Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aro Systemsin talouden hallinta ja liiketoiminnan ennustettavuus helpottuivat Huubialla

ReferenssiAro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä, jolla on lähes 70 vuoden kokemus. Perheyritys rakentaa yhdessä yli 400 ammattilaisen kanssa parempaa ympäristöä elää ja työskennellä. Yritys huolehtii kiinteistöjen koko elinkaaresta, tarjoamalla asiakkailleen kaikki talotekniikkaan liittyvät rakentamisen ja ylläpidon palvelut uudis- ja saneerauskohteissa. Toimintaa on pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereen ja Oulun talousalueilla.

Excelit vaihtuivat reaaliaikaiseen raportointiin

Aro Systemsin talousraportointia pyöritettiin aiemmin pääosin Excelin voimin. Raportointi vaati suuren määrän manuaalista työtä, joka tuhlasi sekä aikaa että rahaa. Haussa oli uusi kattava järjestelmä tehostamaan ja helpottamaan taloushallinnon prosesseja. Uudelta järjestelmältä toivottiin päivittäiseen taloushallintoon ja käyttöpääoman hallintaan helppokäyttöistä, läpinäkyvää, reaaliaikaista ja selainpohjaista sovellusta.

Järjestelmäkartoituksen jälkeen ratkaisuksi valikoitui Visionbay Solutionsin tarjoama BI-palvelu, ja sen ytimessä oleva Huubia, jota Aro Systems ryhtyi käyttämään loppukeväästä 2018. Toimitusjohtaja Mika Huovinen kertoo valinnasta:

– Hain sellaista järjestelmää, jossa yhdistyy moderni tietovarastointi, raportointi ja tiedon syöttäminen. Järjestelmän tulisi toimia talousohjauksen digitaalisena työkaluna ja johdon tiedolla johtamisen apuna.

TUTUSTU BI-RATKAISUIHIN >>>

Huubialla tehostetaan tiedolla johtamista

Huubian käyttöönotto on tuonut Aro Systemsin talouden hallintaan paitsi ajansäästöä, myös muita hyötyjä, kertoo Huovinen.

– Tieto on kaikkien saatavilla ja läpinäkyvää. Siihen pystyy porautumaan eri näkökulmista ja jakamaan havaintoja kaikille tarvittaville osapuolille organisaatiossa. Selainpohjaiseen sovellukseen pääsee ajasta ja paikasta riippumatta niin työasemalla, läppärillä kuin mobiililaitteella.

Aro Systemsin suunnitelmissa on laajentaa sovellus käyttöön myös hallitusraportointiin, henkilöstöhallintoon, myynnin seurantaan sekä huoltoliiketoiminnan toiminnallisiin mittareihin. Tarkoituksena on saada lähes koko yrityksen tiedolla johtaminen, talousdata sekä toiminnalliset ja laadulliset mittarit Huubiaan, Huovinen kertoo.

Huovinen kehuu yhteistyötä Visionbay Solutionsin kanssa.

– Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja rakentaminen on nähty prosessi edellä. Tavoitetila on määritelty selkeästi, yhteistyö on ollut todella avointa ja kehittyy koko ajan. Visionbayssa puhutaan kanssamme samaa kieltä ja ymmärretään mitä ollaan tekemässä.

Aro Systems suosittelee Huubiaa myös muille:

– Suosittelen lämpimästi Huubiaa. Talouden hallintamme ja liiketoimintamme ennustettavuus on helpottunut huomattavasti, Mika Huovinen kertoo.

Staria Oyj osti Visionbay Solutions Oy:n 30.9.2022, lue lisää tiedotteesta.

Suosittelija:

Mika Huovinen, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Aro Systems

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Business Intelligence
tiedolla johtaminen
ennustaminen
ennustettavuus
raportointi
talousraportointi

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia