Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivuihin integroitu CV-hallinta – Konsulttiverkko on erittäin tyytyväinen Cinodeen

ReferenssiKonsulttiverkko on vuonna 2017 perustettu itsenäisten yrittäjien verkosto, johon kuuluu noin 25 kokenutta konsulttia, jotka palvelevat erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin.

Konsulttiverkko hyödyntää Cinodea itsenäisten konsulttiensa CV:den hallintaan ja esittelemiseen räätälöidyn verkkosivuintegraation avulla.

 

Konsulttien tiedot myös asiakkaiden saataville 

“Kokeneilla konsulteillamme on keskimäärin yli 25 vuotta kokemusta liikkeenjohdon tehtävistä. Tämän kokemuksen dokumentointi ja tehokas hallinta on haaste, jonka päihittämisessä Cinode auttaa”, Konsulttiverkon toiminnanjohtaja ja perustaja Jussi Järvinen kertoo.

 

Cinoden avulla Konsulttiverkko saa koottua konsulttien tiedot yhteen paikkaan. Tämä tuo läpinäkyvyyttä konsulttien osaamiseen sekä nopeutta ja tehokkuutta verkoston CV-hallintaan.

 

Myös asiakkaat pystyvät Cinoden avulla tutustumaan konsultteihin, sillä Cinode on rakentanut räätälöidyn integraation suoraan Konsulttiverkon verkkosivuihin. Sivuilta löytyy konsulttigalleria, johon konsulttien CV:t päivittyvät suoraan Cinodesta.

 

“Meidän kaltaisellemme pienelle verkostolle moni HR-ohjelmisto olisi aivan liian raskas. Cinode sopii juuri meidän tarpeisiimme. Vaikka emme ole suuri yritys, Cinode toteutti myös meille räätälöidyn integraation ja toiveidemme mukaisen CV-pohjan, joka sopii korkean profiilin asiantuntijatyön vaatimuksiin”, Järvinen kertoo.

 

Yhteen paikkaan koottu CV-hallinta nopeuttaa tiedonhakua ja auttaa yhdistämään konsultit sopiviin toimeksiantoihin.

 

“Meitä ei ole monta ja siksi uuden toimeksiannon tullessa ajatus sopivasta konsultista on yleensä jo mielessä. Monissa projekteissa vaaditaan kuitenkin usein hyvin eksaktia osaamista, joka on helppo nopeasti tarkistaa Cinodesta. Samalla säästyy aikaa ja vaivaa, emmekä erehdy tarjoamaan konsulteille projekteja jotka eivät sovi heille.”

 

Konsulttiverkko on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Cinoden kanssa 

Jokainen konsultti pitää itse omat tietonsa ajan tasalla ja verkostoon liittyville uusille konsulteille luodaan omat profiilit Cinodeen. Konsulttiverkon verkkosivujen ylläpidosta vastaava kehityspäällikkö Vuokko Koistila kehuu Cinoden käyttöliittymää.

 

“Cinodea on todella helppo käyttää ja konsultit pystyvät itse päivittämään tietojaan järjestelmässä. Uusille sivuille saimme suunniteltua visuaalisesti näyttävät kuvat ja CV:t, joista asiakkaat voivat halutessaan tarkastella konsultteja ja heidän osaamistaan. Yhteistyö Cinoden kanssa on toiminut hienosti, ja Micke Ljungqvist on ollut meille loistava apu”, Koistila kehuu.

 

Jussi Järvisellä on hyvää sanottavaa: 

“Cinodessa meihin on tehnyt vaikutuksen palvelun joustavuus, ketteryys sekä heidän yrittäjäystävällinen lähestymistapansa, jossa pienikin asiakas otetaan huomioon yksilöllisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä Cinoden käyttäjiä.”

 

Yhteistyöhön ollaan tyytyväisiä myös Cinoden päässä. 

“Olen onnesta ymmyrkäisenä, että pääsemme kehittämään palvelua yhdessä näin mahtavien asiakkaiden kanssa. Yhteistyöllä on iso merkitys meille molemmille ja on hienoa päästä auttamaan Konsulttiverkkoa kasvun tiellä”, toteaa Cinoden Suomen maajohtaja Michael Ljungqvist.

Suosittelija:

Cinodessa meihin on tehnyt vaikutuksen palvelun joustavuus, ketteryys sekä heidän yrittäjäystävällinen lähestymistapansa, jossa pienikin asiakas otetaan huomioon yksilöllisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä Cinoden käyttäjiä.

Jussi Järvinen & Vuokko Koistila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinode logo

Tiedot

Tilaaja: Konsulttiverkko
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Myynti

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Osaamisen hallinta
osaamisen johtaminen
Osaamisen kehittäminen

Siirry yrityksen profiiliin Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode - Muita referenssejä

Cinode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia