Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dovre Group tehostaa toimintaansa Starian OneStop-palvelulla

ReferenssiDovre Group on kansainvälinen yritys, joka toimittaa asiantuntijoita ja moniosaajia maailman johtavien yritysten projekteihin. Dovre Groupin suurimmat markkinat sijaitsevat Norjassa, jossa isoihin energia-alan projekteihin ja infrastruktuurihankkeisiin tarvitaan jatkuvasti asiantuntevaa henkilökuntaa ja konsultointia. Yrityksellä on Norjan ja Suomen lisäksi toimipiste myös Singaporessa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa sekä Venäjällä.

Dovre Groupin asiakkaiden projektit ovat tyypillisesti olleet öljy- ja kaasualalla, jossa tiukat turvallisuussäädökset asettavat työn laadulle korkeat vaatimukset. Esimerkkejä kasvavasta toiminnasta ovat yhteiskuntien kaupungistumiseen ja infrastruktuurin uudistamiseen liittyvät projektit. Näiden kokonaisuuksien toteuttaminen vaatii monipuolista osaamista ja laaja-alaista projektinhallintaa.

Haasteet


Dovre Groupin kansainvälinen toimintaympäristö ja eri maissa sijaitsevat toimipisteet asettavat yrityksen taloushallinnolle monenlaisia haasteita. Läpinäkyvyyden lisääminen yrityksen sisällä ja helppo pääsy lukuihin olivat tärkeitä kriteereitä, kun konsernin taloushallintojärjestelmien toimittajaa päätettiin vaihtaa.

Matka

Dovre Groupin ja Starian yhteistyö alkoi vuonna 2016, ja nopea käyttöönotto toteutettiin saman vuoden syksynä. Nyt NetSuite-järjestelmä on käytössä yhtiön Suomen, Abu Dhabin, Singaporen ja Korean toimipisteissä. Käyttöönottoa Yhdysvalloissa ja Kanadassa valmistellaan. Lukujen oikeellisuuden takaaminen ja järjestelmän helppokäyttöisyys korostuivat, samoin järjestelmän pilvipohjaisuus.

”NetSuite tukee hyvin kansainvälisiä palveluyrityksiä, ja palvelee erinomaisesti konsultointi- ja henkilöstöalan tarpeita”, Karlsson kommentoi. ”Yrityksessämme on vankkaa taloushallinnon osaamista ja vaatimustasomme on ollut korkea, mutta Staria on ottanut prosessit hyvin haltuun. Palkanmaksut ja juokseva kirjanpito toimivat ja asiat hoituvat sovituissa aikatauluissa.”

Tulokset

Aikaisemmin Dovre Groupin käytti erillisiä taloushallinnan ja palkanlaskennan järjestelmiä eri maissa. Starian asiakkaaksi siirtymisen ja NetSuiten käyttöönoton jälkeen raportointi on helpottunut ja läpinäkyvyys lisääntynyt, kun esimerkiksi reaaliaikaiseen kirjanpitoon pääsee käsiksi heti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Suosittelija:

”NetSuite tukee hyvin kansainvälisiä palveluyrityksiä, ja palvelee erinomaisesti konsultointi- ja henkilöstöalan tarpeita. Yrityksessämme on vankkaa taloushallinnon osaamista ja vaatimustasomme on ollut korkea, mutta Staria on ottanut prosessit hyvin haltuun.”

Heidi Karlsson, CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Dovre Group Oyj
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaakko Kairtamo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Oracle NetSuite
NetSuite
NetSuiteERP
OneStop

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia