Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

GreenEnergy Finland - Älykästä aurinkosähköliiketoimintaa NetSuiten ohjaamana

ReferenssiMiten taataan, että sähköä on aina saatavilla sekä ympäristöystävällisesti että taloudellisesti kannattavasti? Vastaus voi löytyä aurinkosähköstä.

Lappeenrannassa vuonna 2010 perustettu GreenEnergy Finland Oy kehittää aurinkosähkön käytön, ohjauksen ja varastoinnin ratkaisuja ja toimittaa ne yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa yksityis- ja yritysasiakkaille – omakotitaloista aina Finlandia-taloon, Aalto-yliopistoon ja Helenin Suvilahden voimalaan. Kaikkia näitä yhdistää katolla komeileva, moitteettomasti pohjoisenkin olosuhteissa toimiva aurinkopaneelirivistö.

Visiona omavaraisuus älykkään aurinkosähkön avulla


Omavaraisuus sähköntuotannossa on monen omakotitalon ja liikekiinteistön omistajan unelma. Tätäkin ajatellen GreenEnergy Finland on panostanut viime vuosina voimakkaasti älykkäiden ratkaisujen kehittämiseen. Tavoitteena on hakea paras ratkaisu loppuasiakkaan tarpeisiin. Kehitystyön kirkkain helmi GEF Vision on uusi älykkäänä mobiilisovelluksena tai aulanäyttönä toimiva ohjausjärjestelmä, jolla asiakas voi seurata omaa aurinkosähkön tuotantoaan ja ohjata sen kulutusta. Älykkääseen sähköverkon käyttöön siirtyminen tukee puhtaamman kotimaisen energian tuotantoa ilman siirtomaksuja ja vähentää riippuvuutta tuontisähköstä

Sanna Vainikainen, toiminnanohjausjärjestelmän hallinnoinnista vastaava projektikontrolleri, tuntee perustellusti ylpeyttä uudesta älysovelluksesta. ”Olemme erityisen tyytyväisiä siitä, että GEF Visionille on myönnetty avainlipputunnus. Haluamme mielellämme korostaa älykkään sähköverkon luomiseen kehitettyjen ohjelmistojen suomalaista alkuperää”, Vainikainen toteaa.

NetSuite ja Staria ONE STOP kasvuyhtiön liiketoiminnan keskiössä

GreenEnergy Finland on ollut jo joitakin vuosia Staria ONE STOP -asiakas. Aiemmat erilliset järjestelmät yhdistettiin yhden pilvipohjaisen NetSuite-järjestelmän alle, ja talous- ja palkkapalvelut keskitettiin yhdelle kumppanille, nimetyn yhteyshenkilön ja tiimin hoitoon. Staria valikoitui kumppaniksi, koska pystyi tarjoamaan tarvittavat toiminnot ketterästi skaalautuvalla pilvipohjaisella NetSuitella sekä ripeällä ja asiantuntevalla toteutuksella.

Sanna Vainikainen kiittelee ratkaisua: ”Tietojärjestelmien keskittäminen on mielestäni ylipäätään kannattava ratkaisu, ja meillä se on toiminut todella hyvin. Etenkin prosessimielessä siitä on ollut helpotusta, kun on pystytty karsimaan päällekkäisiä työvaiheita. Meille palvelut ovat tuoneet kaikkiaan suunnattomasti hyötyä, kun taloushallinnossa on hyvin määritellyt prosessit ja tieto löytyy yhdestä paikasta.”

”NetSuite on ohjannut meillä voimakkaasti prosessien kehitystä ja antanut eväitä suunnitella, miten asioita voisi tehdä fiksummin. Koska NetSuitessa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, mitä ja miten asioita voi tehdä, niin saamme siitä jatkuvasti uusia ideoita toiminnan kehittämiseen”, Vainikainen jatkaa.

Datan hyödyntämisestä ja skaalautuvuudesta kilpailuetua

Vainikainen puhuu ponnekkaasti datan systemaattisen taltioimisen ja hyödyntämisen tärkeydestä. ”Nykyaikaisilla järjestelmillä dataa kertyy tänä päivänä mahdottomasti, ja jatkossa sen tiedon jalostamisen merkitys vain kasvaa kilpailun kiristyessä. Monissa kasvuyrityksissä ei ymmärretä, miten tärkeässä roolissa datan kerääminen oikeastaan on: sen pohjalta voidaan esimerkiksi kehittää brändiä vahvistavia lisäarvopalveluita tai tukea markkinoinnin kohdentamista. Aiemmin meilläkin tieto oli hajallaan kovalevyillä, sähköposteissa ja milloin missäkin, mutta nyt vienti yhteen NetSuite-järjestelmään mahdollistaa sen, että lähes jokainen greenenergyläinen pystyy etsimään tarvitsemaansa tietoa.”

GreenEnergy Finlandin liiketoiminta jatkaa voimakasta kasvuaan. Se asettaa Vainikaisen mukaan vaatimuksia toiminnanohjaukselle ja sen skaalautuvuudelle: ”Kuten kasvavilla aloilla yleensäkin, haasteeksi osoittautuu aina palvelun ja tarjonnan laadun ylläpitäminen samalla kun toimintaa tulisi skaalata uusiin mittaluokkiin. Me GEF:llä uskomme, että NetSuiten kaltainen järjestelmä tuo meille suurta etua kilpailijoihimme nähden. Pystymme sen avulla kehittämään prosessejamme ketterästi vastaamaan markkinoiden ja asiakkaiden vaatimuksia.”

”Toistaiseksi ei ole tullut vastaan mitään, mitä ei olisi voinut viedä NetSuiteen”, Vainikainen lopettaa myhäillen.

Suosittelija:

"Me GEF:llä uskomme, että NetSuiten kaltainen järjestelmä tuo meille suurta etua kilpailijoihimme nähden. Pystymme sen avulla kehittämään prosessejamme ketterästi vastaamaan markkinoiden ja asiakkaiden vaatimuksia.”

Sanna Vainikainen / Projektikontrolleri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Green Energy Finland Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaakko Kairtamo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Oracle NetSuite
NetSuite
OneStop

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia