. Yritykset tekivät yhdessä konkreettisen suunnitelman siitä, mitä pilveen siirretään, milloin ja miten.

If siirtyy pilveen

Tieto auttaa Ifiä siirtämään sen nykyisen Windows-virtuaalipalvelinkapasiteetin Tiedon Cloud Server -palveluun. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa siirrettiin noin 350 virtuaalipalvelinta. Toisessa vaiheessa suunnitellaan ja toteutetaan fyysisen palvelinkapasiteetin siirto pilvipalveluun.

Pilviratkaisun etu on siinä, että se on skaalautuva ja pystyy vastaamaan muuttuviin kapasiteettitarpeisiimme helposti, Harhoff kertoo. “Sen sijaan, että ostaisimme enemmän kapasiteettia pienemmillä kustannuksilla, voimme nyt ostaa vähemmän kapasiteettia pienemmillä kustannuksilla. Tällä keinolla saamme merkittäviä kustannussäästöjä.”

ASIAKAS

If on Pohjoismaiden johtava omaisuus- ja vahinkovakuutusyhtiö, joka vastaa asiakkaidensa paikallisiin ja kansainvälisiin tarpeisiin. Se tarjoaa kattavia vahinkovakuutusratkaisuja yli kolmelle miljoonalle yksityisasiakkaalleen ja 320 000 yritysasiakkaalleen Pohjoismaissa ja Baltiassa. If on Sampo-konsernin omistama tytäryhtiö.

RATKAISU

Tieto arvioi ensin Ifin nykyiset palvelut ja prosessit ja teki sitten toimintasuunnitelman pilvisiirtymää varten. Yritykset laativat yhdessä yksityiskohtaisen suunnitelman siitä, mitä pilveen siirrettäisiin, milloin ja miten. Tieto auttaa Ifiä siirtämään Windows-virtuaalipalvelinkapasiteettinsa Tiedon Cloud Server -palveluun. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa siirrettiin noin 350 virtuaalipalvelinta. Seuraavassa vaiheessa suunnitellaan ja toteutetaan fyysisen palvelinkapasiteetin siirto pilvipalveluun.

HYÖDYT

Tiedon pilviratkaisun ansiosta If saa joustavan ja ketterän ratkaisun, jonka avulla se voi pienentää kustannuksiaan ja skaalata toimintojaan kysynnän vaihtelujen mukaisesti.

Suosittelija:

“Asiakkaana arvostamme erityisesti, että kumppanillamme on uusia ideoita toimintamme kehittämiseksi. Tiedon yksityisen pilviratkaisun ansiosta kapasiteetin toimittaminen on aiempaa tehokkaampaa ja joustavampaa”

Adam Harhoff, IT-palvelujen johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: If

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia