Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Lumoa: Asiakaspalautteen käsittelyä automatisoivan järjestelmän kehityksen tukeminen

ReferenssiLumoa on voimakkaasti kansainvälistyvä suomalainen teknologia-alan startup-yritys. Lumoan palvelu auttaa suurten asiakaspalautemäärien käsittelyssä automatisoimalla palautteiden sävyn ja sisältöjen analysoinnin. Ratkaisu mahdollistaa asiakaspalautteen keräämisen yli 60 eri kielellä reaaliaikaisesti päätöksenteon tueksi.

Tekoäly ja koneoppiminen tuovat asiakkaan äänen mukaan päätöksentekoon


"Tyypillinen ongelma asiakaspalautteiden kyselemisessä on se, ettei palautteiden keruu johda tarpeeksi nopeasti toimiin organisaatiossa. Tämä on tyypillistä etenkin silloin, kun vapaamuotoisesti syötettyä dataa kertyy paljon ja eri kielillä. Verkkopalvelumme tekoäly auttaa ymmärtämään, mitkä asiat vaikuttavat asiakastyytyväisyyteen. Näin palveluamme käyttävät organisaatiot voivat keskittyä tarvittavien, asiakastyytyväisyyteen vaikuttavien, tehtävien toteuttamiseen datan analysoinnin sijasta", Lumoan perustaja Carlos del Corral kertoo.


Startupin muutostilanteisiin lisähartioita yhteistyöllä

Nopeassa kasvutahdissa olevana ja kansainvälistyvänä startupina Lumoa käyttää joustavasti yhteistyökumppaneita lisäresurssina erilaisissa muutostilanteissa ja kehitystehtävissä. Sysartilta löytyi nopealla aikataululla apua tilanteeseen, jossa haluttiin dokumentoida tehtyä työtä ja siirtää osaamista uudelle tekijälle tiimissä.

"Samalla kun tuimme uuden henkilön rekrytoinnissa, osallistuimme sovelluksen ylläpitoon, jatkokehitykseen ja estimointeihin. Dokumentoinnin ja työn rutiinien haltuunooton lisäksi tuotantovalmiuden ylläpito ja asiakaslupausten lunastaminen muutostilanteissakin on tärkeää. Yhteistyössä uuden CTO:n kanssa teimme päätöksen sovelluksen siirrosta Azuresta AWS:ään ja backend toteutuksen uudistamisesta viemällä sen Serverless-alustalle. Autoimme arkkitehtuurin ja sovelluksen suunnittelussa sekä DevOps-puolessa ja konseptoinnissa, jossa testasimme ja arvioimme eri vaihtoehtoja sovelluksen eri osa-alueisiin", Technical Architect Mikko Airamaa Sysartilta kertoo käytännön yhteistyöstä.


Yhteistyö on auttanut molempia osapuolia kehittymään.
"Sysart on tukenut teknistä kehitystämme tarjoamalla lisäresursseja joustavasti tarpeemme mukaan. Saimme nopeasti tiimiimme ja yrityksemme kulttuuriin sopeutuvan kovan luokan ammattilaisen", Carlos del Corral summaa kokemukset kumppanuudesta.

"Yhteistyössä Lumoan kanssa pääsin oppimaan uutta aivan viimeisintä huutoa olevaa teknistä juttua. Mielenkiintoisin asia mielestäni oli kuitenkin olla osana kasvavaa ja kehittyvää startupia, jossa päätöksiä tehdään nopeasti ilman byrokratiaa. Kaikki tekeminen välillämme oli todella läpinäkyvää ja ratkaisukeskeistä", Sysartin tekninen arkkitehti Mikko Airamaa iloitsee.
Suosittelija:

"Sysart on tukenut teknistä kehitystämme tarjoamalla lisäresursseja joustavasti tarpeemme mukaan. Saimme nopeasti tiimiimme ja yrityksemme kulttuuriin sopeutuvan kovan luokan ammattilaisen",

Carlos del Corral, Co-founder & Customer Success

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sysart Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lumoa
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Airamaa, mikko.airamaa@sysart.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Sysart kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Amazon Web Services
Azure

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

muutosjohtaminen
Backend
DevOps

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sysart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sysart - Muita referenssejä

Sysart - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia