Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Careeria Oy:n verkkopalvelun uudistus

ReferenssiRedandblue toteutti Careeria Oy:lle verkkopalvelun, jossa yhdistyy koulutusyhtymän kohderyhmien tarpeiden huomioiminen ja erilaisten koulutusmahdollisuuksien tarjoaminen niin nuorille kuin aikuisillekin. Careeria on osaamista ja ammattitaitoa työelämään luova organisaatio ja tarjoaa koulutuksia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Monialaisesta Careeriasta valmistuu työelämän palvelukseen huomisen tekijöitä, joista moni luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. 

Careerian verkkopalvelu-uudistuksen lähtökohdat ja tavoitteet

Uuden verkkopalvelun lähtökohtana oli huomioida nuorten koulutusten ohella myös Careerian muut kohderyhmät, kuten yritykset entistä paremmin. Careerian koulutuksiin liittyvän tiedon jakamisen lisäksi tärkeänä tavoitteena oli palvella nykyisiä opiskelijoita mahdollisimman hyvin. Tiedon jakamisen lisäksi sivuston sisällön ylläpitämisen ja editoimisen tuli olla jatkossa vaivatonta. 

Integraatioiden osalta haluttiin yhdistää Careerian henkilöstön tiedot Azure AD:n kanssa WordPressin henkilötietokortteihin, jotta henkilökunnan tietoja ei jatkossa tarvitsisi päivittää kahteen paikkaan. Sisällönhallinan keskittämisen vuoksi koulutusten tietojen tuli siirtyä verkkopalvelusta automaattisesti Studentum.fi ja Koulutus.fi -palveluihin, mikä myös mahdollistettiin uudistuksessa.

Redandbluen tehtävät Careerian verkkopalvelun uudistuksessa

  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Tekninen kehitys, integraatiot
  • Testaus
  • Ylläpito- ja jatkokehitys

Verkkopalvelun suunnittelu

Suunnittelu aloitettiin Careerian ja redandbluen tiimien kesken pidetyssä työpajassa, jossa käytiin läpi North Patrolin tekemä vaatimusmäärittely ja konseptisuunnitelma sekä sivuston rakennehierarkian hahmotelma. Careerian tärkeimmät kohderyhmät selvitettiin yhteistyössä North Patrolin kanssa. Työpajassa käsiteltiin myös Careerian tarpeet koskien uutta verkkopalvelua sekä käyttöliittymälliset ja visuaaliset reunaehdot uutta ilmettä soveltaen .

Kun Careerian verkkopalvelun uudistuksen tavoitteet ja kohderyhmät oli selvillä, pidimme vielä useita yhteisiä työpajoja, joissa tehtiin tarkempi tekninen määrittely jokaisen toiminnallisuuden ja integraatioiden osalta. Työpajojen ja määrittelyn tarkennuksen pohjalta, tehtävät jaettiin sprintteihin toteutusta varten.

Käyttöliittymä- ja visuaalisen suunnittelun vaiheissa redandblue toteutti verkkopalvelusta klikkailtavat prototyypit. Verkkopalveluun luotiin laaja lohkoelementtikirjasto erilaisten sisältöjen tarpeisiin ja ns. tarjotinsivuja varten. Sivuista tehtiin käyttöliittymämalleja oikeilla Careerian käsikirjoittamilla sisällöillä.

Verkkopalvelu suunniteltiin ja toteutettiin vastaamaan AA-tason saavutettavuutta.

Tutustu Careerian verkkopalvelun Scrum-mallilla tehtyyn toteutukseen ja lopputuloksiin tarkemmin redandbluen artikkelissa.

Web-ostajan oppaassa avataan muun muassa, minkälaisia toiminnallisuuksia Careerian verkkopalvelu kaikkinensa pitää sisällään.

Careeria.fi on onnistuneiden koulutuspalvelujen käyttökokemuksen aatelia! -Virpi Blom, North Patrol (lainaus Web-ostajan oppaan artikkelista)

Suosittelija:

Tuija Monto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Careeria Oy
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Reeta Laamo, reeta@redandblue.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Azure AD
scrum
saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia