Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinode

Cinode on konsulttiyrityksille suunnattu pilvipalvelu, jonka avulla voi tehostaa myyntiä, projektien resurssointia, ansioluetteloiden ylläpitoa sekä freelancer- ja kumppaniverkostojen hallintaa.

Cinode - Yritysesittely

Cinode on pilvipalvelu, jonka avulla voi tehostaa myyntiä, projektien resurssointia, CV:den ylläpitoa sekä freelancer- ja kumppaniverkostojen hallintaa.

Cinode koostuu 4-moduulista:

Talent Connect:
Talent Connectin avulla saat kokonaisnäkymän yrityksenne asiantuntijoiden osaamisista ja taidoista. Järjestelmämme avulla luot yhdenmukaiset CV:t, niin tarjouksia kuin kilpailutuksia varten.

Talent Business:
Talent Busineksessä yhdistyy CRM:n ominaisuudet asiakasprojektien resurssointiin,
asiantuntijoiden osaamiseen hallintaan sekä käytettävyyden optimointiin.

Talent Partner:
Talent Partnerin avulla koordinoit mm. resurssikyselyitä, freelancereita, kumppaneita, resurssointia ja paljon muuta.

Talent Recruit:
Talent Recruit-rekrytointityökalun avulla hallitset rekrytointiprosesseja.
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 5568258668
Perustettu 2013
Www www.cinode.com
Puh +358 400 23 7774
E-mail info@cinode.com
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

IT
(11)
Asiantuntijapalvelut
(9)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(11)

Omat tagit

Supply and demand of skills
Enterprise Resource Planning
human resources
freelancer
skills
Crm
Cloud-ERP
resourcing
fms

Cinode - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFraktio valitsee Cinoden vauhdittamaan liiketoimintansa kasvua

"Cinode tarjoaa meille tavan hallita ja visualisoida sen, minkä parissa osaajamme kulloinkin työskentelevät. Jokainen voi helposti esittää taitonsa, suunnitella työnsä ja viestiä työtilanteensa muille excel-sirkuksen sijaan."

-- Joonas Pajunen

Näytä referenssi

ReferenssiKnowit digitalisoi sisäiset prosessinsa Cinoden avulla

"Yhdessä Cinoden kanssa kehitämme nyt edelleen työkalujamme, jotta tarkemmin pystymme käyttämään ja esittelemään konsernin kykyjä, jotka vahvistavat tavaramerkkiämme entisestään. Odotamme innolla, että voimme jatkaa kumppanuuden kehittämistä Cinoden kanssa"

-- Per Wallentin

Näytä referenssi

Referenssi“All information gathered in one place.”

"Cinode provides everyone access to all information fast and effortlessly – there is great potential in getting a holistic view in a common workflow."

-- Erik Fredriksson, Managing Director Sofigate Sweden

Näytä referenssi

Referenssi“Closer partner management”

"Cinode simplifies our efforts to match the right partner / subcontractor to our customers. We have received the right support system for the good network of partners we have built up."

-- Lisen Agnevik, CEO Wise Consulting Group

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cinode - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Cinode on asiakkuudenhallinnan järjestelmä (CRM) konsultointia ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille. CInoden Talent Busineksessä yhdistyy perinteisen CRM:n ominaisuudet asiakasprojektien resurssointiin, asiantuntijoiden osaamiseen hallintaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Cinode visualisoi konsultointiliiketoiminnan statuksen ja tulevaisuuden. Cinode mahdollistaa kaikkien konsultointiliiketoiminnalle keskeisten muuttujien, kuten resurssien, osaamisen ja myyntiputken hallinnan.' Cinoden resurssointityökalu ”Planner” näyttää..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Cinoden Talent Connectin avulla saat helposti ajantasaisen kokonaisnäkymän yrityksenne asiantuntijoiden osaamisista ja taidoista. Uniikki ja monikielinen ”skills cloud”-hakukoneemme helpottaa asiantuntijoiden profiilien ylläpitoa. Järjestelmämme avulla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Cinoden Talent Busineksessä yhdistyy perinteisen CRM:n ominaisuudet asiakasprojektien resurssointiin, asiantuntijoiden osaamiseen hallintaan sekä käytettävyyden optimointiin. Oleelliset asiat ovat helposti esillä mm. myyntiputket ja tuotannossa olevien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Projekteihin ja resurssointiin liittyvät tiedot yhdestä paikasta helposti ja nopeasti Cinoden avulla löydät oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin. Fiksut hakutoiminnot mahdollistavat sopivien osaajien löytämisen projekteihin, niin omista työntekijöistä,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Cinoden toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) tarjoaa fiksut työkalut niin pienen kuin suurenkin konsulttiyrityksen tarpeisiin. Cinoden toiminnanohjausjärjestelmässä yhdistyvät kaikki konsulttiliiketoiminnan keskeiset toiminnot: osaamisen ja CV:den hallinta,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Cinode - Referenssit

Cinode - Bloggaukset

Cinode - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku