Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ADOBE SENSEIN PÄIVITYKSET TUOVAT ETUJA MAGENTO-VERKKOKAUPPIAILLE

BloggausAdobe ilmoitti marraskuussa 2020 päivittäneensä tekoäly- ja koneoppimistyökalu Adobe Sensein, jotta se integroituisi paremmin Magento Commerceen. Päivityksen avulla kauppiaat voivat luoda parempia dataohjattuja ja personoituja ​​asiakaskokemuksia suoraan Magento Page Builderissa.

 

ADOBE SENSEI VERKKOKAUPAN PERSONOINTIIN

Gartnerin tutkimuksen mukaan 30% yrityksistä aikoo jatkaa investointejaan tekoälytekniikkaan huolimatta koronan vaikutuksista maailmantalouteen. Tämä on linjassa lisääntyneeseen läsnäoloon digitaalisissa kanavissa. Digitaaliseen ostokäyttäytymiseen siirtyminen ei myöskään palaa takaisin pandemian jälkeiselle tasolle, joten tekoälyinvestointi on monissa tapauksissa välttämätöntä.

Yritykset näkevät kuitenkin haasteita sellaisen tekniikan löytämisessä, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden personointia koskeviin odotuksiin helposti ja kohtuullisella hinnalla. Seuraavassa tarkastelemme tarkemmin kahta uutta ominaisuutta, joilla Adobe Sensei tarjoaa parantamaan verkkokauppiaiden kokemuksia sisäisesti ja ulkoisesti.

 

TUOTESUOSITUKSET KUVIEN AVULLA

Adobe Sensei sisältää tuotesuositukset samankaltaisuuteen liittyen (Visual Similarity Recommendation). Ominaisuus on integroitu suoraan Magento Commerce -alustaan. Asiakas voi saada tuotesuosituksia samankaltaisista tuotteista esim. värin, koon, materiaalin ja tyylin osalta. Adobe Sensei tunnistaa tuotekuvat ja vastaavan sisällön visuaalisen tekoälyn avulla. Tällä tavalla asiakkaat pääsevät käyttämään suurempaa osaa tuotesisällöstä. Koska tuotesuositus on kuvapohjainen, käyttäytymismallien alustavaa keräämistä ja analysointia ei tarvita, vaan Adobe Sensei tarjoaa nopean toteutuksen.

Joulukuusta 2020 lähtien visuaalisen samankaltaisuuden suositus on ollut saatavana Magento Commerce -kauppiaille.

 

TUOTEHAKU

Hakutoiminnon optimointi verkkokaupassa voi kasvattaa konversiota 50%. Tämän vuoksi paranneltu, tekoälyyn perustuva haku kannattaa ottaa käyttöön verkkokaupassa. Aiemmin käyttöönoton eesteenä on voinut olla tällaisen tekniikan pitkä toteutusaika ja korkea kustannus, mutta Magento Commerce -kauppiaalle näiden ei pitäisi enää olla esteenä.

Adoben ‘Live Search’ -haun avulla asiakkaat voivat hakea sisältöä nopeasti ja tuotteet näytetään heti kirjoittamisen aikana. Haku myös muuttuu älykkääksi ajan myötä. Hakutoiminto Adobe Sensein kautta perustuu samaan asiakasanalyysiin kuin tuotesuositus, jolloin tuotesuosituksia käyttäville Magento Commerce -kauppiaille haku on yksinkertainen toteuttaa.

 

ADOBE SENSEI ❤️ MAGENTO

Magenton sisällönluontityökalussa Page Builderissa on nyt mahdollista lisätä Adobe Sensein drag-and-drop -toimintoja. Page Builderissa voit lisätä suosituksia osioihin, kuten sivuihin, lohkoihin, dynaamisiin lohkoihin ja yksittäisiin kenttiin.

Lisäksi on mahdollista kehittää erityisiä suosituksia yksittäisille tuotesivuille sen sijaan, että ne laitettaisiin kaikille tuotesivuille. Page Builder -sovelluksen suositusosat on myös mahdollista muuttaa vastaamaan brändin visuaalisuutta.

 

Vaimo Magento Adobe


VAIMO & ADOBE

Vaimo perustettiin vuonna 2008, samana vuonna kuin Magento, ja olemme sittemmin seuranneet toisiamme. Vuonna 2018 Adobe osti Magenton ja Vaimo otti askeleen kohti Adoben ekosysteemiä. Tänään olemme Adobe Platinum Partner, mikä tarkoittaa, että olemme läsnä useimmilla Adoben maantieteellisillä alueilla ja olemme kehittäneet erityisiä ratkaisuja Adobe Experience Cloudiin (mukaan lukien Magento Commerce).

Lue lisää tarjoamistamme Adoben palveluista täältä!

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

 

Löydät lisää artikkeleita Vaimon blogista

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Adobe
Vaimo
Vaimo Finland
tekoäly
Koneoppiminen
personointi
B2C-verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
verkkokauppa-alusta
verkkokaupparatkaisu
magento
Adobe Sensei
asiakaskokemus

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia