Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hammaskuvantamisen Lifecare-ratkaisu käyttöön Nokialla

Referenssi“Hammaskuvantamisen ratkaisu on sujuvoittanut työtä huomattavasti: kuvat kehittyvät nopeammin ja niitä pääsee välittömästi muokkaamaan. Myös hammashoitajien työ on helpottunut, kun heidän ei tarvitse enää niitata kuvia paikoilleen tai metsästää kadonneita kuvia”, Nokian kaupungin hammaslääkäri Helena Mehtonen kuvaa.

Lifecare Hammaskuvantaminen on suun terveydenhuollon tarpeisiin suunniteltu kokonaisratkaisu. Se sisältää hammaskuvantamisen työnkulunohjauksen, Lifecare Vision -diagnostisen katselimen ja Lifecare PACS -kuvapalvelimen.

Pelkistetty ulkoasu saa Mehtoselta kiitosta. Asioita ei tarvitse kaivella valikoista, vaan ohjelma näyttää suoraan tarvittavat tiedot. Työtä nopeuttaa potilaskortin vierestä löytyvä kuvauspainike. Erityisen tyytyväinen Mehtonen on mittatyökaluihin, jotka auttavat muun muassa juurihoidossa. Myös kuvan tarkentamisen hienosäädön työkalut ovat erittäin hyödyllisiä.


Käyttömukavuus parani aktiivisessa testauksessa

Nokian kaupunki pääsi ensimmäisenä testaamaan ratkaisua. Perusteellisen testauksen tuloksena sovelluksen käyttömukavuus koheni entisestään. Nokian kaupungin kaksi hammaslääkäri–hoitaja -paria testasi toteutusta kuukauden ajan, jonka jälkeen se otettiin käyttöön kaikissa vastaanottohuoneissa.

Mehtosen mukaan kehityskohdat oli kliinikon näkökulmasta nopea havaita. Esimerkiksi kuvan poistonäppäin oli alkuun liian lähellä tallennusta.

“Kiinnitimme huomiota pieniin käyttömukavuuteen ja helppouteen vaikuttaviin asioihin, kuten esimerkiksi näppäinyhdistelmien käyttöön ja kontrastin säätöön”, Mehtonen sanoo.

Käytön omaksuminen on sujunut hyvin koko henkilöstön keskuudessa. Osa käyttäjistä oli käyttänyt aiemmin digiröntgenratkaisuja, kun taas osalle käyttö oli aivan uutta.

“Samat kehitystoiveet nousivat esiin kaikilla käyttäjille kokemustaustasta riippumatta."


Käyttöönottoon kannattaa varata hyvin aikaa

Mehtonen vinkkaa, että käyttöönottoprojektia aloitettaessa kannattaa miettiä, miten testaamiseen saa varattua potilastyön keskellä riittävästi aikaa.

“Tämäntyyppisessä työssä pientenkin asioiden edistämiseen pitää varata tarpeeksi aikaa. Kun pääsimme vauhtiin, ohjelma oli koko testauksen ajan kovassa käytössä”, Mehtonen sanoo.

Ennen ensimmäisten ohjelmien asentamista henkilökunta sai Tiedolta koulutuksen ratkaisun käyttöön.

“Toteutus vaikutti heti selkeältä ja helppokäyttöiseltä. Tämän jälkeen raportoimme havainnoistamme Tiedolle puhelimitse sekä palavereissa ja kehitimme näin ratkaisua yhdessä eteenpäin”, Mehtonen kertoo.

Suosittelija:

“Ratkaisu on vastannut odotuksiamme ja tehostanut työtämme.”

Helena Mehtonen, Nokian kaupungin hammaslääkäri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Nokian kaupunki

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Koulutus

Omat tagit

Lifecare Hammaskuvantaminen
Lifecare Vision
Lifecare PACS

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia