Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Alina yhtenäistää taloushallintonsa Starian avulla

ReferenssiFranchising-ketju Alina yhtenäistää taloushallinnon Starian avulla


Alina on valtakunnallinen franchising-ketju, joka parantaa ikääntyvien, lapsiperheiden tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia kotiin tuotettavilla palveluilla. Alina-ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kotityö- ja hoivapalveluja, kotisairaanhoitoa, lapsiperheiden kotipalveluja sekä etälääkäripalveluja. Jokainen alinalainen on oman alansa ammattilainen, taitava ja ystävällinen. Alina kehittää jatkuvasti uusia palveluja parantamaan asiakkaiden elämänlaatua ja hyvinvointia.

Alina ja Staria ovat tehneet sopimuksen ketjun taloushallintopalvelujen keskittämisestä Starian palvelukeskukseen. Staria hoitaa jatkossa kaikkien Alinan ketjuyritysten kirjanpito- ja palkkapalvelut kokonaisuudessaan ketjulle rakennettavalla asiantuntijatiimillä. Yhteistyön tavoitteena on parantaa raportoinnin oikeellisuutta, ajantasaisuutta ja vertailukelpoisuutta. Palvelut tuotetaan täysin sähköisesti Netvisor-järjestelmällä, jonka avulla franchising-yrittäjät voivat hoitaa talouteen liittyviä asioita ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteistyöntavoitteena on myös jatkuvasti kehittää toimintaprosesseja ja automatisoida manuaalisia työvaiheita. Näin varmistetaan, että Alina saa nykyaikaista palvelua ja tukea liiketoimintansa kehittämiseen nyt ja jatkossa.

Yhteistyöllä tukea ja asiantuntevaa palvelua ketjuyrityksille

Kumppanin valintaan vaikuttivat useat seikat. ”Starian hyvä maine ja erikoistuminen mm. franchising-ketjujen taloushallintoon oli selkeä etu. Myös Netvisor-järjestelmä painoi valinnassa, sillä meillä on toiminnanohjausjärjestelmästämme valmiiksi rajapinnat Netvisoriin”, kertoo Alinan toimitusjohtaja Satu Jäntti.

Odotukset yhteistyöhön liittyen kohdistuvat erityisesti Starian vahvaan ammattitaitoon ja asiakaspalveluun.

”Odotan sujuvaa ja ammattitaitoista kumppanuutta. Oletan, että saamme kumppaniksi taloushallinnon ammattilaisen, joka osaltaan vahvistaa Alina-yrittäjille annettavaa tukea ja palvelua”, Jäntti kertoo. Palvelusopimuksen neuvottelut ja aloitustoimenpiteet ovat onnistuneet Alinan ja Starian kesken erinomaisesti. ”Vuorovaikutus ja tekeminen on ollut hyvin mutkatonta ja selkeää. Myös halu palvella ja mennä asioissa eteenpäin on selkeä Starian etu”, Jäntti jatkaa.

Suosittelija:

”Starian hyvä maine ja erikoistuminen mm. franchising-ketjujen taloushallintoon oli selkeä etu. Myös Netvisor-järjestelmä painoi valinnassa, sillä meillä on toiminnanohjausjärjestelmästämme valmiiksi rajapinnat Netvisoriin”

Satu Jäntti / Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Alina franchising-ketju
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hemmilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Taloushallinnon ulkoistus
Netvisor
Palvelukeskus

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia