Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Firstbeat kehittää hyvinvointia NetSuiten avulla

ReferenssiFirstbeat Technologies Oy on vuonna 2002 perustettu kansainvälinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva yritys, jonka monitieteiseen tutkimukseen perustuva sykeanalyysi sekä digitaaliset palvelut tuottavat henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan vaikutuksista. Sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet uusia oivalluksia stressistä ja palautumisesta Firstbeatin hyvinvointipalveluiden avulla.

Muutama vuosi sitten lanseeratulla Firstbeat Life -palvelulla on jo useita satoja palveluntarjoajakumppaneita globaalisti. Firstbeat Sports -palvelu on kymmenien tuhansien huippu-urheilijoiden tukena niin Valioliigassa, NHL:ssä, NBA:ssa kuin lukuisissa maajoukkueissakin. Aiemmin yritykseen kuulunut kuluttajaliiketoiminta tarjosi analytiikkaa äly- ja urheilukellovalmistajille ja näin miljoonat kuluttajat ovat saaneet oivalluksia oman suorituskyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseen Firstbeatin avulla. Firstbeatin hyvinvointi- ja urheiluliiketoiminnoilla on tänä päivänä asiakkaita yli 70 maassa.

Firstbeat tarjoaa ihmisille jatkuvasti uusia tapoja oppia enemmän itsestään ja yritys auttaa ihmisiä saavuttamaan omat terveyteen ja suorituskykyyn liittyvät tavoitteensa tieteellisen tutkimuksen tuomalla varmuudella. Firstbeat on saanut paljon tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti – sille on myönnetty mm. Tasavallan Presidentin INNOSUOMI-palkinto sykeanalyysiteknologian kehittämisestä ja vuonna 2017 Firstbeat oli yksi Kasvu Open 2017 Grow to USA -palkinnon voittajista.

Haussa kokonaisvaltainen liiketoiminta-alusta kasvustrategian tueksi

Vuonna 2019 Firstbeat tähtäsi liiketoiminnan kasvuun niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kasvun edellytyksiä oli taustoitettu hyvin ja silloiset prosessit ja järjestelmät oli todettu puutteellisiksi. Mm. raportointiprosessi nojasi erillisiin eri maiden paikallisiin kirjanpitojärjestelmiin ja palveluntarjoajiin. Tästä johtuva epäjohdonmukainen raportointi ja lukujen manuaalinen konsolidointi koettiin liian riskialttiina.

Kasvustrategian tueksi Firstbeat etsi kumppania ja liiketoiminta-alustaa, jotka yhdessä mahdollistaisivat yhdenmukaisemmat, tehokkaammat ja skaalautuvammat prosessit kaikkiin maihin. Kasvuvauhdissa kontrollia haluttiin parantaa reaaliaikaisella näkyvyydellä operatiiviseen tilanteeseen ja talouden lukuihin.

”Totesimme, etteivät hajautetut maakohtaiset järjestelmämme ja Excel-pohjainen varastonhallinta tukeneet globaalin kasvun vaihetta ja toiminnan skaalautumista. Kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä koettiin kasvun edellytyksenä”, kertoo Firstbeatin CFO Tuulia Kärki.

Uuden kokonaisvaltaisen liiketoiminta-alustan ja kumppanivalinnan tavoitteena oli myös vähentää raportoinnin ja operatiivisen työn manuaalisia vaiheita, jotta kiivaassa kasvussa rajalliset resurssit pystyttäisiin allokoimaan järkevämmin. Firstbeat päätyi valitsemaan uudeksi alustaksi NetSuiten.

”Uuden toiminnanohjausjärjestelmän myötä pystyimme vapauttamaan merkittävästi resursseja rutiininomaisesta manuaalityöstä asiakaspalveluun ja liiketoiminnan kehitystehtäviin sekä hyödyntämään ulkoisia kumppaneita mm. logistisissa toiminnoissa”, Kärki sanoo.

VARAA NETSUITE-DEMO >>>

NetSuite ja Staria tukemaan liiketoiminnan kasvua

Firstbeat kilpailutti useita NetSuite-tarjoajia, joista Staria valikoitui kumppaniksi. Staria kykeni toteuttaman myös laajan talouden prosessien uudistamisen Global Accounting -palvelukeskuksellaan. Tämä mahdollisti Firstbeatin oman hallinnon keventämisen ja keskittymisen kuukausirutiinien sijasta liiketoiminnan tukemiseen.

”Staria valikoitui kumppaniksemme, sillä toivoimme synergioiden vuoksi ERP-toimitusprojektia ja taloushallintopalveluita saman katon alta. Starian vahvuutena oli kyvykkyys tarjota taloushallintopalvelut koko konsernille kattaen myös ulkomaiset tytäryhtiöt. Toiminnanohjausjärjestelmän implementointi sujui yllättävänkin nopeasti ja sujuvasti. Olemme olleet tyytyväisiä osaaviin konsultteihin, joiden kanssa järjestelmää ja toiminnallisuuksia kehitetään Firstbeatin muuttuvien tarpeiden myötä edelleen”, Kärki toteaa.

VARAA KV-TALOUSPALVELUIDEN KONSULTOINTI >>>

NetSuiten lisäksi Firstbeat oli kiinnostunut myös Starian SuiteApp-ratkaisuista ja muista oheisjärjestelmistä, jotka tukivat kokonaisvaltaista järjestelmäpäivitystä. SuiteApp-ratkaisuista yritys valitsi INFlow:n, joka on NetSuiteen sisäänrakennettu ostolaskuratkaisu. Muista oheisjärjestelmistä Firstbeat hyödyntää myös Staria Bankingia maksuliikenteen automatisoimiseen.

”INFlown myötä ostolaskujen hyväksyntäkierto on automaattisesti hyväksyntämatriisimme mukainen ja järjestelmään tallentuu vaadittu hyväksyntäketjun audit trail. Olemme olleet ratkaisuun tyytyväisiä,” Kärki päättää.

Suosittelija:

Staria valikoitui kumppaniksemme, sillä toivoimme synergioiden vuoksi ERP-toimitusprojektia ja taloushallintopalveluita saman katon alta. Starian vahvuutena oli kyvykkyys tarjota taloushallintopalvelut koko konsernille kattaen myös ulkomaiset tytäryhtiöt. Toiminnanohjausjärjestelmän implementointi sujui yllättävänkin nopeasti ja sujuvasti. Olemme olleet tyytyväisiä osaaviin konsultteihin, joiden kanssa järjestelmää ja toiminnallisuuksia kehitetään Firstbeatin muuttuvien tarpeiden myötä edelleen.

Tuulia Kärki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Firstbeat Technologies

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
Oracle NetSuite
Kansainväliset talouspalvelut
SuiteApp
INFlow
Staria
kasvu
Kasvustrategia
kansainvälinen kasvu
ERP
Pilvi-ERP
ERP käyttöönotto
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen
NetSuite SuiteApp

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia