Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinode

Supercharge your Consultancy. Selkeä näkymä myynnin, projektien ja osaamisen tilanteeseen Kuka osaa mitäkin, kuka on saatavilla, minkälaisen tarjouksen voin tehdä? Cinode on kattava alusta tukemaan asiantuntijayrityksesi kasvua.

Cinode - Yritysesittely

Who knows what, who’s available, what can I sell? Cinode is the all-in-one Saas platform that boosts consultancy growth by giving crucial insights into sales, delivery, and skills.

“Cinode is the best solution on the market for consulting companies” - Jami Sjöblom Sales Director, Nitor.

Cinode, established in Stockholm in 2010, has emerged as the leading platform for consultancy firms in the Nordics. Cinode enhances growth and profitability. It provides essential insights into sales, delivery, and skills, helping nearly 300 customers streamline operations. The platform's capabilities include quick client response times, optimized utilization, and transparent information for informed decision-making.

Cinode also connects you to an expansive network of over 6000 consultancies.
Työntekijöitä 34 Www cinode.com
Y-tunnus 5568258668 Puh ±358400237774
Perustettu 2010 E-mail sales@cinode.com
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(3)
Integraatiot
(0)

Toimialakokemus

IT
(13)
Asiantuntijapalvelut
(12)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(14)
Konsultointi
(2)

Omat tagit

skills
asiakasprojektit
resursointi
projektinhallintajärjestelmä
SaaS
Osaamisen hallinta
Osaamisen kehittäminen
Crm
CV
assigments
Skills Management Software
Freelance Platforms
Performance Management Systems
Core HR Software

Cinode - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Cinode:lla on 14 suosittelijaa.

ReferenssiKatso tästä miten Vincit kehitti allokointiprosessiaan.

"On tärkeää, että työntekijöitä ei pelkästään allokoida johonkin projektiin, vaan heidät pyritään aina allokoimaan oman kehityksensä kannalta mielekkääseen projektiin. Keväällä 2022 otimme käyttöön Cinoden allokointiprosessiamme tukevaksi työkaluksi. Cinode sisältää paitsi tiedot kaikista projekteista ja työntekijöidemme osaamisista, myös: ???? työntekijän.."

-- Essi Isohanni

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivuihin integroitu CV-hallinta – Konsulttiverkko on erittäin tyytyväinen Cinodeen

"Cinodessa meihin on tehnyt vaikutuksen palvelun joustavuus, ketteryys sekä heidän yrittäjäystävällinen lähestymistapansa, jossa pienikin asiakas otetaan huomioon yksilöllisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä Cinoden käyttäjiä. "

-- Jussi Järvinen & Vuokko Koistila

Näytä referenssi

ReferenssiVahvistus.fi -osaajapankki tuo kumppaniverkoston konsultit avoimesti verkkoon

"Kehitystyössä ei tullut eteen suuria haasteita. Yhteydenpito on sujunut hienosti ja asiakaspalvelu on ripeää. Uskomme, että Cinoden palvelu tulee jatkossakin kehittymään todella paljon. Meillä on joskus hyvin lennokkaitakin kehitysideoita, joita Cinoden päässä kuunnellaan mielellään. Aivan kaikkia toiveita ei tietenkään voida aina toteuttaa, mutta kehitysmahdollisuuksista.."

-- Heli Järvenpää

Näytä referenssi

ReferenssiFraktio valitsee Cinoden vauhdittamaan liiketoimintansa kasvua

"Cinode tarjoaa meille tavan hallita ja visualisoida sen, minkä parissa osaajamme kulloinkin työskentelevät. Jokainen voi helposti esittää taitonsa, suunnitella työnsä ja viestiä työtilanteensa muille excel-sirkuksen sijaan."

-- Joonas Pajunen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cinode - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Cinode on osaamisen hallintajärjestelmä, jonka avulla tunnistat ja johdat organisaatiosi tärkeintä kilpailukykyä, osaamista. Cinode Business on myynnin, resursoinnin, tuotannon ja osaamisen kohtaamispaikka. Ota osaaminen haltuun myyntiliidistä projektin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Myynnin ja projektin helppo hallinta visuaalisilla kanban-näkymillä. Päätöksenteon tueksi saat Cinodesta kattavat raportit, niin myynnistä, resursoinnista, osaamisista sekä projekteista. Lue lisää

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Kokonaisvaltainen osaamisen hallinta yhdessä paikassa. Cinoden avulla työntekijöidesi tiedot ja taidot ovat helposti löydettävissä. Valjasta yrityksesi osaaminen kilpailukyvyksesi. Cinodella saat ajantasaisen kokonaisnäkymän yrityksenne osaamisista ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Cinode Business on myynnin, resursoinnin, tuotannon ja osaamisen kohtaamispaikka. Ota osaaminen haltuun myyntiliidistä projektin toimitukseen asti. Cinoden avulla näet helposti resursoinnin kokonaistilanteen. Johda myyntiä ja osaamisen hallintaa tehokkaammin,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Cinoden avulla näet helposti resursoinnin kokonaistilanteen. Johda myyntiä ja osaamisen hallintaa tehokkaammin, myyntiliidistä projektin toimitukseen asti. Cinoden avulla varmistat, että oikeat osaajat ovat oikeissa tehtävissä. Voit etsiä sopivaa osaamista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Cinode on osaamisen hallintajärjestelmä, jonka avulla tunnistat ja johdat organisaatiosi tärkeintä kilpailukykyä, osaamista. Yksi järjestelmä- neljä ratkaisua: Cinode Network: Liity mukaan Cinoden kumppaniverkostoon – löydä uusia kumppaneita ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Cinode - Referenssit

Cinode - Bloggaukset

Cinode - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku