Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helenin aurinkopaneelikampanja onnistui yli odotusten

Referenssi“Haimme aurinkopaneelikampanjalla wau-efektiä, jolla aurinkopaneelit saadaan myytyä nopeasti ja kiinnostus heräisi laajemmin. Kampanja onnistui huikean hyvin. Aurinkopaneelit myytiin parissa päivässä, saimme sosiaalisessa mediassa paljon positiivista palautetta ja moni päivittäismedia teki asiasta jutun”, kommentoi verkkotiedottaja Anu Ylänen Heleniltä.


Helenillä oli uusi myyntikonsepti, jossa yksityisten ihmisten toivottiin ostavan verkosta nimikkoaurinkopaneeleja tekeillä olevasta aurinkovoimalasta. Tieto suunnitteli kampanjan visuaalisen ilmeen ja teknisen toteutuksen. Lisäksi Tieto teki asiakaspalvelulle myyntitilanteen seurantajärjestestelmän. Verkkosivu tehtiin EPiServerin päälle responsiivisella HTML5-suunnittelulla, joka on myös aikaisemmin menestyksekkäästi uudistetun helen.fi -sivuston pohja.

Huomio loppukäyttäjään ja havainnollisuuteen

“Aurinkopaneelien tarkastelu, selaus ja ostaminen tuli olla loppukäyttäjille helppoa ja vaivatonta. Halusimme havainnollistaa asian kiinnostavasti ja selkeästi luodaksemme lähtökohtaisesti miellyttävän ja intuitiivisen käyttökokemuksen, joka kulminoitui osaltaan uskomattoman nopealla paneelien myynnillä. Tätä tuki hyvä visuaalinen suunnittelu sekä responsiivinen toteutus, joka mahdollisti paneelien oston myös mobiililaitteilla”, sanoo Senior User Interface Designer Mikko Häkkinen Tiedolta.

Ostosivun taustalla on kartta, josta näkee, missä voimalaitos sijaitsee. Sen lisäksi näytetään, miten aurinkopaneelit katolle sijoittuvat. Ostettavan paneelin voi valita itse ja Facebook-profiilin linkityksen kautta voi nähdä, kuka omistaa viereisen paneelin. Lisäksi sosiaalisen median kommentit on tuotu sivustolle.

Suosittelija:

“Tieto oli alusta asti kampanjan konseptoinnissa mukana. He uskoivat tuotteeseemme ja pistivät kaiken peliin. Saimme nopealla aikataululla valmista ja hyvää jälkeä, kuten aina tietolaisten kanssa. He eivät toteuta vain sitä, mitä me pyydämme, vaan sen, mitä me tarvitsemme”

Anu Ylänen, verkkotiedottaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Helen

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia