Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tuotetiedon hallinta (PIM)

post_image

TarjontaVaimon asiakkaana saat käyttöösi kaikkein tehokkaimmat ratkaisut tuotetiedon hallintaan. Mitoitamme ratkaisut yrityksesi tarpeiden, preferenssien ja budjetin mukaisesti - joko Akeneon tai inRiverin alustalle. Asiantuntijatiimimme rakentaa PIM-ratkaisut ja auttaa yritystäsi saamaan monimutkaiset tuotetiedot järjestykseen ja samalla lisäämään toiminnallista tehokkuutta.

Kerää kaikki tuotetieto yhteen paikkaan, rikasta sitä ja julkaise eri kanavissa. Vaimo auttaa sinua pitämään tuotetiedon ajan tasalla kaikissa kanavissa ja parantamaan tehokkuutta.

MITÄ HYÖTYÄ PIMISTÄ ON?

YKSI TOTUUDEN LÄHDE

Kaiken tuotetiedon säilyttäminen yhdessä paikassa mahdollistaa saumattomat ostokokemukset ja järkeistää sisäiset prosessisi. Datan tuominen yhteen säilytyspaikkaan poistaa virheiden riskit ja vähentää sekaannuksien riskiä.

AUTOMAATTINEN JAKAMINEN

Tuotetiedon hallinnassa viet tiedot järjestelmään vain kerran, jonka jälkeen se jaetaan automaattisesti kaikkiin muihin järjestelmiisi.

RIKASTETTU TUOTETIETO

PIMistä on paljon hyötyä sekä B2C- että B2B -yrityksille, joissa käsitellään suuria ja usein monimutkaisia, paljon tuoteattribuutteja sisältäviä tuotetiedon määriä.

MITEN PIM TOIMII?

VARASTOI

Kerää automaattisesti tiedot tuotteista eri lähteistä/paikoista PIM-järjestelmääsi.

RIKASTA

Muokkaa ja hallinnoi kaikkea tuotetietoasi (tuotenumeroita, luetteloita, tuotekooditietoa, kuvia, videoita, käännöksiä ja dokumentaatiota) yhden PIM-käyttöliittymän kautta.

JULKAISE

Jaa tuotetieto kaikkiin käytössäsi oleviin kanaviin (verkkokauppaan, mobiilisovelluksiin ja myymälöihin).

MIKÄ PIM-ALUSTA SINUN KANNATTAA VALITA?

ALUSTASTA RIIPPUMATON RATKAISU

Vaimon kanta tuotetiedon hallintaan on, että alustasta riippumaton ratkaisu on järkevin. Autamme sinua määrittelemään tuotetiedon hallintaan liittyvät tarpeesi ja valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan alustan, johon on saatavilla tukea käyttöönoton kaikissa eri vaiheissa.

Olemme valinneet kumppaneiksemme sekä inRiverin että Akeneon, joten voimme tuottaa yrityksellesi asetettujen tavoitteiden ja tunnistamiesi haasteiden pohjalta tehokkaimman ratkaisun. Meillä on myös omakohtaista kokemusta erilaisista verkkokaupan alustoista ja backend -järjestelmistä, joten pystymme hyvin hoitamaan useimmille johtaville verkkokaupan alustoille liitettävät PIM -projektit. Koska asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeintä, haluamme räätälöidä jokaiselle kauppiaalle parhaiten liiketoimintaa kasvattavan ratkaisun.

MITÄ PIM-LIITTYMIÄ OLEMME TOTEUTTANEET?

Vaimo toteuttaa PIM -liityntöjä erilaisiin ERP -järjestelmiin, Amazoniin, GS1:een, InDesigniin ja Zalandoon.

ARVIOI YRITYKSESI TARVE PIM-RATKAISULLE VAIMON PIMOMETRI -KYSELYN AVULLA

Vaimon avulla pidät tuotetietosi ajan tasalla kaikissa kanavissa ja parannat tehokkuutta. Kokeile Vaimon PIMOMETRIÄ ja saat yksityiskohtaisen raportin sivustostasi.

TÄSTÄ PIMOMETRIIN

Pinterest
Vaimo Finland Oy

Vaimo Finland Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Vaimo Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vaimo Finland Oy:n tarjontaa

Vaimo Finland Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia