logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Dovre Group tehostaa toimintaansa Starian OneStop-palvelulla

ReferenssiDovre Group on kansainvälinen yritys, joka toimittaa asiantuntijoita ja moniosaajia maailman johtavien yritysten projekteihin. Dovre Groupin suurimmat markkinat sijaitsevat Norjassa, jossa isoihin energia-alan projekteihin ja infrastruktuurihankkeisiin tarvitaan jatkuvasti asiantuntevaa henkilökuntaa ja konsultointia. Yrityksellä on Norjan ja Suomen lisäksi toimipiste myös Singaporessa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa sekä Venäjällä.

Dovre Groupin asiakkaiden projektit ovat tyypillisesti olleet öljy- ja kaasualalla, jossa tiukat turvallisuussäädökset asettavat työn laadulle korkeat vaatimukset. Esimerkkejä kasvavasta toiminnasta ovat yhteiskuntien kaupungistumiseen ja infrastruktuurin uudistamiseen liittyvät projektit. Näiden kokonaisuuksien toteuttaminen vaatii monipuolista osaamista ja laaja-alaista projektinhallintaa.

Haasteet


Dovre Groupin kansainvälinen toimintaympäristö ja eri maissa sijaitsevat toimipisteet asettavat yrityksen taloushallinnolle monenlaisia haasteita. Läpinäkyvyyden lisääminen yrityksen sisällä ja helppo pääsy lukuihin olivat tärkeitä kriteereitä, kun konsernin taloushallintojärjestelmien toimittajaa päätettiin vaihtaa.

Matka

Dovre Groupin ja Starian yhteistyö alkoi vuonna 2016, ja nopea käyttöönotto toteutettiin saman vuoden syksynä. Nyt NetSuite-järjestelmä on käytössä yhtiön Suomen, Abu Dhabin, Singaporen ja Korean toimipisteissä. Käyttöönottoa Yhdysvalloissa ja Kanadassa valmistellaan. Lukujen oikeellisuuden takaaminen ja järjestelmän helppokäyttöisyys korostuivat, samoin järjestelmän pilvipohjaisuus.

”NetSuite tukee hyvin kansainvälisiä palveluyrityksiä, ja palvelee erinomaisesti konsultointi- ja henkilöstöalan tarpeita”, Karlsson kommentoi. ”Yrityksessämme on vankkaa taloushallinnon osaamista ja vaatimustasomme on ollut korkea, mutta Staria on ottanut prosessit hyvin haltuun. Palkanmaksut ja juokseva kirjanpito toimivat ja asiat hoituvat sovituissa aikatauluissa.”

Tulokset

Aikaisemmin Dovre Groupin käytti erillisiä taloushallinnan ja palkanlaskennan järjestelmiä eri maissa. Starian asiakkaaksi siirtymisen ja NetSuiten käyttöönoton jälkeen raportointi on helpottunut ja läpinäkyvyys lisääntynyt, kun esimerkiksi reaaliaikaiseen kirjanpitoon pääsee käsiksi heti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Suosittelija:

”NetSuite tukee hyvin kansainvälisiä palveluyrityksiä, ja palvelee erinomaisesti konsultointi- ja henkilöstöalan tarpeita. Yrityksessämme on vankkaa taloushallinnon osaamista ja vaatimustasomme on ollut korkea, mutta Staria on ottanut prosessit hyvin haltuun.”

Heidi Karlsson, CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj

Tiedot

Tilaaja: Dovre Group Oyj
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaakko Kairtamo

Lisätietoja

Staria Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Oracle NetSuite
NetSuite
NetSuiteERP
OneStop

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Staria Oyj kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Siirry Staria Oyj kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ohjelmistorobotin hankintaprosessi muistuttaa ihmisen rekrytointia
Tubecon 2019 - Tubettajat ja Esports ovat nousseet isoksi osaksi nuorten populaarikulttuuria
Milloin toimitusketjun hallintaan (SCM) tarvitaan ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle?

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia