Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chatbotit valtaavat asiakaspalvelualat

Bloggaus

Nykyajan hektisessä maailmassa kuluttajat odottavat yrityksiltä henkilökohtaista ja välitöntä vuorovaikutusta sekä ympärivuorokautista palvelua. He olettavat, että heidän ongelmiinsa vastataan välittömästi, reklamaatiot käsitellään sujuvasti ja joku on aina auttamassa, jos he eivät löydä etsimäänsä verkkokaupasta. Samaan aikaan chatbotit eli automatisoidut asiakaspalvelijat yleistyvät ja ne koetaan jo normaalina osana asiakaspalvelua.

Tekoäly parantaa chatbotien ja asiakkaiden vuorovaikutusta

Tekoäly mahdollistaa kuluttajan ja yrityksen välisen vuoropuhelun kehittymisen erilaisissa digitaalisissa kanavissa. Chatbotien avulla asiakas voi keskustella heille luontaisella tavalla milloin tahansa joko tekstin, kuvien tai äänen välityksellä. Chatbotteja käytetään esimerkiksi tuotesuosituksiin, tilausten prosessointiin, lähetystietojen vahvistamiseen ja muuhun suoraan vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa. Ensimmäiset botit rakennettiin nojaamaan sääntöihin perustuvaan päättelyyn, mutta nykyisin monet niistä osaavat jo hyödyntää tekoälylle tyypillisiä ominaisuuksia, kuten koneoppimista, luonnollisen kielen käsittelyä ja analytiikkaa. Chatbotit kehittyvät jatkuvasti ja tulevaisuudessa ne rakentuvat yhä enemmän tekoälyn varaan.

Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi vuorovaikutuksen tulee olla sujuvaa asiakkaiden ja yrityksen kommunikaatiokanavissa. Chatbottien toimivuudelle asetetaan yhä tiukempia kriteerejä, jotta asiakkaalle jää mahdollisimman hyvä kuva yrityksestä. Chatbotit ovat merkittävä osa asiakaskokemusta, joten niiden tulee osata vastata asiakkaan esittämiin kysymyksiin. Chatbotit on integroitu kaupan taustajärjestelmään, jotta ne pystyvät käsittelemään ja hyödyntämään sieltä löytyvää tietoa nopeasti. Jos tähän ei vielä päästä asiakkaalle tarjotaan monesti yhteys botista asiakaspalvelijaan.

Lue koko bloggaus täältä

Pinterest
Capgemini Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Capgemini Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kauppa
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

Capgemini

Siirry yrityksen profiiliin Capgemini Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Capgemini Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Capgemini Finland - Muita referenssejä

Capgemini Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia