Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Eskimo Finland

ReferenssiSaimme kunnian lähteä mukaan rakentamaan Eskimo Finlandin mittavaa brändiuudistusta toteuttamalla Eskimon uudistetun kuluttajaverkkopalvelun.

Uudistettu verkkopalvelu on yksi näkyvimmistä osista Eskimon suuressa muutoksessa perinteisestä teollisuusyrityksestä kohti asiakas- ja brändisuuntautunutta palveluyritystä. Voit lukea lisää Eskimon muutoksesta Eskimon muutosblogissa.

Olemme erittäin tyytyväisiä Sofokuksen laajaan osaamiseen ja palveluasenteeseen. Kun teollisuusyritys, jonka toiminnanohjaus on perustunut yritysten väliseen kauppaan, alkaa aktiivisesti myydä tuotteita myös suoraan loppuasiakkaille, on mietittävä aivan erilaisia kysymyksiä kuin ennen, Eskimo Finlandin strategia- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo sanoo.

Uuden liiketoiminnan kivijalka on toimiva verkkopalvelu, jolla pääsemme entistä paremmin suoraan vuorovaikutukseen asiakkaidemme kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa esittelemme suomalaisille koskettavia tarinoita ammattikeittiöiden arjesta ja tuomme myyntiin Eskimo-settejä. Niiden lisäksi myynnissä on ammattilaistuotteita, kuten ammattilaisten arvostamaa, monikäyttöistä Eskimo Carita -kuituliinaa. Ruokakaupan hyllyiltä tuttuja tuotteitamme myymme isommissa erissä kerrallaan.

Sofokus on ratkonut sinnikkäästi juuri niitä vaikeimpia ongelmia, eli miten Magento integroidaan toiminnanohjausjärjestelmä Visma L7:aan. Kaikki osaavat kyllä tehdä verkkokauppoja ja -sivuja, mutta tällaisten integraatioiden rakentaminen ei onnistu keneltä tahansa, Susanna Paloheimo sanoo.

Magento Communityn päälle rakennetusta verkkopalvelusta on karsittu kaikki turha pois ja palvelun älykkyyttä sekä asiakaslähtöistä sisältöä tullaan jatkossa lisäämään. Verkkopalveluun toteutettiin integraatio Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

Uudistettuun palveluun liitettiin lisäksi Celectuksen hostaama asiakaspalveluchat sekä A/B-testauksen työkalu Frosmolta.

Tutustu palveluun.

Suosittelija:

Olemme erittäin tyytyväisiä Sofokuksen laajaan osaamiseen ja palveluasenteeseen. Kun teollisuusyritys, jonka toiminnanohjaus on perustunut yritysten väliseen kauppaan, alkaa aktiivisesti myydä tuotteita myös suoraan loppuasiakkaille, on mietittävä aivan erilaisia kysymyksiä kuin ennen. Sofokus on ratkonut sinnikkäästi juuri niitä vaikeimpia ongelmia, eli miten Magento integroidaan toiminnanohjausjärjestelmä Visma L7:aan. Kaikki osaavat kyllä tehdä verkkokauppoja ja -sivuja, mutta tällaisten integraatioiden rakentaminen ei onnistu keneltä tahansa.

Susanna Paloheimo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Eskimo Finland
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tomi Pyrhönen

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Kauppa
Koulutusala

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia