Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fraktio valitsee Cinoden vauhdittamaan liiketoimintansa kasvua

ReferenssiCinode on ylpeä päästessään toivottamaan ohjelmistokehitystalo Fraktion tervetulleeksi asiakaskuntaansa. Uusi kumppanuus kulkee linjassa Cinoden Suomen kasvustrategian kanssa.

“Fraktiolla on pitkä historia vaativien verkkosovellusten ja -palveluiden kehittämisestä. Tiimien organisointi samanaikaisesti yhtiön kasvatuksen kanssa on vaatinut manuaalista työtä, suunnittelua ja excel-taulukkoja. Aiemmin tiimien organisoinnissa käyttämämme ohjelmistot olivat kuitenkin tarkoitettu lähtökohtaisesti toisenlaisiin käyttötapauksiin, siinä missä Cinode on suunniteltu ohjelmistotalon tarpeisiin. Heidän visionsa on linjassa meidän visiomme kanssa”, Fraktion toimitusjohtaja Jesse Peurala kertoo.

Alustan julkaisun jälkeen vuonna 2015 yli 150 konsultointi- ja ohjelmistoyritystä on alkanut hyödyntää Cinoden palvelua työssään. Cinode mahdollistaa konsultointiyrityksille kasvun tarjoten yhdessä palvelussa osaamisenhallinnan ja -välittämisen, myynnin, asiakkuudenhallinnan, sekä tehtävien suunnittelun. Näin Cinode yhdistää osaajien tarjoajia ja tarvitsijoita auttaen samalla konsultointiyrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Loppu excel-sirkukselle

“Cinode tarjoaa meille tavan hallita ja visualisoida sen, minkä parissa osaajamme kulloinkin työskentelevät. Jokainen voi helposti esittää taitonsa, suunnitella työnsä ja viestiä työtilanteensa muille excel-sirkuksen sijaan”, Joonas Pajunen, Fraktion COO sanoo.

“Olemme olleet Suomen markkinassa vain muutaman kuukauden, mutta kiinnostus pilvipalveluamme kohtaan on ollut kouriintuntuvaa. Fraktio on todellisessa tarjontamme “sweet spotissa”: kunnianhimoinen yritys, jolla on vahva yrityskulttuuri ja suuri kasvupotentiaali. Olen todella iloinen siitä, että Fraktio valitsi meidät kumppanikseen”, sanoo Cinoden toimitusjohtaja Anders Hagberg.

Suosittelija:

Cinode tarjoaa meille tavan hallita ja visualisoida sen, minkä parissa osaajamme kulloinkin työskentelevät. Jokainen voi helposti esittää taitonsa, suunnitella työnsä ja viestiä työtilanteensa muille excel-sirkuksen sijaan.

Joonas Pajunen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinode logo

Tiedot

Tilaaja: Fraktio
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Osaamisen hallinta
resursointi
It-konsultoinnin myynti
Ansioluetteloiden hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode - Muita referenssejä

Cinode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia