Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helen panostaa digitaalisiin palveluihin

ReferenssiHelen on Tiedon pitkäaikainen kumppani ja yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Toteutimme asiakkaallemme verkkosivu-uudistuksen, joka tarjoaa ajasta, paikasta ja sähköisestä päätelaitteesta riippumattomat sähköiset palvelut. Ne ovat Helenin yli 400 000 asiakkaan käytössä missä ja milloin vain.


Digitaalisia palveluja sadoilletuhansille käyttäjille

Helen myy sähköenergiaa noin 400 000 asiakkaalle Suomessa ja yritykseltä ostettu kaukolämpö kattaa yli 90 prosenttia pääkaupungin lämmitystarpeesta. Lisäksi energiayhtiö tuottaa ja myy kaukojäähdytystä ja hoitaa Helsingin ulkovalaistuspalvelut.

Verkkosivu-uudistuksessa huomioitiin erityisesti energiayhtiön erilaisten kohderyhmien tarpeet ja palvelujen helppokäyttöisyys millä tahansa päätelaitteella. Muita tärkeitä asioita olivat mm. reaaliaikainen informaation välitys, sivujen ulkoasu ja rakenne, jokaisen käyttäjän tarpeisiin räätälöitävä etusivu, tuotteiden ja asiakaspalvelun esittely sekä paikallisten tarpeiden huomioiminen.

Asiakastarpeisiin räätälöity ja testattu ratkaisu

Uusien verkkosivujen toimivuutta testattiin Helenin asiakkailla. Testaajille annettiin sivustoon liittyviä tehtäviä, joilla tutkittiin mm. tietojen löydettävyyttä ja sähköisten palvelujen toimivuutta. Tieto vastasi myös ratkaisun käyttöönotto-koulutuksesta.

Uudistus toteutettiin EPiServer CMS 7 -julkaisualustalla ja EPiServer Find -hakuteknologialla. Ratkaisut soveltuvat hyvin erilaisten yritysten tarpeisiin ja niiden etuja ovat mm. ensiluokkainen käyttäjäystävällisyys, sivupohjien joustavuus, erinomaiset esikatselutoiminnot ja laaja kehittäjäyhteisö, joka tuottaa sisällöntuottajien työtä helpottavia lisäominaisuuksia.

”Lisäksi tunnemme asiakkaan tarpeet ja räätälöimme ratkaisun juuri heidän vaatimustensa perusteella,” kertoo Tommi Pekonen, asiakkuusjohtaja, Energia-toimiala, Tieto.

Tiedossa on maailmanluokan responsiivisuusosaamista

Tieto valikoitui uudistuksen toimittajaksi mm. maailmanluokan responsiivisuusosaamisensa vuoksi. Responsiivisuudella tarkoitetaan, että digitaalinen sisältö mukautuu mobiili- ja tablet-laitteisiin sopivaksi niin, että ulkoasu ja sivuilla tarjottavat palvelut toimivat ja näkyvät näyttöruudulla moitteettomasti. Lisäksi Tiedolla on laaja kansainvälinen kokemus erilaisten sähköisten palvelujen tuottamisesta eri toimialojen tarpeisiin.

”Uudistus toteutettiin kansainvälisessä tiimissä ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Projekti pysyi sekä aikataulussa että budjetissa,” tiivistää Tiedon Tommi Pekonen saatuja tuloksia. Hän korostaa, että verkkosivujen kehitystyö jatkuu ja uusia toiminnallisuuksia lisätään tarpeen mukaan. ”Tuoreus ja uudistuminen ovat tärkeitä palveluvaltteja sivuston ylläpidossa ja edelleen kehittämisessä.”

Suosittelija:

”Tiedon tiimi on tehnyt projektin ja nyt ylläpidon aikana erinomaista työtä. Heillä on kyky ymmärtää, mitä tarvitsemme ja löytää järkevät ratkaisut toteutukselle”

Jukka Helin, kehityspäällikkö, Helen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Helen

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

responsiivisuus

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia