Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hannu ja Kerttu retkeilevät Suomen luonnossa ja tutustuvat samalla jokamiehenoikeuksiin

BloggausSuomen luonnon monimuotoisuus ja kaikille kuuluvat jokamiehenoikeudet ovat maailman mittakaavassa ihme. Mutta miten kertoa niistä ihmisille, joille Suomi ei ole ennestään tuttu? Turkulaisen Xoompoint Oy:n ja Suomen Latu ry:n halusta auttaa Ukrainasta sotaa pakenevia lapsia perheineen syntyi lyhytanimaatio Hannusta ja Kertusta Suomen luonnossa.

Animaatiossa Hannu ja Kerttu lähtevät vanhempiensa kanssa retkeilemään. Päivän aikana he kohtaavat erilaisia tilanteita, joissa metsän eläimet opastavat heitä ja kertovat heille suomalaisesta luonnosta ja jokamiehenoikeuksista.

Idea animaatioon syntyi turkulaisen digioppimisen palveluita tarjoavan Xoompoint Oy:n sisällä. Maailmantilanteen kirvoittamana yrityksessä pohdittiin, miten se voisi osaamisellaan auttaa Ukrainasta sotaa pakenevia, Suomeen saapuneita ihmisiä.

”Pohdimme, miten saisimme kerrottua Suomen luonnon monimuotoisuudesta sellaisille ihmisille, joille Suomi ei ole ennestään tuttu. Halusimme tällä animaatiolla tuoda hyvää mieltä erityisesti lapsille ja rohkaista heitä lähtemään retkelle lähiympäristöön perheen tai kavereiden kanssa”, kertoo toimitusjohtaja Riikka Hagman Xoompointilta.

Vapaaehtoisvoimin toteutettuun hankkeeseen oli luontevaa pyytää mukaan ulkoilujärjestö Suomen Latu. Ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen kaikkia kannustava järjestö lähti hankkeeseen mukaan mielellään.

”Jokamiehenoikeudet ovat kaiken luonnossa liikkumisen perusta ja kansallinen aarteemme. Tietenkin haluamme viestiä kaikin mahdollisin keinoin vastuullisesta ulkoilusta kaikille Suomessa asuville ja oleskeleville. Toivon, että moni ukrainalainen saa luonnosta voimaa vaikeisiin aikoihin”, Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson sanoo.

Ukrainankielisen käännöksen kanssa auttoi Xoompointin Ukrainan Lvivissä asuva freelancer. Pääset katsomaan animaatiot näistä linkeistä:

ukrainankielinen: https://vimeo.com/717881465

suomenkielinen: https://vimeo.com/717881405

englanninkielinen: https://vimeo.com/722516143

Lisätietoja:

Minna Mustonen, Xoompoint Oy

p. 050 384 6847

Artikkeli on julkaistu tiedotteena 8.6.2022.

Pinterest
Xoompoint Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Xoompoint kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Sidosryhmä

Omat tagit

eLearning
animaatio

Siirry yrityksen profiiliin Xoompoint kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Xoompoint - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Xoompoint - Muita referenssejä

Xoompoint - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia