Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Artti Aurasmaa nimitetty Staria Oyj:n toimitusjohtajaksi

BloggausTietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö Staria Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Artti Aurasmaa. Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2021. Aurasmaalla on vahvaa kokemusta kasvun rakentamisesta mm. 3 Step IT:n ja Ropo Capitalin toimitusjohtajana. Starialle Aurasmaa siirtyy pörssinoteeratun Martela Oyj:n toimitusjohtajan paikalta. Hän toimii tällä hetkellä myös Vincitin hallituksessa.

“Odotan innolla, että pääsen yhdessä Starialaisten kanssa rakentamaan yhtä Euroopan hienointa kasvuyritystä, sillä kaikki suuret menestykset tehdään yhdessä. Staria on siirtymässä tarinassaan seuraavaan, entistäkin kansainvälisempään vaiheeseen, jossa kasvua katalysoivat vinhaa vauhtia kansainvälistyvät asiakkaamme. On hienoa hypätä mukaan yhtiöön, jossa pääsen varmasti oppimaan uutta ja toisaalta hyödyntämään myös aikaisempia kokemuksiani”, kertoo Artti Aurasmaa.

Staria on yli 300 henkilöä työllistävä tietojärjestelmien ja talouspalveluiden edelläkävijä, ja se tarjoaa tällä hetkellä palveluita yli 40 maassa. Yhtiön tämän vuoden kasvuvauhti on yli 25%, ja sen ennustettu liikevaihto vuodelle 2021 on yli 27 milj. euroa.

“Starian menestys perustuu standardiratkaisujen sijaan asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja sellaisen arvokkaan tiedon tuottamiseen, joka tukee kansainvälistä kasvua. Aivan ensimmäiseksi haluan tutustua mahdollisimman laaja-alaisesti Starialaisiin ja Starian asiakkaisiin. Yksi syksyn merkittävistä teemoista on kristallisoida edelleen niitä keinoja ja palveluita, joiden avulla Staria voi auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja kehittymään entistä nopeammin”, Aurasmaa jatkaa.

Starian perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Tommila siirtyy kehittämään yhtiötä hallituksesta käsin.

“Yhtiötä perustaessani en olisi osannut arvata minkälainen kasvu- ja kehitysmatka tästä meille syntyy. Tänään yli 18 vuotta myöhemmin saamme olla ylpeitä siitä, miten hienon yrityksen olemme yhdessä luoneet. Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt vetäytyä operatiivisesta roolista yhtiössä. Nyt on luonteva hetki Artin jatkaa Starian luotsaamista eteenpäin. Jatkan innostuneesti yhtiön kehittämistä hallituksesta käsin yhtiön isona osakkaana”, kertoo Juha Tommila.

Lisätietoja:

Artti Aurasmaa

Staria Oy:jn tuleva toimitusjohtaja

+358 45 186 1775

Juha Tommila

Staria Oyj:n toimitusjohtaja

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Starian kansainväliset talouspalvelut ovat saatavilla yli 40 maahan. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön ja Vaaka Partnersin omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kiinteistöala
Koulutusala
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Staria
NetSuite
Netvisor
taloushallinnon ulkoistaminen
kirjanpidon ulkoistus
ERP
NetSuite ERP
liiketoiminta-alusta
ohjelmistorobotiikka
talous- ja palkkapalvelut
hr-palvelut
liiketoimintajärjestelmät
palkkapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia