Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dataan perustuva resursointi lisää Castrén & Snellmanin asiakas- ja työtyytyväisyyttä

ReferenssiAsianajotoimisto Castrén & Snellman Oy on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista, jonka tavoitteena on rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa kestäviä menestystarinoita.

Yksi Castrén & Snellmanin tärkeimmistä omista menestystekijöistä on hyvinvoiva henkilöstö. Hektisellä asianajoalalla hyvinvointiin vaikuttaa erityisesti työn onnistunut resursointi ja ajantasaisen tilannekuvan luominen. Kaikessa tässä auttaa Starian BI & Planning -työkalu, jota Castrén & Snellman hyödyntää hyvin monipuoliseen raportointiin operatiivisen toiminnan eri osa-alueilla.

Viime vuosien aikana maailma on muuttunut kenties nopeammin kuin koskaan aiemmin. Mahdollisimman ajantasaisen tilannekuvan rakentaminen ja erilaiset työkalut tulevaisuuden ennustamisen tueksi ovat olleet monien yritysten toiminnan kannalta elintärkeitä – niin myös Castrén & Snellmanin.

"Viime vuosina muutosten määrä ja nopeus ovat lisääntyneet. Meille on tärkeää, että pääsemme nopeasti kiinni tilannekuvaan eri tietojen avulla. Siten pystymme luomaan erilaisia skenaarioita ja toimintamalleja siihen, miten jatkamme tästä eteenpäin yhtiönä. Pystymme tekemään päätöksiä nopeammin oikean tiedon perusteella", kertoo Castrén & Snellmanin Chief Financial Officer Oskari Gestrin.

Kompleksinenkin data visualisoidaan helposti ymmärrettävään muotoon

Castrén & Snellman otti vuonna 2021 käyttöönsä Starian BI & Planning työkalun. BI & Planning yhdistää dataa useista eri lähdejärjestelmistä ja kykenee visualisoimaan kompleksisenkin datan helposti ymmärrettävään muotoon. Analytiikan avulla tästä datasta voidaan muodostaa ajantasainen tilannekuva. Controller Eetu Salminen keskittyy työssään tällä hetkellä kehittämään Castrén & Snellmanin tietojohtamista BI & Planningin avulla.

"Starian BI & Planning helpottaa arkeani valtavasti. Sen sijaan, että keräisin dataa eri tietolähteistä ja yhdistelisin sitä manuaalisesti Excelissä, voin nyt hyödyntää määriteltyjä tietomalleja, joissa data on valmiina. Datan yhdistäminen toimii tähtimallin kautta. Sen ansiosta voin käyttää omaa työaikaani enemmän itse asiaan eli datan analysoimiseen sekä niiden olennaisten lukujen löytämiseen", Salminen kertoo.

"Yksi isoimmista yllätyksistä oli minulle se, miten helppoa raportoinnin tekeminen on. Voisin verrata sitä jopa niin, että raporttien rakentaminen BI & Planningissa on vähän kuin leikkisi legopalikoilla. Ei tarvitse olla minkäänlaista ohjelmointiosaamista tai kirjoittaa mitään koodia, vaan voi keskittyä vain etsimään vastauksia olennaisiin kysymyksiin", Salminen jatkaa.

BI & Planning auttaa jakamaan työt tasaisesti

Castrén & Snellman panostaa paljon työntekijöidensä hyvinvointiin. Hyvinvoivat asiantuntijat pystyvät tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua. BI & Planningin avulla voidaan pitää huolta siitä, että työt jakautuvat mahdollisimman tasaisesti eri tekijöille aikataulun, työkuormituksen ja osaamisen perusteella. Yrityskauppoihin keskittyneen tiimin Legal Project Manager Minna Miettinen vastaa oman tiiminsä projektien resursoinnista.

"Olemme rakentaneet BI & Planningiin erilaisia raportteja vaihtelevilla aikajänteillä, jotka sisältävät dataa siitä, mitä kullakin tiimillä ja yksilöllä on työpöydällään, millainen työkuormitus heillä on yleisesti ja kuka mahdollisesti pystyisi ottamaan uusia projekteja vastaan, Miettinen summaa.

Projektipäällikkönä BI & Planning on Miettiselle melkein kuin oikea käsi. "Käytännössä aina kun alan tekemään uusia resursointipäätöksiä, katson raportoinnista työtilanteen ja sen, kenelle pystyn työtä ohjaamaan - myös mahdollisesti tiimirajat ylittäen. Kun työt jakautuvat mahdollisimman tasaisesti asiantuntijoiden kesken, niin asiakas hyötyy siitä siten, että heillä on aina mahdollisimman tuoreella jalalla varustettu tiimi tarjoamassa parasta mahdollista asiantuntemuksen laatua", Miettinen kuvailee.

VARAA BI & PLANNING DEMO >>>

Oikeat tekijät oikeissa tehtävissä takaavat erinomaisen asiakaskokemuksen

Castrén & Snellman on kasvanut viime vuosien aikana vauhdikkaasti ja kasvu jatkuu edelleen. Asianajoala on alana jo valmiiksi varsin hektinen ja vauhdikkaasti muuttuva maailma lisää nopeusmittariin helposti vielä pari pykälää lisää. Tällöin henkilöstön hyvinvointi korostuu entisestään. "Tiimiläisiltä on tullut hyvää palautetta siitä, että työt ovat jakautuneet nyt tasaisemmin, kun päätöksenteon taustalla on parempaa dataa", Miettinen iloitsee.

"Hyvinvoivan henkilöstön kautta pystymme tarjoamaan asiakkaalle aina sellaisen ratkaisun, missä heillä on oikeat tekijät oikeaan aikaan oikeissa tehtävissä. Tämä palvelee sekä sisäisesti että ulkoisesti sitä, mitä me haluamme olla asianajotoimistona", Gestrin kiteyttää.

Katso lisätietoja videolta!

Suosittelija:

Starian BI & Planning helpottaa arkeani valtavasti. Sen sijaan, että keräisin dataa eri tietolähteistä ja yhdistelisin sitä manuaalisesti Excelissä, voin nyt hyödyntää määriteltyjä tietomalleja, joissa data on valmiina. Datan yhdistäminen toimii tähtimallin kautta. Sen ansiosta voin käyttää omaa työaikaani enemmän itse asiaan eli datan analysoimiseen sekä niiden olennaisten lukujen löytämiseen.

Eetu Salminen, Controller

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Castrén & Snellman Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Business Intelligence
Business Insight
BI raportointi
BI-ratkaisu
Data driven
resursointi
asianajotoimistot
bi-järjestelmä
budjetointi ja suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia