Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Cinode

Cinode on johtava SaaS-palvelun tuottaja, jonka avulla palveluiden myynti helpottuu ja saat hyödynnettyä työntekijöittesi ajankäytön ja ammattitaidon parhaalla mahdollisella tavalla.

Cinode - Yritysesittely

Cinoden avulla menestyt. Pystyt reagoimaan nopeammin liiketoimintamahdollisuuksiin sekä vaadittaviin muutoksiin palvelutuotannossa tai osaamisen hallinnassa. Konsulttienne osaaminen markkinoidaan ja esitellään ammattimaisesti ja yhdenmukaisesti. Cinoden ratkaisu helpottaa tehtävienhallintaa, käytettävyyden suunnittelua ja lyhentää palveluiden toimitusaikaa.

Asiakas kertoo: "Aika liiketoimintamahdollisuudesta palvelun toimittamiseen on laskenut päivistä tunteihin. Tietojen, taitojen, projektien ja käytettävissä olevien konsulttien yhteensovittaminen on tullut paljon sujuvammaksi. Cinoden ratkaisun avulla saamme tuotettua palveluita enemmän ja nopeammin, mikä on nostanut käyttöastettamme useilla prosenttiyksiköillä ".
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 5568258668
Perustettu 2013
Www www.cinode.com
Puh +358 40 731 5071
E-mail info@cinode.com
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(2)

Toimialakokemus

IT
(11)
Asiantuntijapalvelut
(9)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(11)

Omat tagit

Supply and demand of skills

Cinode - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFraktio valitsee Cinoden vauhdittamaan liiketoimintansa kasvua

"Cinode tarjoaa meille tavan hallita ja visualisoida sen, minkä parissa osaajamme kulloinkin työskentelevät. Jokainen voi helposti esittää taitonsa, suunnitella työnsä ja viestiä työtilanteensa muille excel-sirkuksen sijaan."

-- Joonas Pajunen

Näytä referenssi

ReferenssiKnowit digitalisoi sisäiset prosessinsa Cinoden avulla

"Yhdessä Cinoden kanssa kehitämme nyt edelleen työkalujamme, jotta tarkemmin pystymme käyttämään ja esittelemään konsernin kykyjä, jotka vahvistavat tavaramerkkiämme entisestään. Odotamme innolla, että voimme jatkaa kumppanuuden kehittämistä Cinoden kanssa"

-- Per Wallentin

Näytä referenssi

Referenssi“Better control and resource management”

"We now have one competence account per consultant that we customize in order to create attractive consultant resumes for each assignment. With Cinode we are more organized and it´s easier to match skills to assignments."

-- Håkan Lindberg, Partner B3IT

Näytä referenssi

Referenssi“All information gathered in one place.”

"Cinode provides everyone access to all information fast and effortlessly – there is great potential in getting a holistic view in a common workflow."

-- Erik Fredriksson, Managing Director Sofigate Sweden

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cinode - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Cinode on asiakkuudenhallinnan järjestelmä (CRM) konsultointia ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille. Cinoden Talent Business auttaa sinua yhdistämään oikean konsultin oikealle asiakkaalle!  Koordinoi asiakkuuksia CRM:n tarjoamassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Cinoden Business Intelligence -analytiikka visualisoi yritys- ja myyntijohdolle konsultointiliiketoiminnan statuksen ja tulevaisuuden. Cinode mahdollistaa kaikkien konsultointiliiketoiminnalle keskeisten muuttujien, kuten resurssien, osaamisen ja myyntiputken..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Pidä kirjaa työntekijöidesi osaamisesta Cinoden Talent Connectin avustuksella! Talent Connect on läpinäkyvä, tehokas työkalu konsulttiyritysten osaajien tietojen ja taitojen hallinnointiin.  Konsulttien kyvyt ovat yhdessä paikassa, tehokkaasti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Cinoden Talent Business on organisaation yhteinen myynnin työkalu, jossa kaupat, toimitukset ja taidot yhdistyvät. Talent Businessin avulla tartut nopeasti liiketoimintamahdollisuuksiin synkassa resurssien hallinnan kanssa.  Kaikkien konsulttien taidot ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Cinoden älykkäillä työkaluilla hallitset tehokkaasti, läpinäkyvästi ja reaaliajassa konsulttiyrityksesi projekteja. Visuaalinen käyttöliittymä antaa selkeän kokonaiskuvan meneillään olevista toimeksiannoista ja resurssien käyttöasteesta. Suunnittele..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Cinoden toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) tarjoaa älykkäät työkalut niin pienen kuin suurenkin konsulttiyrityksen tarpeisiin. Cinoden toiminnanohjausjärjestelmässä yhdistyvät kaikki konsulttiliiketoiminnan keskeiset toiminnot: osaajien ja kykyjen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Cinode - Referenssit

Cinode - Bloggaukset

Cinode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku