Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hidastumista jakaantuneessa konsultointimarkkinassa

BloggausRuotsin ja Suomen konsultointialan laskusuhdanne alkaa nyt vaikuttaa yritysten lukuihin. Kasvu on yleisesti heikkoa ja käyttökatteet ovat laskeneet merkittävästi. Osaltaan heikkoon kehitykseen vaikutti yksi työpäivä edellisvuotta vähemmän.

Tämä ei kuitenkaan ole täydellinen kuva, vaan kyseessä on jakautunut markkina. Osa yrityksistä ja sektoreista jatkavat vahvaa suoriutumista. IT-painotteiset yritykset, joilla aiemmin nauttivat vahvoista myötätuulista, ovat kohdanneet vaikeampia aikoja. Myös kiinteistöt, vähittäiskauppa ja HR ovat kohdanneet merkittäviä haasteita.

Kyberturvallisuus/puolustus ja teollisuuteen ja energiaan liittyvät sektorit ovat suoriutuneet erittäin hyvin. Myös julkiset investoinnit pysyvät vakaina.

Kasvu on hidastunut merkittävästi: keskimäärin 7,5 prosenttia kvartaalissa, mikä on alle inflaation. Vain kvartaali sitten se oli yli 15 prosenttia. Toinen syy kasvun hidastumiseen on, että olemme nähneet huomattavasti vähemmän yritysostoja viime aikoina, mikä on myös merkki markkinoiden hidastumisesta. Eniten kvartaalin aikana kasvoivat Gofore, Combined X ja Innofactor.

Lue lisää ja katso kaikki tilastot infograafista.

Pinterest
Cinode logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Siirry yrityksen profiiliin Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode - Muita referenssejä

Cinode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia