Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etra: Helppokäyttöisen verkko-oppimisympäristön jalkauttaminen henkilöstölle oli mutkatonta

Bloggaus”Etralla oli aiemmin omassa intrassa koulutussivu, johon vietiin sisäisiä koulutusvideoita. Systeemi oli ihan hyvä, mutta ongelmaksi koettiin se, että sitä kautta ei pystytä seuraamaan, ketkä videoita käyvät katsomassa. Raportointi puuttui kokonaan.”

Näin kertoo Etra Oy:n henkilöstö- ja koulutuskoordinaattori Johanna Hartikainen yhteistyömme lähtökohdista.

Etran 850 hengen organisaatiosta iso osa työntekijöistä työskentelee myymälöissä ja varastoissa eikä heillä ole omia tietokoneita käytössään. Tarpeena oli saada verkko-oppimisympäristö, joka olisi helppokäyttöinen, jossa olisi hyvä hinta-laatusuhde ja joka sopisi yhtiön tarpeisiin.

Näihin tarpeisiin vastasi parhaiten Xoompointin FlowLMS-ympäristö.

”Pidän erityisesti Xoompointin asiakaslähtöisyydestä. Heidän asiantuntijansa kertoi verkko-oppimisympäristöstä painottaen erityisesti oppimisen näkökulmaa eikä niinkään teknistä termistöä. Hänen kanssaan keskustellessa tällaiselle ei-tekniselle henkilölle syntyi ymmärrys oppimisympäristön ominaisuuksista – mikä on mahdollista ja mitä työkaluilla voi tehdä”, Johanna summaa.

Suomenkielinen asiakaspalvelu ja tuki saa kiitosta Johannalta.

”Xoompointilla asiakas ei ole vain tikettinä jossain it-järjestelmässä, vaan apua saa nopeasti ja henkilökohtaisesti. Teknisistä asioista osataan puhua helposti ymmärrettävästi ilman turhaa jargonia”, Johanna toteaa.

FlowLMS -verkko-oppimisalusta on helppokäyttöinen ja sen ulkoasu selkeä

FlowLMS-alustan ominaisuuksista Johannaa miellytti erityisesti sen helppokäyttöisyys esimerkiksi raportoinnissa. Ympäristön ulkoasu on selkeä. FlowLMS integroitiin Etran intraan. Tämä helpottaa työntekijöiden arkea, kun he pääsevät suoraan intrasta verkkokursseja suorittamaan. Kurssiluettelotoiminto kannustaa oppimiseen, kun kurssit näkyvät kaikille. Alusta on ollut helppo jalkauttaa henkilöstölle.

Alustan käyttöönoton lisäksi Etrassa pidettiin koulutuksia raportointiin ja sisällöntuotannon työkalu iSpringiin liittyen. Omia koulutusmateriaaleja onkin tekeillä runsaasti.

”Xoompointilta saamamme palvelu on ollut sopivasti asiakaskeskeistä ja proaktiivista. On ollut mukavaa, että teiltä ollaan yhteydessä ja kysytään miten on mennyt ja sujuuko kaikki”, Johanna kertoo.

”Myös koulutuspuoleen olen ollut erittäin tyytyväinen. Xoompointin asiantuntijoilla on aito halu saada asiakas oppimaan järjestelmien käyttöä,” hän lisää.

Johannan kolme vinkkiä; mitä yrityksessä pitää huomioida, että se voi onnistua verkko-oppimisessa?

  1. Verkkokurssien jalkauttamisen ja viestinnän suunnittelu. Isossa organisaatiossa verkko-oppimisen jalkauttaminen henkilöstölle ei käy nappia painamalla, varsinkaan, jos organisaatiossa on henkilöitä, joilla ei ole tietokone käytössä koko ajan.
  2. Resursointi sisällöntuotantoon. Koulutusmateriaalien laatiminen on työlästä, joten sisällöntuottamiseen pitää resursoida aikaa.
  3. Sisällön tiivistäminen. Täyteen tupatut slidet eivät toimi verkkokurssissa. Sisällön tiivistämiseen kannattaa käyttää aikaa. Monipuoliset sisällöt tukevat oppimista.

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etralla on 850 työntekijää. 

Pinterest
Xoompoint Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Xoompoint kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

eLearning
verkko-oppiminen
verkko-oppimisympäristö
verkko-oppimisalusta

Siirry yrityksen profiiliin Xoompoint kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Xoompoint - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Xoompoint - Muita referenssejä

Xoompoint - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia