Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case NCC Rakennus Oy - Asiakaspalautteiden hallinta

ReferenssiNCC Rakennus otti käyttöönsä Sysart Oy:n kehittämän Requeste –järjestelmän Suomessa ensimmäisenä asunto- ja talonrakennuksen toimialalla toimivana yrityksenä. Uudella järjestelmällä yhtiö hoitaa kaikki asiakaspalautteet sekä palautteiden käsittelyn työnohjauksen.

Sysart on toimittanut vastaavia palaute- ja asiakaspalvelujärjestelmiä jo vuodesta 2001. Järjestelmä on kehitetty alusta lähtien hyvin muokattavaksi, joten asiakkaat voivat ottaa järjestelmän käyttöönsä nopeasti ja kustannustehokkaasti ilman mittavia asiakaskohtaisia ohjelmistoräätälöintejä. Sysartin Requeste –tuotepäällikön Satu Kontion mukaan NCC Rakennus Oy:n päätös siirtyä Requesten käyttäjäksi on hyvä osoitus järjestelmän nopeasta muokattavuudesta erilaisiin käyttöympäristöihin.

NCC Rakennuksen järjestelmähankkeen yhteyshenkilönä toiminut projektipäällikkö Marjukka Kuittinen-Jussila kertoo yhtiön käsitelleen aiemmin asiakaspalautteita perinteisesti sähköpostien välityksellä. Requesten avulla asiakaspalautteiden käsittely on entistä tehokkaampaa ja hallitumpaa. Olennaisia ominaisuuksia tuotteessa ovat muun muassa helposti, ilman ohjelmointityötä muokattava ja ajantasalla pysyvä www-pohjainen palautelomake, palautteen käsittelyprosessin nopea mallinnus sekä erittäin joustava palautteiden tietosisällön muokkaus. Järjestelmään tuodaan integrointien avulla myös rakennusprojektit ja projektien hankintatietoa, jolloin tarvittava projektitieto hankintatietoineen on helposti liitettävissä palautteeseen ja katseltavissa palautelomakkeen kautta.

Requeste on palveluprosessin hallintaan suunnattu tuoteperhe, jonka avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät tuottamaan palveluja aikaisempaa laadukkaammin ja kustannustehokkaammin. Se on helposti sovitettavissa eri kokoisiin ja eri toimialoilla toimiviin yrityksiin.

Sysart Oy on suomalainen johdon ja henkilöstön omistama IT-palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja sekä auttaa heitä laajojen IT-hankkeiden projektinjohtamisessa, arkkitehtuurisuunnittelussa ja laadunvarmistuksessa. Yhtiö on keskittynyt toimimaan luotettavana tuotekehityskumppanina useille alansa johtaville tietotekniikkayrityksille ja julkishallinnon yksiköille.

NCC Rakennuksen (www.ncc.fi) toimialoja ovat asunto- ja talonrakentaminen. NCC Rakennuksen pääkönttori on Helsingissä ja yhtiön palveluksessa on noin 2000 henkilöä. Tytäryhtiöt Baltiassa ja Venäjällä vastaavat rakennustoiminnasta Suomen lähialueilla. NCC-konserniin kuuluu myös suunnittelutoimisto Optiplan Oy. NCC Ab:n osakkeet noterataan Tukholman pörssissä.

Suosittelija:

Marjukka Kuittinen-Jussila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sysart Oy

Tiedot

Tilaaja: NCC Rakennus Oy
Ajankohta: 2014
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kontio puh. +358 40 531 3837 e-mail: satu.kontio@sysart.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Sysart kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP
Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

Linux

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Konsultointi

Omat tagit

asiakaspalaute
asiakaspalvelujärjestelmä
asiakaspalvelu
Requeste
asiakaspalautejärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sysart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sysart - Muita referenssejä

Sysart - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Top 10 parhaan liiketuloksen per työntekijä tehneet it-yritykset – listalla kolme nettipelejä kehittävää firmaa
Valu Digitalin open source -sovellus Headup tuottaa WordPressistä staattisia verkkosivustoja turvassa palvelunestohyökkäyksiltä
Digitalisaatioon perehtyneet tutkijat tarjoavat ilmaisia Skype-keskusteluja helmikuussa järjestettävällä Kysy tutkijalta -viikolla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia