Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Grano modernisoi taloushallintonsa Starian kanssa

ReferenssiGrano on tunnettu painotoiminnastaan, mutta toteuttaa viestinnän ratkaisuja digistä printtiin ja on Suomen monipuolisin sisältöpalveluiden osaaja. Palvelut kattavat kaikki liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Yritys palvelee Suomessa 27 paikkakunnalla ja pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee noin 1 100 ammattilaista, ja liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa.

Grano ja Staria ovat tehneet sopimuksen taloushallinnon modernisoinnista, jonka yhteydessä ulkoistetut taloushallintopalvelut siirretään Starian hallinnoitaviksi 1.6.2019 alkaen. Yhteistyön tavoitteena on virtaviivaistaa ja automatisoida taloushallintoprosesseja ja sillä tavoitellaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Prosessien tehostamista ja robotiikkaa


Yhteistyön keskiössä on ohjausryhmätyöskentely yhdessä asiakkaan kanssa. Staria rakentaa Granolle oman nimetyn taloushallinnon asiantuntijatiimin, jonka ajankäyttöä prosessien eri vaiheisiin seurataan avoimesti. Taloushallinnon järjestelmäarkkitehtuuria modernisoidaan hallitusti vaiheittain ja prosesseista etsitään epävirtaavuuksia, joita pyritään automatisoimaan myös robotiikan ja tekoälyn avulla.

Grano on moderni toimija, joka tarjoaa digitaalisia palveluratkaisuja omassa asiakasrajapinnassaan. Yhteistyöllä on tarkoitus tuoda myös taloushallintoprosessit automatisaation murroksen eturintamaan.

Yhteistyöllä modernisoidaan taloushallintoa

Kumppanin valintaan vaikuttivat useat seikat. ”Etsimme pitkäaikaista kumppania tukemaan kannattavan kasvun kiihdyttämisen teemaamme. Taloushallinnon kehittämiseen ja modernisointiin tarvittiin sopivan kokoinen kumppani. Starian kehittämiskyky ja halu sitoutua tavoitteisiimme vakuuttivat”, kertoo Granon CFO Antti Uusitalo.

Odotukset yhteistyöhön liittyen kohdistuvat erityisesti Starian vahvaan ammattitaitoon ja kokemukseen. ”Lähdemme rakentamaan yhteistyötä positiivisin odotuksin. Uskomme, että saamme sujuvaa arkea ja liiketoimintaa tukevia lukuja. Odotamme yhteistyöltä moderneja työkaluja ja läpinäkyvyyttä”, Uusitalo jatkaa.

Suosittelija:

Etsimme pitkäaikaista kumppania tukemaan kannattavan kasvun kiihdyttämisen teemaamme. Taloushallinnon kehittämiseen ja modernisointiin tarvittiin sopivan kokoinen kumppani. Starian kehittämiskyky ja halu sitoutua tavoitteisiimme vakuuttivat.

Antti Uusitalo, CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Grano
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hemmilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Talouspalvelut
Taloushallinnon ulkoistus
Netvisor

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia