Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP-projekti 3 kuukaudessa ja alle budjetoidun

ReferenssiC.P.E Production Oy sai SprintIT:n avulla alle kolmessa kuukaudessa käyttöön arkea helpottavan toiminnanohjausjärjestelmän. Projektin hinta jäi alle alkuperäisen budjettiarvion. 

Yritys valmistaa Forssassa kansainvälisille viranomaisasiakkaille luotisuojaliivejä, mellakkavarusteita ja voimankäytön harjoitusvälineitä. Yritys on kasvanut ja kansainvälistynyt hurjaa vauhtia, minkä vuoksi tuli tarve ottaa käyttöön nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä.

Toiminnan tueksi haluttiin järjestelmä, joka mahdollistaa kaiken datan, kuten asiakas- ja tuotetiedon sekä valmistusohjeiden käsittelyn yhdessä paikassa. Lähtötilanne oli, että asioita käsiteltiin moninaisissa exceleissä, mikä alkoi olla työlästä ja virhealtista.

Syvällisen analyysin jälkeen C.P.E Production Oy valitsi toiminnanohjausjärjestelmäkseen Odoon. “Valitsimme Odoon, koska se tarjosi monipuolisen ja eheän kokonaisuuden, jota voi tarpeen tullen muokata kohtuullisin kustannuksin meidän muuttuviin tarpeisiin. Myös se, että Odoo perustuu avoimeen lähdekoodiiin, vaikutti valintapäätökseen”, kertoo C.P.E. Productionin tuotekehityspäällikkö Tuomas Turkki.

Lue koko tarina ja katso video

Suosittelija:

SprintIT ohjeisti tarvittaessa ja piti huolen, että aikataulusta pidettiin kiinni. Odoo oli käytössä silloin kun pitikin ja budjetti jopa alitettiin. Nyt kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, on kokonaisuuden hallitseminen paljon helpompaa. Myös yksittäisten tuotteiden hallinta on jatkossa helpompaa. Näemme, mitä olemme kenellekin toimittaneet ja minkälaisella variaatiolla. Minä ja moni muukin meillä pitää Odoota intuitiivisena ja simppelinä käyttää. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen, kun saatiin järjestelmä pystyyn, ovat työt sujunut mallikkaasti. SprintITstä oli erittäin iso apu. Saimme palvelua silloin kun tarvittiin ja muutospyynnöt toteutettiin nopeasti.

Tuomas Turkki

Pinterest
Referenssin infoboxi
SprintIT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: C.P.E Production Oy
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili SprintIT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Odoo

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SprintIT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT - Muita referenssejä

SprintIT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia