Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotetiedon hallinta (PIM)

post_image

TarjontaVaimon asiakkaana saat käyttöösi kaikkein tehokkaimmat ratkaisut tuotetiedon hallintaan. Mitoitamme ratkaisut yrityksesi tarpeiden, preferenssien ja budjetin mukaisesti - joko Akeneon tai inRiverin alustalle. Asiantuntijatiimimme rakentaa PIM-ratkaisut ja auttaa yritystäsi saamaan monimutkaiset tuotetiedot järjestykseen ja samalla lisäämään toiminnallista tehokkuutta.

Kerää kaikki tuotetieto yhteen paikkaan, rikasta sitä ja julkaise eri kanavissa. Vaimo auttaa sinua pitämään tuotetiedon ajan tasalla kaikissa kanavissa ja parantamaan tehokkuutta.

MITÄ HYÖTYÄ PIMISTÄ ON?

YKSI TOTUUDEN LÄHDE

Kaiken tuotetiedon säilyttäminen yhdessä paikassa mahdollistaa saumattomat ostokokemukset ja järkeistää sisäiset prosessisi. Datan tuominen yhteen säilytyspaikkaan poistaa virheiden riskit ja vähentää sekaannuksien riskiä.

AUTOMAATTINEN JAKAMINEN

Tuotetiedon hallinnassa viet tiedot järjestelmään vain kerran, jonka jälkeen se jaetaan automaattisesti kaikkiin muihin järjestelmiisi.

RIKASTETTU TUOTETIETO

PIMistä on paljon hyötyä sekä B2C- että B2B -yrityksille, joissa käsitellään suuria ja usein monimutkaisia, paljon tuoteattribuutteja sisältäviä tuotetiedon määriä.

MITEN PIM TOIMII?

VARASTOI

Kerää automaattisesti tiedot tuotteista eri lähteistä/paikoista PIM-järjestelmääsi.

RIKASTA

Muokkaa ja hallinnoi kaikkea tuotetietoasi (tuotenumeroita, luetteloita, tuotekooditietoa, kuvia, videoita, käännöksiä ja dokumentaatiota) yhden PIM-käyttöliittymän kautta.

JULKAISE

Jaa tuotetieto kaikkiin käytössäsi oleviin kanaviin (verkkokauppaan, mobiilisovelluksiin ja myymälöihin).

MIKÄ PIM-ALUSTA SINUN KANNATTAA VALITA?

ALUSTASTA RIIPPUMATON RATKAISU

Vaimon kanta tuotetiedon hallintaan on, että alustasta riippumaton ratkaisu on järkevin. Autamme sinua määrittelemään tuotetiedon hallintaan liittyvät tarpeesi ja valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan alustan, johon on saatavilla tukea käyttöönoton kaikissa eri vaiheissa.

Olemme valinneet kumppaneiksemme sekä inRiverin että Akeneon, joten voimme tuottaa yrityksellesi asetettujen tavoitteiden ja tunnistamiesi haasteiden pohjalta tehokkaimman ratkaisun. Meillä on myös omakohtaista kokemusta erilaisista verkkokaupan alustoista ja backend -järjestelmistä, joten pystymme hyvin hoitamaan useimmille johtaville verkkokaupan alustoille liitettävät PIM -projektit. Koska asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeintä, haluamme räätälöidä jokaiselle kauppiaalle parhaiten liiketoimintaa kasvattavan ratkaisun.

MITÄ PIM-LIITTYMIÄ OLEMME TOTEUTTANEET?

Vaimo toteuttaa PIM -liityntöjä erilaisiin ERP -järjestelmiin, Amazoniin, GS1:een, InDesigniin ja Zalandoon.

ARVIOI YRITYKSESI TARVE PIM-RATKAISULLE VAIMON PIMOMETRI -KYSELYN AVULLA

Vaimon avulla pidät tuotetietosi ajan tasalla kaikissa kanavissa ja parannat tehokkuutta. Kokeile Vaimon PIMOMETRIÄ ja saat yksityiskohtaisen raportin sivustostasi.

TÄSTÄ PIMOMETRIIN

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Vaimo Finland Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Vaimo Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vaimo Finland Oy:n tarjontaa

Vaimo Finland Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTevella

Tevella perustettiin Tampereella vuonna 1984, ja se tuo maahan, myy ja toimittaa koulutusalan tuotteita. Heidän ammattitaitoaan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +13 muutaIntegraatiot, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa, verkkokauppa-alusta

Premium

BloggausMIKSI TUOTETIETO ON TÄRKEÄÄ OSTOPROSESSISSA

Nykyään yritykset optimoivat tarkasti asiakaspolkunsa , ja ovat havainneet, että kiristyvillä markkinoilla ei voi pärjätä Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +21 muutaViestintä, Integraatiot, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, B2C-verkkokauppa, B2B-verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, PIM, tuotetiedonhallinnan järjestelmä, tuotetiedonhallinta, tuotetieto, Tuotetiedon hallinta, asiakaskokemus, asiakaspolku, Ostoprosessi

Premium

BloggausPDM, ERP, DAM & PIM – MITÄ EROJA NÄILLÄ ON?

Olipa sinulla jo verkkokauppasivusto tai olet vasta aloittamassa verkkoliiketoimintaa, tuotetietojen roolin ymmärtäminen on Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +22 muutaAineistonhallinta, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, verkkokauppa, Vaimo, Vaimo Finland, tuotetiedonhallinta, tuotetiedonhallinnan järjestelmä, PIM, inriver, Akeneo, DAM, pdm, ERP, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, Tuotetiedon hallinta

Premium

BloggausValjasta loistava asiakaskokemus – Tutustu verkkokaupan UX-trendeihin

Koronapandemian vuoksi B2B-ostajat ja -myyjät ovat olleet yhteydessä täysin digitaalisella tavalla. Ja nyt kun pandemia alkaa Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotanto, +18 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, B2B-verkkokauppa, verkkokauppa, verkkokauppa-alusta, verkkokaupparatkaisu, asiakaskokemus, Digitaalinen asiakaskokemus, UX-suunnittelu

Premium

BloggausADOBE SENSEIN PÄIVITYKSET TUOVAT ETUJA MAGENTO-VERKKOKAUPPIAILLE

Adobe ilmoitti marraskuussa 2020 päivittäneensä tekoäly- ja koneoppimistyökalu Adobe Sensein , jotta se integroituisi Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotanto, +20 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Adobe, Vaimo, Vaimo Finland, tekoäly, Koneoppiminen, personointi, B2C-verkkokauppa, B2B-verkkokauppa, verkkokauppa-alusta, verkkokaupparatkaisu, magento, Adobe Sensei, asiakaskokemus

Premium

BloggausVUODEN VERKKOKAUPPATAPAHTUMA SMART COMMERCE 2021 TUO VAUHTIA VERKKOKAUPAN KEHITTÄMISEEN

Smart Commerce 2021  on tämän vuoden huipputapahtumia verkkokaupan alalla. Tapahtumassa on laaja kattaus kotimaisia Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +16 muutaIntegraatiot, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, Vaimo, Vaimo Finland, smartcommerce, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, asiantuntijatapahtumat, smart commerce

Premium

BloggausTuloksellista verkkokaupan sisällönhallintaa – Adobe Commerce & Adobe Experience Manager

Vuonna 2019 verkkokaupan vähittäismyynti maailmanlaajuisesti vastasi 3,53 biljoonaa dollaria. Vuoteen 2022 mennessä Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +21 muutaIntegraatiot, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, Adobe, adobe experience manager, sisällön hallinta, Digitaalinen asiakaskokemus, asiakaskokemus, Adobe Commerce, digitaalinen sisällönhallinta

Premium

BloggausMIKÄ ON ADOBE EXPERIENCE MANAGER?

Adobe Experience Manager (AEM) on ratkaisu sisällönhallintaan. Yritysten kasvaessa niiden on hallittava ja optimoitava Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotanto, +13 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, Adobe, omnikanavaisuus, adobe experience manager, AEM

Premium

BloggausAMAZON VAI OMA VERKKOKAUPPA: HYÖDYT JA HAITAT

Jokaisesta uudesta myyjästä Amazonissa tulee globaali kauppias. Tässä artikkelissa käsittelemme muutamaa trendiä Amazonissa Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tietohallinto, Tuotanto, +16 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Magento, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, amazon, Vaimo, Vaimo Finland, amazon konsultointi, B2C-verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, verkkokauppa

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia